Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.992
Поени од реакции
83.366
Tuka lazes nitu eden napad od albancite od kosovo ne bil napraen protiv makedoncite duri tie se glupi sto doagjaat tuka ostavaat pari da bidam kako niv nikogas ne bi dosol vo skopje ili vo toj eben city mall koga znam so kakvi lugje imaat rabota sto ne im go sakat dobroto...
Не сери против Сити Мол, да се купува во Сити Мол е халал а не харам. Сити Мол не е каурска инвестиција. Албанска е. Да беше каурска немаше да идат.

Последно уредено:
Член од
29 април 2017
Мислења
28
Поени од реакции
77
neli vie bevte tie sto ne tepate nevini luge? ne ve biva za kur be se ste sobrale 10-15 komiti u forumov i sega go branite vasata navivacka grupa nie sme krimnali,teroristi,partiska grupa,ubijci a vie sto ste be? TASTATURA TEPACI BE nemate ni H od hrabrosta be minatata nedela mavavte so kamen zena , vcera 2 pat po red tepate kosovari so se setat niz gradski park , neli ste hrabri neli ste mangupi imate kodeksi ona ova(kurot moj) , ajde be ednaska soberetese dojdete nakaj druga strana na vardar ,ko nie so vi doagame koga sakame pred svoji kuki i pred vas stadion i vi vleguvame vo stadion i ve brkame pred vas stadion ? Ajde be gomnojadci ostajtegi tastaturive izlezete malce u ulica be , ostajtegi tie filmovi sto se nafurate megusebe cela makedonija znae deka ne ve biva za ulici , a sto e najloso i zami znaete deka ne ve biva i ne mu veruvate na vasi drugari za da napagate nesto znaete deka nemate srce pa imate picka bas tamu kade stoi srceto. Da nemase kameri vo Kale sigurno vie ke bevte pobednici , kaj gi naogate tie prikazni u picku mater , gi smestite taka kako vi odgovaraa na vas. Uste ednas vi kazuvam ako imate muda izleguvajte po ulici segde imate gi imate Shvercerat , tie sto ne se tastatura tepaci i ziveat u realen zivot ne gi ostavat rabotite samo za internet ... AJDE BUJRUM

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.034
За жал Косово нема оставено ниту милиметар простор за респект. По признавањето од Македонија, тие ни возвратија со згрижување на убијците на деца, кои свирепо убија на најголем христијански празник невини деца. Косово континуирано згрижува и испраќа терористички банди тука, како во случаите Бродец и Вејце. Нашите спортисти континуирано се навредувани и омаловажувани кога гостуваат таму и да не набројувам повеќе, а можам ако сакаш.

Точно е дека заради лошата дипломатија на косовските политичари таа земја станува наместо поинтегрирана, поизолирана. Тоа е единственото нешто кое ние го имаме како ќар од таму. Заради таа изолација која самите си наметнуваат со глупи потези, Косово е изолирано од Србија, а и признавањата се намалуваат од ден во ден. Визната либерализација, иако најавена е откажана и тн. Сето тоа некако го зголемува извозот од тука таму. Косовските граѓани па и немаат каде многу-многу да отидат, па доаѓаат овде, се лечат од ракови и сл.

Мене лично ми е гајле за тие економски придобивки, затоа што у крајна линија што ќе ми се пари, кога они сакаат да ме убијат.
Немам никаков респект, ниту жал за косвските граѓани кои доаѓаат тука.
Ќе се надоврзам на ова и последен мој политички коментар на спортска тема ќе биде. Абе тие песови треба да бидат благодарни што Македонија за косовската криза 1998/99 прими 400.000 бегалци. Рани куче да те лае, за подоцна истите нивни другарчиња ја нападнат Радуша директно, тоа беше атак над македонската држава од истите леб што им дадовме. Направете една паралела, Турција прими 2 милиона бегалци на свои 50 милиона жители,а МК на свои 2 милиона прими 400.000 од кои голем дел останаа и како странци денес живеат во северо-западниот дел на МК.
ОНА во своето коминике рече : Да се исчистат славо-македонците од албанските огништа ? Соживот!? Нека си замине Америка од Балканот овие мирни денови ќе ги бараат...

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.750
Поени од реакции
39.635
Кои се тие Косовари бе што доаѓаат специјално тука да шетаат низ Градски Парк жити се? Што бладаш бе дечко, иди измери температура. До Сити Мол знаете да дојдете и да си отидете, ви ебам тоа Вајкики племето.

Второ збори како требало да искочиме од некој филм, а тој тука ми прераскажува Стивен Сигал филмови, ги бркале пред стадион, пред куќа. И ако толку не ви е страв да поминете, што се собирате по 10 души за да пиете кафе на кеј?

Трето, кажуваат тука како храбро се борат против двојно и тројно побројни екипи, како тепале 5 на 10, 10 на 20, а од друга страна го спомнува Кале како некоја победа, каде што 500 души се тепаа против едвај 100. Плус нивниот воџа го вади од лисици заменик министер за внатрешни ПРЕД КАМЕРИ. Иронија и контрадикторност до бесконечно.

Член од
8 август 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.814
Ќе се надоврзам на ова и последен мој политички коментар на спортска тема ќе биде. Абе тие песови треба да бидат благодарни што Македонија за косовската криза 1998/99 прими 400.000 бегалци. Рани куче да те лае, за подоцна истите нивни другарчиња ја нападнат Радуша директно, тоа беше атак над македонската држава од истите леб што им дадовме. Направете една паралела, Турција прими 2 милиона бегалци на свои 50 милиона жители,а МК на свои 2 милиона прими 400.000 од кои голем дел останаа и како странци денес живеат во северо-западниот дел на МК.
ОНА во своето коминике рече : Да се исчистат славо-македонците од албанските огништа ? Соживот!? Нека си замине Америка од Балканот овие мирни денови ќе ги бараат...
Nikoj od vasha strana ne gi primill tie Albanci od Kosovo vo 99'. Koj si ti da mi zabranish da primam jas doma albancite od Kosovo ?!

Vistina e deka Amerika e glavna pricina za napredokot na Albancive poslednive 30 godini, ama se lazhezh sebe si deka ke barame mirni denovi ako tie odat ;).

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.724
Поени од реакции
2.493
Што сте се запнале косоварите та косоварите... И да се нападнати косовари, вие не сте засегнати. За да бидеш косовар, прво треба да си србин.

Член од
3 ноември 2019
Мислења
34
Поени од реакции
21
1576083422247.png 1576083422247.png 1576083422247.png
:pos: :pos: Mnogu ste jaki vo internet ne se znae koj od koj e po mangup a no edno da znaete deka nikogas ne ste mozele da gi merete so Albancite (Svercerite)..

Znaete i samite deka ne ste sposobni za nisto osven za da jadete gomna niz internet...
Tastatura tepaci 19/87
Tastatura nacija
Автоматски споено мислење:

@olcay32 Бацинела, кога

Абе бацинела, Мицковски седеше на друга трибина, а надвор славеа сите заедно. Комити не бевме организирано таму, бевме околу 30 поединци заедно со дијаспората. Допирна точка нема кретенот со Комити.

На твое место би се срамел да сум член на група во која екс воџата ни мава шамари ако скандираме по наша желба. На колку гостувања бевте оваа година? Порано највеќе во Тетово одевте, веќе и таму ви фуфка. Само вие може да се палите на шкртање графити и бодење со ножеви. Дај боже да ни дозволат гостување во Чаир, да ви помине и тој мит дека некој се плаши да ви гостува. Еве веќе 5-6 години сте прва лига, имате точно НУЛА гостувања на стадион како Градски (против Вардар) каде што нема шанси некој да ве нападне, а се мочатр во гаќи од среќа што имате една трибина и ниедна група нема дозвола за гостување, сметајќи го тоа за победа.
Оди слави прослави финансирани од дуи, ајде 30 години плус 6 титули = IQ36.
1576084642870.png
Za vas lek bese ludi bosko koga ve samaraa site eden po eden i ve izvadi nadvor.. zamisli ''antickite makedonci'' ''decata na sonceto i vozduhot'' da se ponizaat taka od eden covek.. :pos:
Za gostuvanje vo gradski mnogu dobro znaes deka vasata uprava paa i vie ne ostavate da dojdeme poso mnogu dobro znaete deka povekje od 200 vasi rekviziti ke bidat paleni srede gradski stadion..
Sea kese gradi drugata tribina za 1 godina ke bide gotovo paa ajde bujrum togas stavete transparenti vo Cair.. :)
Nie ke slavime i 30 i 100 godini ama vie ?
tebe ako ti se izmeri IQ od 1 do 100 ke izleguvas u minus...
Ajde tastatura tepac idi pij si mleko i na spienje.. :D

Последно уредено:
Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Вистина ли е она што го пишувало на инфомакс,дека и Саздо е спомнат во "документарецот" на Шверцери?

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.161
Поени од реакции
4.693
Вистина ли е она што го пишувало на инфомакс,дека и Саздо е спомнат во "документарецот" на Шверцери?

22:19

Се фалат со убиство на дете, и во исто време бараат правда, fuck logic. Не ми е јасно како никој од цела група не искочи со став да ги осуди убијците и таквите настани, ниту пак да покаже почит кон Саздо, 0 човечност

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026

Се фалат со убиство на дете, и во исто време бараат правда, fuck logic. Не ми е јасно како никој од цела група не искочи со став да ги осуди убијците и таквите настани, ниту пак да покаже почит кон Саздо, 0 човечност
Нема човечност кај нив,зборот хиени најдобро може да ги опише
Ама како што кажав и пред некој ден,ништо не е вечно па така ни они,ќе дојде денот кога ќе падне сегашната албанска партија која е позади нив,со тоа автоматски и сегашните пиуни ќе бидат заменети со нови,а овие ќе останат како риба на суво.
Можеби никогаш нема пред законот да одговараат за нападите на македонски деца по скопските улици,но пиуните кои сега се заштитени како бели мечки во буквална смисла на зборот,оние поради кои безброј деца се нападнати,ќе ја изгубат сегашната моќ која ја имаат.
Тогаш ќе одговараат за се во тоа сум сигурен.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.280
Поени од реакции
3.312
Да чита некој ќе помисли си имаме работа со најопасната група на свет..
Каде што едвај идеме на работа од нив од страв..
Што хемија користат овие бе што се влезени во ваков филм?
Освен со ножеви и 10 на 5 незнаат подруго..
Најтажно е што никој не ги смета за навивачка група а они длабоко мислат дека се..
Во Тетово има пецкања ама фала богу далеку од ова да се напаѓаат ученици, да се користат ладни оружја и слично.. Имаше испади како тоа што фрлаа накај кафиќот и слични испади па и не само од нивна страна никој не е совршен ама ова со хемичариве е невидено..има разлика меѓу овие.. И се надевам искрено доколку има контакти би било ферски со чисти раце..
Па без разлика дали е албанец, турчин, ром, американец никад не сум нападнал и нема да нападнем човек пред девојка му.. Без разлика дали е тоа од навивачки или приватен проблем.. Значи срам да се немало вие сте една огромна 0.. И незнам другиве што се замараат и што ви даваат на важност..

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Не им дава важност никој со тоа што ги спомнува,единствена работа која ме интересира е безбедноста на македонските и вардаровите деца,ете пред една недела имаше напад со нож,кој може да знае каков исход може да има таква случка,каде се употребува ладно оружје и дали баш во тој момент напаѓачот наместо да го рани,како што најверојатно наумил,нема да го погоди на лошо место и да се случи она што се случи со Саздо.

Пред некој ден отворено се заканија на официјална страна,а заканите нивни се знае какви може да бидат,ете баш такви какви што биле и до сега,повеќебројна група напаѓа еден човек.

А во моменталнава ситуација искрено таквите деца се лесна мета,зошто најголем дел од нив не размислуваат како што размислуваме ние,понесени од емоции влегуваат во секакви јавни расправии,за подоцна да бидат нападнати.

Еве за ова зборувам,дете кое нема ни 14 години,а на пример ако живее во мешана етничка средина може многу лесно да е нападнато,зошто Шверцерите демнат по социјалните мрежи и на секој јавен коментар или влегување во дискусии со нив одма се закануваат на чат,на што децата зимаат сила да се спротистават и можат да настрадаат.
20191212_011311.png
Овде се работи за два сосема други менталитета,ние и они сме два различни света и затоа треба да се оренентираме според нив,знам дека ниеден наш човек не е крволочен ниту пак сака на некому да му наштети,така било низ историјата така е и денес,едноставно такви сме за разлика од нив,а и од друга страна не можеш никако да се бориш со нив кога се инсталација на партија на власт,која веќе 15 години одлучува во формирањето на секоја нова влада но може да се најде метод овие напади да запрат.

Член од
3 ноември 2019
Мислења
34
Поени од реакции
21

Zs siris dezinformaci ama bas nigde Sverceri ne se falat so ubistvoto na sazdo samo barat pravda tolku.

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.724
Поени од реакции
2.493
Zs siris dezinformaci ama bas nigde Sverceri ne se falat so ubistvoto na sazdo samo barat pravda tolku.
Правдата е веќе делумно задоволена. Ќе биде/ше целосно ако добиеја барем доживотна или смртна казна. Се надевам втората ќе ги стигне што побргу.

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom