Дискусија околу Полицијата

Сори али не сум Џандар, Computer Engineer сум. Тука престануем ти се знаеш, коефициентот на интелегенција ти е на ниво на собна температура.
Е јбг не сме сите computer engineers :(

Ќе кажам по 20 пат, никој не може да те казнува ако не праиш прекршок, тебе ако ти личат на инкасатори сигурно хоби ти е да одиш контра законот.

Океј ти си Солушн Енџинер забораив. Одам фурни леб да јадам да те стигнам ;) . Ваљда и блек хет си а?
Не знам што е тоа, нели утврдивме дека неписмено дете сум јас :)

Е јбг не сме сите computer engineers :(
Овој Ѓорги да не е уставникот? Ја не знам ова ИТ сектор ке стане подолно од водоводџија за кратко време вака ако продолжат

Овој Ѓорги да не е уставникот? Ја не знам ова ИТ сектор ке стане подолно од водоводџија за кратко време вака ако продолжат
Водоводџија е титула бре, помошник багерист! :ROFLMAO:

Ја не знам ова ИТ сектор ке стане подолно од водоводџија за кратко време вака ако продолжат
ИТ сектор е подолно од водоводџија веќе доста време. Нема што да станува. :D

Ќе кажам по 20 пат, никој не може да те казнува ако не праиш прекршок, тебе ако ти личат на инкасатори сигурно хоби ти е да одиш контра законот.
Сношти, драго момче, џандарска кола без задни светла и само со предни позициони си возеше добри 200 метри и си се паркираше на тротоар за да запира возила. Кој ќе ги казни нив што одеа контра законот?

Сношти, драго момче, џандарска кола без задни светла и само со предни позициони си возеше добри 200 метри и си се паркираше на тротоар за да запира возила. Кој ќе ги казни нив што одеа контра законот?
Да надополнам на драгото момче, сношти пак имаа застанато кола во спротивна лента, среќа овај имаше пуштено четири жмигавци, немаше простор - го имаа застанато на самата лента на магистрален пат.Опасност и за нив и за застанатиот.Патем пред раскрсница и кривина.
И тргнувам околу возилото и ете го џандарот од пред колата ми излезе пред мене тргнат преку пат до Спаркот.

Срамота, последно време секојдневно можам вакви дитуации да набројувам.

Можеш слободно да ги пријавиш, а за тоа дека се паркирале на тротоар или па има случаеви на кружен тек, не се криви полицајците, како што кажав порано работиме по наредба, старешините се криви што предлагаат такви места и даваат такви наредби за работа.
А ако гледаме од друга страна, кај ќе најдеш на секоја улица специално место за паркирање на полициското возило ?

Добив писмо со прекршочна опомена, комисијата што одлучила е од Охрид, и требаше да уплатам на сметка 250 денари трошоци за постапката. Е сега на крајот пишува дека уплатницата треба да им ја испратам нив, знае ли некој каде точно да ја испратам? Писмото е од Одделение за Прекршоци - Охрид, ама не можев да најдам ни поштенска ни мејл адреса. Или само на mvr.gov.mk да им ја пратам по мејл?

Добив писмо со прекршочна опомена, комисијата што одлучила е од Охрид, и требаше да уплатам на сметка 250 денари трошоци за постапката. Е сега на крајот пишува дека уплатницата треба да им ја испратам нив, знае ли некој каде точно да ја испратам? Писмото е од Одделение за Прекршоци - Охрид, ама не можев да најдам ни поштенска ни мејл адреса. Или само на mvr.gov.mk да им ја пратам по мејл?
Ваљда тука се наоѓаат, само на писмото стави го и секторот.
СВР Охрид-ПС ОН Охрид тел.број 046/262-010

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom