Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Е јбг не сме сите computer engineersСори али не сум Џандар, Computer Engineer сум. Тука престануем ти се знаеш, коефициентот на интелегенција ти е на ниво на собна температура.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е јбг не сме сите computer engineersСори али не сум Џандар, Computer Engineer сум. Тука престануем ти се знаеш, коефициентот на интелегенција ти е на ниво на собна температура.

Океј ти си Солушн Енџинер забораив. Одам фурни леб да јадам да те стигнамЕ јбг не сме сите computer engineers![]()
. Ваљда и блек хет си а?Не знам што е тоа, нели утврдивме дека неписмено дете сум јасОкеј ти си Солушн Енџинер забораив. Одам фурни леб да јадам да те стигнам. Ваљда и блек хет си а?

Писменоста нема врска со интелегенцијата, ќе сфатиш за 2-3 недели...ваљдаНе знам што е тоа, нели утврдивме дека неписмено дете сум јас![]()
.Овој Ѓорги да не е уставникот? Ја не знам ова ИТ сектор ке стане подолно од водоводџија за кратко време вака ако продолжатЕ јбг не сме сите computer engineers![]()
Водоводџија е титула бре, помошник багерист!Овој Ѓорги да не е уставникот? Ја не знам ова ИТ сектор ке стане подолно од водоводџија за кратко време вака ако продолжат

Одма знаев дека си водоводџијаВодоводџија е титула бре, помошник багерист!![]()

Најбаран меѓу комшивкитеОдма знаев дека си водоводџија![]()
доста е да не идеме оф топик.ИТ сектор е подолно од водоводџија веќе доста време. Нема што да станува.Ја не знам ова ИТ сектор ке стане подолно од водоводџија за кратко време вака ако продолжат

Сношти, драго момче, џандарска кола без задни светла и само со предни позициони си возеше добри 200 метри и си се паркираше на тротоар за да запира возила. Кој ќе ги казни нив што одеа контра законот?Ќе кажам по 20 пат, никој не може да те казнува ако не праиш прекршок, тебе ако ти личат на инкасатори сигурно хоби ти е да одиш контра законот.
Да надополнам на драгото момче, сношти пак имаа застанато кола во спротивна лента, среќа овај имаше пуштено четири жмигавци, немаше простор - го имаа застанато на самата лента на магистрален пат.Опасност и за нив и за застанатиот.Патем пред раскрсница и кривина.Сношти, драго момче, џандарска кола без задни светла и само со предни позициони си возеше добри 200 метри и си се паркираше на тротоар за да запира возила. Кој ќе ги казни нив што одеа контра законот?
Можеш слободно да ги пријавиш, а за тоа дека се паркирале на тротоар или па има случаеви на кружен тек, не се криви полицајците, како што кажав порано работиме по наредба, старешините се криви што предлагаат такви места и даваат такви наредби за работа.Сношти, драго момче, џандарска кола без задни светла и само со предни позициони си возеше добри 200 метри и си се паркираше на тротоар за да запира возила. Кој ќе ги казни нив што одеа контра законот?
Ваљда тука се наоѓаат, само на писмото стави го и секторот.Добив писмо со прекршочна опомена, комисијата што одлучила е од Охрид, и требаше да уплатам на сметка 250 денари трошоци за постапката. Е сега на крајот пишува дека уплатницата треба да им ја испратам нив, знае ли некој каде точно да ја испратам? Писмото е од Одделение за Прекршоци - Охрид, ама не можев да најдам ни поштенска ни мејл адреса. Или само на mvr.gov.mk да им ја пратам по мејл?