Ti glup li si ili se pravis na site li poedinecno ke vi kazuvame. Bagra selskaГО исчистија ДЕКЕМВРИ ? што се на потпис ???
Koga e na polozitelno i broj na prepiska .utre najkasno ima potpisDa spodelam so site! Majkami bese proverka od viceprezidenta do savajlevo a sega gledam na polozitelno e! Ukazot iskaca 100%i za kolku vreme?
So sto dokumenti e?Da spodelam so site! Majkami bese proverka od viceprezidenta do savajlevo a sega gledam na polozitelno e! Ukazot iskaca 100%i za kolku vreme?
Kopija od BG pas od vujko mi /bratSo sto dokumenti e?
Od kaj znaete deka ne priznavaat? Ima nekoj odbien primer ili?Porano priznavaa no sega preku notar ne priznavaat. Se vade uverenie od maticno na koe pisuva deka toj i toj covek go ima vo maticnite knigi pod dve preziminja.
Taka mi kazaaa neznam dali odbivat samo znam deka ne priznavat. I ne poznavam nekoj sto odbile porano so notar se vrsese rabota sega neOd kaj znaete deka ne priznavaat? Ima nekoj odbien primer ili?
? @Sale JuveKoga e na polozitelno i broj na prepiska .utre najkasno ima potpis
И ја сам 12***/2018Koj broj si od prilika, jas 12***/2018 od 31.07 intervju seuste na finalna
Имаш линк најгоре отвори види, помачи се малцеПрегледај го приврзокот 224267Zdravo me interesira kolku vreme ke stoi vaka ovaj status? Fala dečki
Datumi mislam nemozat da ti smenat a za preziminja takva rabota samo uverenie od maticarIsto taka da ve prasam dali pravat problem ako ima razlicni data na raganje? Zaso kaj baba mi vo izvodot pradedo mi go pisuva so edna data na raganje, a vo umrenicata na pradedo mi go pisuva so druga data na raganje, ednostavno ne mozea ili nekea glupite maticari da go smenat.
Автоматски споено мислење:
I ako me stavat na dopolnitelna, sho ke treba da im nosam koga ne moze drug izvod da se izvadi so isti dati... Help.
Jas samo nz kako kaj baba ti vo izvodo pisuva koga e roden pradedo ti?Datumi mislam nemozat da ti smenat a za preziminja takva rabota samo uverenie od maticar
Ако си добил информација, тој што ти ја дал информацијата да ти појасни барем. Како ја доби? По гулаб?Здраво на сите. Добив информација дека од 01.12.2019 се бара документ за "Уверение за брачна состојба" не "Извод од венчани". Дали некој знае што е тоа и каде се вади?
Фала многу