Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
8 април 2017
Мислења
1.876
Поени од реакции
3.122
Dobro jutro kajgana... Malo dobre volje, pozitive i dobrote dobro bi vam došlo svima... :):):)
Автоматски споено мислење:

I od 2017 do sada nisi naucio kako naci listu za sebe, aferim ljudino :)
Jbg ja mu poslao iz razloga sto ja eto od 1979 nisam naućio napravit drveni stol niti postavljat pločice... A i nisam tu da sudim. Onom tko nezna i stvarno mu treba jbg, nije mi tesko poslati..

Последно уредено:
Член од
19 ноември 2019
Мислења
1.116
Поени од реакции
4.204
Dobro jutro forumasi..
Probao sam naci listu skeniranjem i sjebao komp...Od tada to vise ni ne pokusavam...A sta da petljam sa stvarima u koje se nerazumijem??Zato sam zamolio clanove foruma ako tko ima neku Exyu listu sa filmskim kanalima da mi udijeli za blagdane...
i ja sam isto znao sjebati komp al uglavnom kad mi nešto ne ide pa ga otelembećim nogom :D

Член од
6 јуни 2016
Мислења
723
Поени од реакции
1.210
Pa dobro nemorate dat nista...Sto ste se odma na noge digli..U cemu je Vas problem??Ja sam samo pitao...Hvala i LP
Nije problem da ti se da, problem je sto nisi jedini s takvom "pricom", tu si 2 godine, pogledah ti na brzinu postove, svaki post isti, trazis listu, pozelis dobro jutro i to je to.

Ne verujem da za sve ovo vreme nisi dobio liste od nekoga, i zato bih zamolio sve koji su ti ikad dali listu da privere da li radi koja. A siguran sam da ce se neka naci da radi, imate vi svasta gledati ne brinem ja za vas. Do sad si mogao da se obezbedis nekim boxom i instaliras STB a koliko macova ima na forumima bice dovoljno da nikad nista ne zatrazis ni od koga.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Член од
21 декември 2012
Мислења
1.779
Поени од реакции
887
Pa dobro nemorate dat nista...Sto ste se odma na noge digli..U cemu je Vas problem??Ja sam samo pitao...Hvala i LP
ma stari sa oni i za to gi sve nervira,mislat te za neki decak ot 10 godina pa hocat da te naucat da treba sve sam da uradis u zivotu .Nebrini to je nihovo izkustvo da sedat i cekat nekoj nesta da im da uradi sredi to sa radili 70 godina pa sa videli da sve nevredi (naravno oni nema nikad to da ti priznat) za to hocat ti reci samo da ne radis i ti to za to sa na nogama.

Член од
24 октомври 2017
Мислења
517
Поени од реакции
579
Nije problem da ti se da, problem je sto nisi jedini s takvom "pricom", tu si 2 godine, pogledah ti na brzinu postove, svaki post isti, trazis listu, pozelis dobro jutro i to je to.

Ne verujem da za sve ovo vreme nisi dobio liste od nekoga, i zato bih zamolio sve koji su ti ikad dali listu da privere da li radi koja. A siguran sam da ce se neka naci da radi, imate vi svasta gledati ne brinem ja za vas. Do sad si mogao da se obezbedis nekim boxom i instaliras STB a koliko macova ima na forumima bice dovoljno da nikad nista ne zatrazis ni od koga.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Sta se mucite toliko, ako nedas pusti covjeka na miru, a ne kopati po arhivima ko kakav UDBA-s, niste samo vi koji mogu nesta dati, vi ste samo da negativno komentarisete i mislite kako ste pametni. Bruka od ljudi.

Член од
24 септември 2019
Мислења
2.478
Поени од реакции
3.756
Evo poklona za predstojece praznike, od mene za vas ! :)
Ko resi ovaj tezak matematicki zadatak, malo razmisli i nesto uradi, sam sebi osvaja lepu nagradu ! ;) :D
75010-6=?
Автоматски споено мислење:

Nista vise ne govorim ! :)
I, preporuka onom koji resi zadatak - ne govori nikome resenje i nagrada ce ti duze trajati ! ;) :D

Последно уредено:
Член од
8 јуни 2019
Мислења
317
Поени од реакции
321
Da li je ART nešto menjao?

Pomoć isključivo preko poruke, ne želim javno da iznosim ništa bitno. Hvala

Член од
8 април 2017
Мислења
1.876
Поени од реакции
3.122
Jedino neznam kako gledas... Mozda nazive kanala. Moram vidjeti.. Ali ako gledas preko url... Provjeri samo dali je banirao ip

Член од
8 јуни 2019
Мислења
317
Поени од реакции
321
Jedino neznam kako gledas... Mozda nazive kanala. Moram vidjeti.. Ali ako gledas preko url... Provjeri samo dali je banirao ip
Dux druže, imama par mac adresa ali ni jedna mi ne otvara ni na stb ni u vlc pa i sa vpn, a inače je validna, bar kad je skinem celu preko browsera nadam se da je validna, ali eto imam mac koji mi skine tako ali ne otvara je više ni u vlc ni u stb (crna slika), vpn ne pomaže.... to mi se desilo sa mac-om koji sam gledao na stb.

Член од
8 април 2017
Мислења
1.876
Поени од реакции
3.122
Slušaj kod arta ti moze skunuti listu a opet da su banirani ip kad treba kanale pustit. I još nesto... Nisu sve mac za stb

Kajgana Shop

На врв Bottom