od bakarno-vreme linijata na telekom ti eМене upload ми е ептен споро па ме интересира има ли некој начин да се среди малку да биде постабилен и побрз торентот кој го прикачувам или се тоа зависи само од интернетот кој го имам ?
Изнајми сидбокс. Има доста добри а евтини сидбоксови. Може да постигниш неверојатни брзини. Последно кој сум го користел е од оваа фирма и многу сум задоволен.Мене upload ми е ептен споро па ме интересира има ли некој начин да се среди малку да биде постабилен и побрз торентот кој го прикачувам или се тоа зависи само од интернетот кој го имам ?
Дефинитивно можеби една од подобрите во однос на цена и она што добиваш.Изнајми сидбокс. Има доста добри а евтини сидбоксови. Може да постигниш неверојатни брзини. Последно кој сум го користел е од оваа фирма и многу сум задоволен.
https://www.seedhost.eu/seedboxes.php
ШтО ФаЛи На ЗаМуНдА?Долго време бев на пајртбеј и кикес .После се префрлив на замунда па и замунда ја упропастија сега на арена и таа гледам почна да пропаѓа.Некој да даде инвајт за некој добар торент сајт што треба да се одржува и рејтинг и сФе ?Зашто од сега овие наброени ниеден речиси не е во добра состојба гледам .
Pirate Bay уште пркоси,Замунда си е океј истоДолго време бев на пајртбеј и кикес .После се префрлив на замунда па и замунда ја упропастија сега на арена и таа гледам почна да пропаѓа.Некој да даде инвајт за некој добар торент сајт што треба да се одржува и рејтинг и сФе ?Зашто од сега овие наброени ниеден речиси не е во добра состојба гледам .
Na Kickass mu e*aa mamata poveke go nema, ne mi se otvara na istiot link od porano pred nekolku godini što se otvaraše hehe Kickass kaputt Inaku vo momentov mislam deka najbolji torrent site na netov e Yify ... pozzДолго време бев на пајртбеј и кикес .После се префрлив на замунда па и замунда ја упропастија сега на арена и таа гледам почна да пропаѓа.Некој да даде инвајт за некој добар торент сајт што треба да се одржува и рејтинг и сФе ?Зашто од сега овие наброени ниеден речиси не е во добра состојба гледам .
Kickass беше светска вест за нивното гасење ....Украинец мислам беше "газдата" избеган и скриен во Полска ....Фатен беше и судено му е ...Na Kickass mu e*aa mamata poveke go nema, ne mi se otvara na istiot link od porano pred nekolku godini što se otvaraše hehe Kickass kaputt Inaku vo momentov mislam deka najbolji torrent site na netov e Yify ... pozz
Pa neznam dali gazdata na sajtot e Ukrainec, Rusin ili Amerikanec, no da i jas čuv deka bil uapsen vo Polska. Ama plus i mu propadna torrent sajtot na čoekot ... Kickass kaputt + RIP +Kickass беше светска вест за нивното гасење ....Украинец мислам беше "газдата" избеган и скриен во Полска ....Фатен беше и судено му е ...