Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој свич ти е за оверклок на FSB. Дифолт вредност треба да е 1 и 3 горе на ON, 2ка доле на OFF.Прегледај го приврзокот 225783
Некој да ми помогне не сака да се пушти екранот има копче 1 2 3 на матична мси незнам кои треба да се пуштени рам исчистени се работи за msi n1996 и титка 3 пати кога се пушта порано не титкаше
Фала не се пушта пак 3 пати beep прави барав на гугл вели проблем со матична цркнало нешто валдаТој свич ти е за оверклок на FSB. Дифолт вредност треба да е 1 и 3 горе на ON, 2ка доле на OFF.
Фала не се пушта пак 3 пати beep прави барав на гугл вели проблем со матична цркнало нешто валдаТој свич ти е за оверклок на FSB. Дифолт вредност треба да е 1 и 3 горе на ON, 2ка доле на OFF.
а што му правеше, што смени што почна така да прави. само од себе? три пати кратко титка?Фала не се пушта пак 3 пати beep прави барав на гугл вели проблем со матична цркнало нешто валда
Автоматски споено мислење:
Фала не се пушта пак 3 пати beep прави барав на гугл вели проблем со матична цркнало нешто валда
Ништо не е менето еден ден лол играв го исклучив и другиот титкаше отворив матична процесор рам исчистив ама не сака или графичка или матична е отиденаа што му правеше, што смени што почна така да прави. само од себе? три пати кратко титка?
Имам 2 сега ке пробам ама ги чистевпробај само со една плочка рам, ако не бива извадија пробај со друга
и лежиштата за рамот да ги издуваш прашина да не има
И ресетирај биос меѓу другото. Ако не знаеш на џампер, извади и врати батерија на плоча. Три бипа ти се меморија, убаво ти кажал @xope . Експериментирај со плочките (прави рокади), издувај ги убаво слотовите на плоча.Имам 2 сега ке пробам ама ги чистев
На бензинска отидов со компресор издував ама џабе.. Ке го носам на сервис јбг
Го ресетирав 5 пати најмалку со она вадење на батеријата ама не сакаИ ресетирај биос меѓу другото. Ако не знаеш на џампер, извади и врати батерија на плоча. Три бипа ти се меморија, убаво ти кажал @xope . Експериментирај со плочките (прави рокади), издувај ги убаво слотовите на плоча.
Дечки имам кинески Genesis слушалки, ги имам од сетот кој што доаѓа со Genesis тастатура и маус.
Моментално стање:
Тастатурата копчињата оние W A S D Z X C и малце G се избледени, а Genesis маусос си прави проблеми.
Сево ова е поради мојот брат, пошто и он игра на мојот компјутер.
Маусот го сменивме со Cooler Master, тоа ок се, но неодамна се заеба и микрофонот на слушалките, работи ама испушта еден чуден звук и звукот од микрофонот се слуша лошо.
Не ми се дава пари за нови слушалки, имам Web Камери со микрофон, тоа не е проблем ќе ги користам тие ама они немаат noise suppression, а јас како што живеам во мал стан, тоа ми е малце проблем, во позадина нонстоп бучава и кога зборам без noise suppression се слуша звук во позадина.
Има ли некој кој што би можел да се нафати да го среди проблемот со микрофонот. Слушалките се надвор од гаранција, претходно ги носев за звукот и ги направија но сега сигурно е истечена гаранцијата.
Знам дека Логинг Електроникс поправаат, ама колку би ми земале.
Гледам во делот за микрофонот има како една плочка која што е залемена за жиците кои што се за микрофонот, па најверојатно тоа ако може само да се замени, друго сигурно не е проблемот.
Ова е сетот, само што е земен од Anhoch веро, веќе не постои тој сет, го имаат тргнато ама од тука слобоно ориентирајте се.DDCom компјутери
ddstore.mk
Нови ако бог да за 8 месеци, таман 144Hz монитор, нова графичка, SSD со повеќе меморија, 750W PSU, и таман со тоа и нови слушалки.купи си нови
Друже во логинг само на врата да се фатиш без 500ки не поминуваш, јас лани прашав за полначот за лаптопот да ми направат продолжен кабел со амерички влез и на страна од материјалите ми рекоа 1000 денари само за да го залемат и да му стават рајхем на местото каде што ќе биди лепен, тоа рачунај е 10 пати побрза работа од твоево.Нови ако бог да за 8 месеци, таман 144Hz монитор, нова графичка, SSD со повеќе меморија, 750W PSU, и таман со тоа и нови слушалки.
Овие ми фатија мерак:
Инаку која е разликата помеѓу обичните и Tournament Edition. Знам тоа дека едните за по турнаменти се користат ама што точно има разлика??![]()
Razer Kraken Tournament Edition Green Gaming Headset with USB Audio Controller
Сетек | Сè од техникаsetec.mk
Вака иначе некој друг да не знае колку би ми земале во логинг сервис бидејки јас како што увидов ова ми изгледа ситница вака што би можело лесно да се поправи. Некој кој што знае нека каже да знам отприлика како што.