S
sim4e
Гостин
Бреј, муабетот ми беше дека се фативме за техникалии. Зборете за што сакате.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ke moze objasnuvane kako da gi izmiime filtrite sega, treba li da se iskluci celosno klimata ili moze da raboti normalno kako sekogas dodeka se izvadeni filtrite. Nacinot na izmienje i sushenje go imam procitano i tuka i vo priracnikot.
Kaj kolite druze se vika Safe mod.! Max do 3000Rpm.Ova shto go zboris ti e ko da kupis najnov mercedes I postojano e vo eko mode.
Edna finta ima za da brzo gi isusis filtrite...da gi istreses/iscukas od plocki pred da gi susis so Fen.Ke moze objasnuvane kako da gi izmiime filtrite sega, treba li da se iskluci celosno klimata ili moze da raboti normalno kako sekogas dodeka se izvadeni filtrite. Nacinot na izmienje i sushenje go imam procitano i tuka i vo priracnikot.
KAde pisuva deka na -7 ke dade 3Kw?Dobar rezultat ima klimava na -7°C 3kw dava toplina i cenata e odlicna
![]()
![]()

Druze zelenata boja na energetska nalepnica oznacuva prosecna klimacka zona znaci vo prosecna klimacka zona TCL klimata dava 3 kw toplina kako sto TST na -7°C dava 3.2kw toplinaKAde pisuva deka na -7 ke dade 3Kw?
Ke razberes li ti nesto sto znacat kvadratcinjava portokalova/zelena/sina?
I karta imas podole U BOJA...nesto Geografijava slabo ti ide
Da te potsetam na energetskata na Aeri12 R32 koja ima samo 2.7 na tvoite proizvolni (°C)
Прегледај го приврзокот 228875
I posle pisuva deka SAMO klimata dava 2.215 i bara dopolinitelna grealka od 485W....za izbranite od Vivax 2.7 bara bekap grealka 485....ova od -5(°C) e druze, klimata pod -5 do -10 ke bara grealka.
Прегледај го приврзокот 228874

Иди купи новата АЕРИ 12 2019 Модел разгледај документите се ќе ти биде јасно.Za zal Vivax vika drugo, ispravi gi niv ne mene%%sitename%%
Audio i video uređaji | Bijela tehnika | Klimatizacija | Mali kućanski aparati | Mobiteli | Tableti | Pametni satoviwww.vivax.com
TST za toa ima dokument, i go imas doma zasto ja imas kupeno....Druze zelenata boja na energetska nalepnica oznacuva prosecna klimacka zona znaci vo prosecna klimacka zona TCL klimata dava 3 kw toplina kako sto TST na -7°C dava 3.2kw toplina
Прегледај го приврзокот 228880
Uste podobro znaci TST na -10°C dava 3.2kw.BTW klimatskata zona ne e Prosecna tuku Umerena sto bara greenje do -10 a ne do -7
Za TST iimas dokument slikni go i kazi kolku bara bekapUste podobro znaci TST na -10°C dava 3.2kw.
Ako zelenata zona na energetska nalepnica e do -10°C znaci 3kw toplina dava na -10°Csea na -7 e 3kw ili na -10 ako zonata e do -10?
TST backup hearing 0/0/3 taka mislam bese na dokumentot.Za TST iimas dokument slikni go i kazi kolku bara bekap
Ama za ovaa TCL TAC treba da vidime takov dokument sto ti ne go pokaza za da vadis zaljucok kolku dava
Zonata e do -10, dali vadi tolku na -10 kazuva drug dokument ProductFiche...ili prevedeno kako Informaciski List kaj VivaxAko zelenata zona na energetska nalepnica e do -10°C znaci 3kw toplina dava na -10°C