сигурно Фердинанд така ке се излетаА да неиспадне дека само попатно слетал авионот во Манчестер, а инаку летал за Германија.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Исто, барем везњак е, е до тој критериум спаднавме.Стварно не сум го гледал Бруно кој знае колку за да имам некои реални очекувања од него, меѓутоа доволно е што конечно им текна да земат плејмејкер и играч што знае да игра со топка во средина.
И овој е роден со тапија за шут! Од тоа што го гледав 2-3 пати со Спортиг, троши доста топки, при што некои уште побезвезе од Фред .Стварно не сум го гледал Бруно кој знае колку за да имам некои реални очекувања од него, меѓутоа доволно е што конечно им текна да земат плејмејкер и играч што знае да игра со топка во средина.
Ти како го пиша ко од Пустец невеста да еИсто, барем везњак е, е до тој критериум спаднавме.
Нема шанси матиќ да си иде може лингард ако некој го сакаСега го земаат Бруно и го шиткаат Матиќ за две кила брашно во Интер и пак само со двајца средњаци до крај на сезона
Гледам јас овој ќе го доведат во вторник во Ергеле, на сточен пазар, па ко да више
Е да може да се направи микс! На Мата знаењето, на Лингур трчањето, на Переира возраста, не ќе треба овој заблево! А така засулување, до толку што ќе се збогати ростерот, оти од овие тројца што ги имаме веќе нема фајде!Бруно Фернандеш, Мата, Переира и Лингард. Четири десетки, за една позиција. А зад нив, двајца здрави, на две позиции. Никако клубов да направи баланс... Ама тоа не значи дека Португалецов нема да биде засилување.