Атеист,Не Мики, не се атеисти. Тоа од вашата багра верничка се. Како се тие корисни и јас се прашувам. Канцер на секое општество се и тие и фанатиците како тебе.
Дадени ти се одговорите, тоа што не ти одат во прилог, не е мој проблем.Атеист,
гледам дека твојата атеистичка супериорност и добродетелност ја насочуваш само кон сам себе.
Не биди себичен...
Ај поарчи малку енергија и прејди на одговор на моите прашања.
Како бре вакво мнение имаш за луѓето? Веруваш во ова?како може еден атеист да биде корисен за општеството, кога сите општествени зла ги чинат атеисти?
Нема одговор кај Алан Ватс? Мислам дека има... да не барам јас сега.А има ли нечовечки богови?
Ооо душичко напатено ,велиш, ,,како да оправдуваш казнување на неродени поколенија?,, е па како го објаснуваш неродени поколенија што има наследни болести од некои од фамилијата а??? Ама за жал сам себе си ,,убијал" оти сам си скрос ти одите умот и не разликуваш добро и лошо ,нормален и ненормален.Вие луѓе тотално сте отидени со умот! Скрос! Како може да оправдуваш казнување на неродени поколенија?! Кој црн потсетник, кој црн Сорос?! Нормален ли си ти? Какви лаги? 21ви век сме, секоја информација е достапна! Егзодус 20:5 е стихот што го посочив! Кој овде лаже?!
А кои се одговорите? Невидливи се ама постојат?...Дадени ти се одговорите.
Море глуп! Објасни ми како може неродено дете да заслужи казна за нешто кое не го направило?! Како може да веруваш дека тоа е ок, нормално, праведно?! За тебе тоа е добро?! Оди обеси се, фрли се у вардар со другар ти Мики рака под рака! Бедотии мизерни!Ооо душичко напатено ,велиш, ,,како да оправдуваш казнување на неродени поколенија?,, е па како го објаснуваш неродени поколенија што има наследни болести од некои од фамилијата а??? Ама за жал сам себе си ,,убијал" оти сам си скрос ти одите умот и не разликуваш добро и лошо ,нормален и ненормален.
Кога не знаеш за причина-последица и ти отапува УМОТ и ај терај си такаМоре глуп! Објасни ми како може неродено дете да заслужи казна за нешто кое не го направило?! Како може да веруваш дека тоа е ок, нормално, праведно?! За тебе тоа е добро?! Оди обеси се, фрли се у вардар со другар ти Мики рака под рака! Бедотии мизерни!![]()
Бедник гнссен! Мрш!Кога не знаеш за причина-последица и ти отапува УМОТ и ај терај си така
Ете ви каков сатански карактер имаш . Ова тема веќе нема да пишувам и ниту да одговарам , впрочем никој нема да пишува во оваа тема и ниту Мики и другите ај чао биди поздравенБедник гнссен! Мрш!
За гнаси што одобруваат, оправдуваат и подржуваат страдање, убиства и казни на невини деца неможе да имам поинаков карактер! Вие сте најдолното, најгнасно нешто кое постои, не ве сметам за луѓе!! Немам толеранција и немам почит за такви што сметаат дека е ок дете да страда затоа што тоа било ,,последица" Марш гнаси одвратни!!Ете ви каков сатански карактер имаш . Ова тема веќе нема да пишувам и ниту да одговарам , впрочем никој нема да пишува во оваа тема и ниту Мики и другите ај чао биди поздравен
Зарем не гледаш дека со твојот камен те удира по глава?А кои се одговорите? Невидливи се ама постојат?...
Smiri se coveku.... Aj da ne gi znaes, ke sfatev vakva lutina. Celo vreme citas istorija, ja znaes nivnata religija podobro od niv samite I pak si iznenaden od toa sto se...За гнаси што одобруваат, оправдуваат и подржуваат страдање, убиства и казни на невини деца неможе да имам поинаков карактер! Вие сте најдолното, најгнасно нешто кое постои, не ве сметам за луѓе!! Немам толеранција и немам почит за такви што сметаат дека е ок дете да страда затоа што тоа било ,,последица" Марш гнаси одвратни!!
Не сум изненаден, само се гнасам од гомна што отворено те убедуваат дека е нормално, праведно и добро, дете да страда, да се мачи или да умре за нешто што не го направило..... На крај краеви, и којзнае што да направи, дете е! Колку треба човек да е монструм да се убеди себе си и да убедува други дека е праведно такво нешто! Ме вадат од кожа такви без'рбетници....Smiri se coveku.... Aj da ne gi znaes, ke sfatev vakva lutina. Celo vreme citas istorija, ja znaes nivnata religija podobro od niv samite I pak si iznenaden od toa sto se...
Мики и логикаЗарем не гледаш дека со твојот камен те удира по глава?