Moguce je, samo ga moras tako napisati i koncipirati, moze i puno vise.Pitanje koje podatke izbacuje taj skener a i nemoguće je npr tsp-pro.net, bivši diogen i balkanstream npr.. Nemozes na istu komandu.. Jedino ako skener ima ubaćene sve tri pa sam bira s kojom će izvući..
Stani, većinu sam te skontao , možeš li mi samo objasniti kakve veze ima glasanje na webu sa listama?Ja npr nasao u pola sata evo slućajno bez ikakvog skenera exyu listu s više konekcija iz zajebancije ali treba znati.... Imati neko znanje ali neda se ljudima.. Otvorim ogromnu listu i slučajno u njoj vidim jedan streem od pinka sasvim drugi server i neki port. Drugi user pass.. Napravim liniju a ono neće... Hm pogledam na onoj stranici s kojim domenama se veze taj server, stavim u vot veb i vidim da ima još jedan otvoren port ali prvo ime u liniji drugaćije... Primjenim to prvo ime sastavim liniju s drugim portom i s tim userim i gle otvri mi listu exyu od 1000 konekcija..
Автоматски споено мислење:
Eto sve pišem javno ali pola njih nekuzi sta pišem... Zato malo prelistajte forum, skuzi te materiju pa će ići lakše pa kad i zapnete netko će uletit
Mislio je na wotweb, skenerStani, većinu sam te skontao , možeš li mi samo objasniti kakve veze ima glasanje na webu sa listama?
kazes stavio u vote web?
Ma da i za sekundu provjeriš portoveMislio je na wotweb, skener
Pitanje koje podatke izbacuje taj skener a i nemoguće je npr tsp-pro.net, bivši diogen i balkanstream npr.. Nemozes na istu komandu.. Jedino ako skener ima ubaćene sve tri pa sam bira s kojom će izvući..
Potvrdjujem Kljukijevu tvrdnju,znaci moze moze.Moguce je, samo ga moras tako napisati i koncipirati, moze i puno vise.![]()
I sta sad?Ako je tajna nisi trebao nista pisati.Ako nije,onda napisi da i drugi znaju.Za takve stvari i postoji forum.Problem rijesen zahvaljujuci @GoxiNS ...;-)
ne vazi tako, spremi jedan video tutorialJa npr nasao u pola sata evo slućajno bez ikakvog skenera exyu listu s više konekcija iz zajebancije ali treba znati.... Imati neko znanje ali neda se ljudima.. Otvorim ogromnu listu i slučajno u njoj vidim jedan streem od pinka sasvim drugi server i neki port. Drugi user pass.. Napravim liniju a ono neće... Hm pogledam na onoj stranici s kojim domenama se veze taj server, stavim u vot veb i vidim da ima još jedan otvoren port ali prvo ime u liniji drugaćije... Primjenim to prvo ime sastavim liniju s drugim portom i s tim userim i gle otvri mi listu exyu od 1000 konekcija..
Eto sve pišem javno ali pola njih nekuzi sta pišem... Zato malo prelistajte forum, skuzi te materiju pa će ići lakše pa kad i zapnete netko će uletit
Zato sto se pravi francuzA zasto?
Ja ipak mislim da nije pogodjena terapija...Zato sto se pravi francuz![]()
dux mozes ti pisati koliko oces...ali niko ovo nije cita...a i da je uopce nerazumi sto pises...Ja npr nasao u pola sata evo slućajno bez ikakvog skenera exyu listu s više konekcija iz zajebancije ali treba znati.... Imati neko znanje ali neda se ljudima.. Otvorim ogromnu listu i slučajno u njoj vidim jedan streem od pinka sasvim drugi server i neki port. Drugi user pass.. Napravim liniju a ono neće... Hm pogledam na onoj stranici s kojim domenama se veze taj server, stavim u vot veb i vidim da ima još jedan otvoren port ali prvo ime u liniji drugaćije... Primjenim to prvo ime sastavim liniju s drugim portom i s tim userim i gle otvri mi listu exyu od 1000 konekcija..
Ja bih rekao da je to sreca.. Otvoris neku ogromnu listu i slucajno u njoj bude stream od pinka koji je na sasvim drugom serveru. Jos ladno bude i user i pass. I ja bih se tako snasao da sam imao ogormnu listu u kojoj je bio neki exyu program na drugom serveru i sa user i passom..Ja npr nasao u pola sata evo slućajno bez ikakvog skenera exyu listu s više konekcija iz zajebancije ali treba znati.... Imati neko znanje ali neda se ljudima.. Otvorim ogromnu listu i slučajno u njoj vidim jedan streem od pinka sasvim drugi server i neki port. Drugi user pass.. Napravim liniju a ono neće... Hm pogledam na onoj stranici s kojim domenama se veze taj server, stavim u vot veb i vidim da ima još jedan otvoren port ali prvo ime u liniji drugaćije... Primjenim to prvo ime sastavim liniju s drugim portom i s tim userim i gle otvri mi listu exyu od 1000 konekcija..
Ne nalazi se to tako, danas je neko pisao kako se to nalaziJa bih rekao da je to sreca.. Otvoris neku ogromnu listu i slucajno u njoj bude stream od pinka koji je na sasvim drugom serveru. Jos ladno bude i user i pass. I ja bih se tako snasao da sam imao ogormnu listu u kojoj je bio neki exyu program na drugom serveru i sa user i passom..
Poslato sa CLT-L29 pomoću Tapatoka
Dimce pozz tebi postujem te jos sa zezalice ali ovoga puta nisi u pravu jer nisi video to oruzjeIako nezelim da aktivno ucestvujem na forumu,ali ponkad zbog nekih dezinformacija covek se mora ukljuciti.
Kako to zamisljate jedan config moze sve, za sve servre, samo ga treba tako koncepirati?To nije istina.
Lepo vam dux kaze.Nemoze jedan univerzalni config (bez nista menjati) samo promeniti adresu portala i sve komande rade.
Svaki server ima svoju specifiku.Dovoljno je samo ovo da se vidi (ko zna) da to nemoze, sto pricate.
http://xxxxxxxx:xxx/stalker2.php?
http://xxxxxxxx:xxx/stalker.php?
http://xxxxxxxx:xxx/stalker1.php?
http://xxxxxxxx:xxx/portal.php?
http://xxxxxxxx:xxx/stalker_portal/server/load.php?
http://xxxxxxxx:xxx/magLoad.php?....... itd itd
Jasno se vidi ko zna sta se sve tu mora menjati.Da ne govorim o razlicitim konfiguracijama i zastitama koji ima svaki server u profile.
Najbanalnije-Neki namerno izuzmu samo jedno slovo ({"js":{"total_items"; {"js":{"total" ;username":"; name":"(i skener vrti u prazno).
Mozes se u jednom configu staviti sve moguce varijante kako bi pronasao valjani mac, ali takodje moras i menjatai u saglasnosti specifike
koje ima sam server, koje sam neke i naveo.
Poslacu ti novi config da te ne nervira onaj stariNajjaci je definitivno onaj sto si mi sinoc poslao koji nalazi samo visekonekcijske liste.
Malo mi ide samo na nerve sto moze samo po jedan server ubacivat , odnosno sto nema url list.