Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И со далвин кук далеку беше од победа денес, 20 поени разлика ми направи одбраната на петриотс плус Периман од вејвер 30 поени и Баркли 2 тд, се шо можеше тргна на моја страна.Што екипа е ова Далас бе? Дефинција за топло-ладно...
Не дека ремс годинава се бољи...
Автоматски споено мислење:
Иначе честитки за противникот на фантази, ми се повреди Далвин Кук, така да..то е![]()
У тој момент се откажав ја, не видов што правеа Ремс/Каубојс сеа глеам очајно свеИ со далвин кук далеку беше од победа денес, 20 поени разлика ми направи одбраната на петриотс плус Периман од вејвер 30 поени и Баркли 2 тд, се шо можеше тргна на моја страна.
У тој момент се откажав ја, не видов што правеа Ремс/Каубојс сеа глеам очајно свеИ со далвин кук далеку беше од победа денес, 20 поени разлика ми направи одбраната на петриотс плус Периман од вејвер 30 поени и Баркли 2 тд, се шо можеше тргна на моја страна.
Заеби пари,здравје,мир во светот итд ако имав една желба то ќе беше да го тепам @Leo Bonnie во фантази финалетоЕ па дојдовме при крај со сезоната во фантази.
1/2 финалињата испаднаа поприлично straightforward
Прегледај го приврзокот 225842
Така да, во финалето ќе ги гледаме четвртиот и шестиот носител - Peaky Blinders и Buruain
На КБ позицијата битката ќе биде Гарополо против Дак, а кога станува збор за тркачите и двете екипи имаат високо квалитетни РБиња - Елиот и Баркли.
Вака според мене Peaky Blinders се фаворити, но не се сложува fantasy.nfl со ова, кој во моментов предвидува 90,86 поени за Блајндерите, а 94,64 за Buruain
Инаку Buruain го освоија првенството во 2017, а минатата сезона завршија на деветото место.
Peaky Blinders лани беа едно место под Buruain (10-ти), а во 2017 беа четврти, откако во 1/2 финалето изгубија токму од Buruain (кои тогаш ја освоија титулата)
Со среќа!
Хахахаха ќе поминиш денес како шо помина МиланЗаеби пари,здравје,мир во светот итд ако имав една желба то ќе беше да го тепам @Leo Bonnie во фантази финалето![]()
Сега ја изигра утакмицата на кариерата онај педероХахахаха ќе поминиш денес како шо помина Милан