Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Што екипа е ова Далас бе? Дефинција за топло-ладно...

Не дека ремс годинава се бољи...
Автоматски споено мислење:

Иначе честитки за противникот на фантази, ми се повреди Далвин Кук, така да..то е :(

Последно уредено:
Што екипа е ова Далас бе? Дефинција за топло-ладно...

Не дека ремс годинава се бољи...

Иначе честитки за противникот на фантази, ми се повреди Далвин Кук, така да..то е :(
И со далвин кук далеку беше од победа денес, 20 поени разлика ми направи одбраната на петриотс плус Периман од вејвер 30 поени и Баркли 2 тд, се шо можеше тргна на моја страна.

Има среќа МекВеј што Влаховиќ ми го еба тикетот преска, иначе ќе му ебев све женско у фамилија.

Како може бе клаперот да те надигра таќе ти ебем тоа "oфганзивниот генијалец"

49ерс од прво место во НФЦ до петто место (y)

И со далвин кук далеку беше од победа денес, 20 поени разлика ми направи одбраната на петриотс плус Периман од вејвер 30 поени и Баркли 2 тд, се шо можеше тргна на моја страна.
У тој момент се откажав ја, не видов што правеа Ремс/Каубојс сеа глеам очајно све :ROFLMAO:

У тој момент се откажав ја, не видов што правеа Ремс/Каубојс сеа глеам очајно све :ROFLMAO:

Баталете тоа. Фили уште има шанса да фати плеј оф. Што гзларска франшиза се ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Далас-Фили ќе биде многу мим текма за гледање :D

И најјако од се...Билс имаат шанса се уште да бидат први во дивизијава со Петс :D

Сејтнс-Колтс на СК5 е вечер?? ЊТФ?? :eek: :eek: :eek:

1576549556605.png

Последно уредено:
Е па дојдовме при крај со сезоната во фантази.

1/2 финалињата испаднаа поприлично straightforward

1576892037921.png

Така да, во финалето ќе ги гледаме четвртиот и шестиот носител - Peaky Blinders и Buruain

На КБ позицијата битката ќе биде Гарополо против Дак, а кога станува збор за тркачите и двете екипи имаат високо квалитетни РБиња - Елиот и Баркли.

Вака според мене Peaky Blinders се фаворити, но не се сложува fantasy.nfl со ова, кој во моментов предвидува 90,86 поени за Блајндерите, а 94,64 за Buruain

Инаку Buruain го освоија првенството во 2017, а минатата сезона завршија на деветото место.

Peaky Blinders лани беа едно место под Buruain (10-ти), а во 2017 беа четврти, откако во 1/2 финалето изгубија токму од Buruain (кои тогаш ја освоија титулата)

Со среќа!

Каков мим КБ е Винстон

Искрено се надевам ќе фрли 2 ИНТ во последниот меч за да заврши со 30 ТД и 30 ИНТ за прв пат во историја (ниту еден КБ немал ваква сезона :D )

Е па дојдовме при крај со сезоната во фантази.

1/2 финалињата испаднаа поприлично straightforward

Прегледај го приврзокот 225842

Така да, во финалето ќе ги гледаме четвртиот и шестиот носител - Peaky Blinders и Buruain

На КБ позицијата битката ќе биде Гарополо против Дак, а кога станува збор за тркачите и двете екипи имаат високо квалитетни РБиња - Елиот и Баркли.

Вака според мене Peaky Blinders се фаворити, но не се сложува fantasy.nfl со ова, кој во моментов предвидува 90,86 поени за Блајндерите, а 94,64 за Buruain

Инаку Buruain го освоија првенството во 2017, а минатата сезона завршија на деветото место.

Peaky Blinders лани беа едно место под Buruain (10-ти), а во 2017 беа четврти, откако во 1/2 финалето изгубија токму од Buruain (кои тогаш ја освоија титулата)

Со среќа!
Заеби пари,здравје,мир во светот итд ако имав една желба то ќе беше да го тепам @Leo Bonnie во фантази финалето :D:D

Заеби пари,здравје,мир во светот итд ако имав една желба то ќе беше да го тепам @Leo Bonnie во фантази финалето :D:D
Хахахаха ќе поминиш денес како шо помина Милан

Може некој да ми каже зошто нема НФЛ во вечерни термини на првиве 3 канали повеќе??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom