Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
aj ne govori gluposti...
tocno vam je napisano odi na kajgani ove godine kako doci do macova...
postavljeno bilo sve....koji alati i kako...samo ste tribali zasukati rukav i to je to...
zaposleni ste kukanjem ,zicanjem alata i listi a ne razgovjetnim citanjem napisanog a forumu....
Ma nekuze oni ta treba malo i pameti i truda sada... Misle ko prije.. Oni bi ovako.. Da im netko pošalje skener u koji najljepiš url liste i stisneš dugme i gotovo... Jbt i to još koda je netko duzan nekom... Pa nije sve za sve... Ako nemate pojma i ne radite s kompom... Jbg zaboravite.... Ti si uvjek govorio da ni u notpedu neznaju pojedinci a u panele bi... I dok neki prate uće isprobavaju neki prigovaraju... I još jednom... Nepostoji skener na dugme.. To nema... Postoji sa skriptom koju mjenjas sam za svaki server... I to ako nemaš kodiranu skriptu... Tako da shvatite.... Nesto morate znati...

Ima li ko neki mac od : http://superportal.club:8000/

trenutno nisam kuci pa da palim skener jbg
Evo vidite ovo npr... Sad morate prvo znati dali je v1 dali je v2 dali je na play token ili kako e onda ispraviš skriptu(trebas znati kako) i tek onda sken.. Znaći mora biti truda i znanja. Za neke vrste servera već je elmu stavio naćin bez skenera ali jbg... Nekima ljeno i to... Jbt ja kad sam poćimjao bilo me sram pitati listu.. A kamoli skener... I onda ćak i naućiš nekog i nekom das i on sve razjebe javno...
Автоматски споено мислење:

Ima li ko neki mac od : http://superportal.club:8000/

trenutno nisam kuci pa da palim skener jbg
Drug nemam taj... Poslao bi ti.. Ja isto s mobitela laprdam..

----- (EX-YU) EX-YU CHANNELS -----

#EXTINF:0,EXYU: 24 Kitchen
#EXTINF:0,EXYU: 24 Vijesti
#EXTINF:0,EXYU: a1 Balkan
#EXTINF:0,EXYU: A1 Islam
#EXTINF:0,EXYU: Al Jazeera Balkans
#EXTINF:0,EXYU: Animal Planet
#EXTINF:0,EXYU: B92
#EXTINF:0,EXYU: Baby Tv
#EXTINF:0,EXYU: Balkanika
#EXTINF:0,EXYU: BHTV
#EXTINF:0,EXYU: BK TV
#EXTINF:0,EXYU: BN Music
#EXTINF:0,EXYU: BN SAT
#EXTINF:0,EXYU: Cinemax 1
#EXTINF:0,EXYU: Cinemax 2
#EXTINF:0,EXYU: Cinestar TV Action
#EXTINF:0,EXYU: Cinestar TV Premiere 1
#EXTINF:0,EXYU: CMC
#EXTINF:0,EXYU: Crime and Investigation
#EXTINF:0,EXYU: CRNA GORA 1
#EXTINF:0,EXYU: Discovery Channel
#EXTINF:0,EXYU: DM SAT
#EXTINF:0,EXYU: Doma TV

Evo vidite ovo npr... Sad morate prvo znati dali je v1 dali je v2 dali je na play token ili kako e onda ispraviš skriptu(trebas znati kako) i tek onda sken.. Znaći mora biti truda i znanja. Za neke vrste servera već je elmu stavio naćin bez skenera ali jbg... Nekima ljeno i to... Jbt ja kad sam poćimjao bilo me sram pitati listu.. A kamoli skener... I onda ćak i naućiš nekog i nekom das i on sve razjebe javno...

Drug nemam taj... Poslao bi ti.. Ja isto s mobitela laprdam..
Pa sve zavisi koji skener imas napr ima neki kod kojeg netreba nista da znas V1iliV2 sve jedno i ne treba skriptu da prepravljas samo ubacis ime servera i uberes sta se ima brasti :icon_mrgr:

Moze jedno pitanje?
Upravo ovaj link sto je trazio @ Gargamel83 nadjem 4 Mac-a i na svim u stb-u ne vide se kanali a videoteka radi normalno. Da li je do Mac-a ili je mozda nesto drugo u pitanju?
Hvala unaprijed...

Pa sve zavisi koji skener imas napr ima neki kod kojeg netreba nista da znas V1iliV2 sve jedno i ne treba skriptu da prepravljas samo ubacis ime servera i uberes sta se ima brasti :icon_mrgr:
Najjaci je definitivno onaj sto si mi sinoc poslao koji nalazi samo visekonekcijske liste.
Malo mi ide samo na nerve sto moze samo po jedan server ubacivat , odnosno sto nema url list.

Pitanje koje podatke izbacuje taj skener a i nemoguće je npr tsp-pro.net, bivši diogen i balkanstream npr.. Nemozes na istu komandu.. Jedino ako skener ima ubaćene sve tri pa sam bira s kojom će izvući..

Ja npr nasao u pola sata evo slućajno bez ikakvog skenera exyu listu s više konekcija iz zajebancije ali treba znati.... Imati neko znanje ali neda se ljudima.. Otvorim ogromnu listu i slučajno u njoj vidim jedan streem od pinka sasvim drugi server i neki port. Drugi user pass.. Napravim liniju a ono neće... Hm pogledam na onoj stranici s kojim domenama se veze taj server, stavim u vot veb i vidim da ima još jedan otvoren port ali prvo ime u liniji drugaćije... Primjenim to prvo ime sastavim liniju s drugim portom i s tim userim i gle otvri mi listu exyu od 1000 konekcija..

Eto sve pišem javno ali pola njih nekuzi sta pišem... Zato malo prelistajte forum, skuzi te materiju pa će ići lakše pa kad i zapnete netko će uletit

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom