Ракометни трансфери

• Креатор на темата Креатор на темата TheTrooper
  • Време на започнување Време на започнување
Кој ќе го лапа Valter Chrintz, 19 години е, чуда прајт во Кристијанштад?

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk

Како овие реализираат толку трансфери и играчи се желни да одат во мал град во Полска да живеат? Секогаш сум се чудел. Сум слушал дека не е добро поврзан градот со транспорт и има повеќе проблеми од што има пример доколку би бил во Варшава. Што е плус тромозење за играчите.
Кога можат да живеат во топ 10 загадени градови во светот, можат и во мал град кај што транспортот е first world problem :)

Маргуч, Деки и Ненадич во Веспрем до 2022 година, Родриго Коралес од ПСЖ во Веспрем со договор во траење од 4 години.

Овие мора да имаат втор најголем буџет во Европа.

Врањеш нов тренер на Словенија со договор до 2024 г.
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Македа официјално во Веспрем од следната година.

Како работат овие, очекувам во скоро време да потпишат и со мене.

Незнам само зашто олку врева околу трансфериве на Веспрем го купиле цел Вардар бла,бла,бла
Па тренер им е Дејвис многу е логично да сака да привлече играчи кој ги знае најдобро а пред тоа работеше во Вардар и ја би им верувал повеке на играчи со кој сум соработувал претходно
Барток во Бидасоа

kiri-lazarov.jpg

Википедија го финишира ѕтансферот на Кире :cool:

Жига Млакар и Сењамин Буриќ во Загреб од следната сезона. И двајцата потпишале двегодишни договори. Добро пазари Вујо, покрај овие двајца стига и Владо Матановиќ, а веќе пристигнаа Божовиќ и Граховац.

Будучност полека се враќа во врвот на женскиот ракомет,откако ги вратија Радичевиќ и Мехмедовиќ еве сега и Лекиќ ја носат,ги имаат и Лазовиќ и Дамјановиќ(сега Вујовиќ)Раичевиќ...

Топ екипа склопија за следна сезона,спој на младост и искуство.
Дефинитивно ќе атакуваат на титула следна сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom