Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас ќе гласам за ВМРО, имам највеќе врски во таа партија. Додуше еден глас сум во 1.800.000 така да не е ни битно тоа. У СДСМ имам слабо врски, плус и се „предавници“, Левица се комунисти и сакаат пари да ми украда. Други се лузери во моделов така да...

Заев се обидел да ја излаже Венецијанската комисија, барал да ги преправат заклучоците за неприменливоста на јазикот во судството

едно не ми е јасно, до толку да НЕМА никаков коментар од меѓународната, еу амбасади, невладини и други гомнари ???Всушност имаше уште поодамна реакција, дека ЕУ НЕ БАРА европско знаменце за законот за јазици, ама власта се напраи глува и си тераше по свое...

Ама видете ја како дојде, после колумните на Ордановски за младите, како и ширењето на заразата од конзерватизмот, се појавува падобранкава да ни кажува дека нашиве не не воспитале добро.

До каде бе вака, што ви се криви сега децата кај вас у партија? :icon_lol:

Никогаш не сум гласал.Али оваа година ќе го темпирам одењето во Македонија со одржувањето на избори.И ќе гласам за Левица!

Никогаш не сум гласал.Али оваа година ќе го темпирам одењето во Македонија со одржувањето на избори.И ќе гласам за Левица!
Во тој случај те молам не доаѓај. Седи си во која и да било слободна држава и да си, и не доаѓај овде да гласаш за комунисти. Преку кур ми е веќе од комунисти, социјалисти, социјал-демократи, и останати леви скапани ѓубриња !

Во тој случај те молам не доаѓај. Седи си во која и да било слободна држава и да си, и не доаѓај овде да гласаш за комунисти. Преку кур ми е веќе од комунисти, социјалисти, социјал-демократи, и останати леви скапани ѓубриња !
извини што не те консултирав.А за когода гласам?

Имам еден глас а има 1.800.000 избирачи...:LOL:
Верувај ми, постои некое правило во универзумов кое не ти оди во прилог со твоево размислување. Го имам детектирано во многу случаи.

Верувај ми, постои некое правило во универзумов кое не ти оди во прилог со твоево размислување. Го имам детектирано во многу случаи.
Да, да сигурно разликата ќе биде 1 глас :giggle:

Директориве на средниве училишта се најшит вид на државна администрација. Ем ништо не прави, ем има некоја моќ да им скока на глава на другите. Им се закануваат на деца бе, онаа од Карев треба да си ја најде колата на трупци.

Директориве на средниве училишта се најшит вид на државна администрација. Ем ништо не прави, ем има некоја моќ да им скока на глава на другите. Им се закануваат на деца бе, онаа од Карев треба да си ја најде колата на трупци.
Зошто на трупци? Зарем не е подобро да ја најде јагленосана???

Коа беше војната,бев трета средно угостителско.Се организиравме на протест по повод убиството на матурантот додека играше баскет.Директорката,Типе и Чонгур рекетарите ги викна,на одмор,да ја држат капијата затворена.

Што било тоа у Карев?

Кој оргазам би го доживеал во оваа ситуација да се собереме сите и преку врата, да не ебеме жива сила.....за тоа вреди да се живее нек си ебе матер :)
Автоматски споено мислење:

Што било тоа у Карев?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom