Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
IMG_20191220_143720.jpg

Некој да ми помогне не сака да се пушти екранот има копче 1 2 3 на матична мси незнам кои треба да се пуштени рам исчистени се работи за msi n1996 и титка 3 пати кога се пушта порано не титкаше

Последно уредено:
Прегледај го приврзокот 225783

Некој да ми помогне не сака да се пушти екранот има копче 1 2 3 на матична мси незнам кои треба да се пуштени рам исчистени се работи за msi n1996 и титка 3 пати кога се пушта порано не титкаше
Тој свич ти е за оверклок на FSB. Дифолт вредност треба да е 1 и 3 горе на ON, 2ка доле на OFF.

Тој свич ти е за оверклок на FSB. Дифолт вредност треба да е 1 и 3 горе на ON, 2ка доле на OFF.
Фала не се пушта пак 3 пати beep прави барав на гугл вели проблем со матична цркнало нешто валда
Автоматски споено мислење:

Фала не се пушта пак 3 пати beep прави барав на гугл вели проблем со матична цркнало нешто валда

Автоматски споено мислење:

а што му правеше, што смени што почна така да прави. само од себе? три пати кратко титка?

а што му правеше, што смени што почна така да прави. само од себе? три пати кратко титка?
Ништо не е менето еден ден лол играв го исклучив и другиот титкаше отворив матична процесор рам исчистив ама не сака или графичка или матична е отидена

пробај само со една плочка рам, ако не бива извадија пробај со друга
и лежиштата за рамот да ги издуваш прашина да не има

пробај само со една плочка рам, ако не бива извадија пробај со друга
и лежиштата за рамот да ги издуваш прашина да не има
Имам 2 сега ке пробам ама ги чистев
На бензинска отидов со компресор издував ама џабе.. Ке го носам на сервис јбг

Последно уредено:
Имам 2 сега ке пробам ама ги чистев
На бензинска отидов со компресор издував ама џабе.. Ке го носам на сервис јбг
И ресетирај биос меѓу другото. Ако не знаеш на џампер, извади и врати батерија на плоча. Три бипа ти се меморија, убаво ти кажал @xope . Експериментирај со плочките (прави рокади), издувај ги убаво слотовите на плоча.

И ресетирај биос меѓу другото. Ако не знаеш на џампер, извади и врати батерија на плоча. Три бипа ти се меморија, убаво ти кажал @xope . Експериментирај со плочките (прави рокади), издувај ги убаво слотовите на плоча.
Го ресетирав 5 пати најмалку со она вадење на батеријата ама не сака

Дечки имам кинески Genesis слушалки, ги имам од сетот кој што доаѓа со Genesis тастатура и маус.
Моментално стање:
Тастатурата копчињата оние W A S D Z X C и малце G се избледени, а Genesis маусос си прави проблеми.
Сево ова е поради мојот брат, пошто и он игра на мојот компјутер.
Маусот го сменивме со Cooler Master, тоа ок се, но неодамна се заеба и микрофонот на слушалките, работи ама испушта еден чуден звук и звукот од микрофонот се слуша лошо.
Не ми се дава пари за нови слушалки, имам Web Камери со микрофон, тоа не е проблем ќе ги користам тие ама они немаат noise suppression, а јас како што живеам во мал стан, тоа ми е малце проблем, во позадина нонстоп бучава и кога зборам без noise suppression се слуша звук во позадина.
Има ли некој кој што би можел да се нафати да го среди проблемот со микрофонот. Слушалките се надвор од гаранција, претходно ги носев за звукот и ги направија но сега сигурно е истечена гаранцијата.
Знам дека Логинг Електроникс поправаат, ама колку би ми земале.
Гледам во делот за микрофонот има како една плочка која што е залемена за жиците кои што се за микрофонот, па најверојатно тоа ако може само да се замени, друго сигурно не е проблемот.
Ова е сетот, само што е земен од Anhoch веро, веќе не постои тој сет, го имаат тргнато ама од тука слобоно ориентирајте се.

Дечки имам кинески Genesis слушалки, ги имам од сетот кој што доаѓа со Genesis тастатура и маус.
Моментално стање:
Тастатурата копчињата оние W A S D Z X C и малце G се избледени, а Genesis маусос си прави проблеми.
Сево ова е поради мојот брат, пошто и он игра на мојот компјутер.
Маусот го сменивме со Cooler Master, тоа ок се, но неодамна се заеба и микрофонот на слушалките, работи ама испушта еден чуден звук и звукот од микрофонот се слуша лошо.
Не ми се дава пари за нови слушалки, имам Web Камери со микрофон, тоа не е проблем ќе ги користам тие ама они немаат noise suppression, а јас како што живеам во мал стан, тоа ми е малце проблем, во позадина нонстоп бучава и кога зборам без noise suppression се слуша звук во позадина.
Има ли некој кој што би можел да се нафати да го среди проблемот со микрофонот. Слушалките се надвор од гаранција, претходно ги носев за звукот и ги направија но сега сигурно е истечена гаранцијата.
Знам дека Логинг Електроникс поправаат, ама колку би ми земале.
Гледам во делот за микрофонот има како една плочка која што е залемена за жиците кои што се за микрофонот, па најверојатно тоа ако може само да се замени, друго сигурно не е проблемот.
Ова е сетот, само што е земен од Anhoch веро, веќе не постои тој сет, го имаат тргнато ама од тука слобоно ориентирајте се.

купи си нови

купи си нови
Нови ако бог да за 8 месеци, таман 144Hz монитор, нова графичка, SSD со повеќе меморија, 750W PSU, и таман со тоа и нови слушалки.
Овие ми фатија мерак:
Инаку која е разликата помеѓу обичните и Tournament Edition. Знам тоа дека едните за по турнаменти се користат ама што точно има разлика??

Вака иначе некој друг да не знае колку би ми земале во логинг сервис бидејки јас како што увидов ова ми изгледа ситница вака што би можело лесно да се поправи. Некој кој што знае нека каже да знам отприлика како што.

Нови ако бог да за 8 месеци, таман 144Hz монитор, нова графичка, SSD со повеќе меморија, 750W PSU, и таман со тоа и нови слушалки.
Овие ми фатија мерак:
Инаку која е разликата помеѓу обичните и Tournament Edition. Знам тоа дека едните за по турнаменти се користат ама што точно има разлика??

Вака иначе некој друг да не знае колку би ми земале во логинг сервис бидејки јас како што увидов ова ми изгледа ситница вака што би можело лесно да се поправи. Некој кој што знае нека каже да знам отприлика како што.
Друже во логинг само на врата да се фатиш без 500ки не поминуваш, јас лани прашав за полначот за лаптопот да ми направат продолжен кабел со амерички влез и на страна од материјалите ми рекоа 1000 денари само за да го залемат и да му стават рајхем на местото каде што ќе биди лепен, тоа рачунај е 10 пати побрза работа од твоево.
Види и во лининг електроникс во Кисела Вода, ДДсторе мислам чепкаат исто, ама најдобро земи си нови (дури и рандом некои до кај 700 денари ќе те служат дури потсобериш пари).
Еве ти разлика меѓу тие слушалки што си ги намерачил и обичните од истиот модел:

Сега за сега најарно ќе користам микрофон од веб камера. Таман малце Америте и Кинезите ќе ме изнагледаат (одамна ме немаат видено на веб камера), дур да земам нови.
Иначе до кај 5 бона овие Razer Kraken добри ли се? Ми кажаа дека преку USB се поврзувале а јас планирам да земам 7.1 звучна картица и барам некои солидни што поддржуваат 7.1 Аудио. Нејќам со цената да претерам, бидејки ќе зимам графичка, нов монитор, нов PSU, звучна картичка па не ми се фрла над 5,000. Немора да е бренд крај краишта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom