A
Avenger99
Гостин
Премногу лесно се става целофан на половен телефон.Само ако си глуп и ќор може да ти увалат половен телефон по цена од нов........ нови се телефоните во целофан, половните сигурно не
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Премногу лесно се става целофан на половен телефон.Само ако си глуп и ќор може да ти увалат половен телефон по цена од нов........ нови се телефоните во целофан, половните сигурно не
можеби си во право, но досега имам 5 телефони купено од ледиком и сите биле океј и сите биле нови новиПремногу лесно се става целофан на половен телефон.
Znaci zadovolen si od ledikom i nivnata usluga.можеби си во право, но досега имам 5 телефони купено од ледиком и сите биле океј и сите биле нови нови
Да, не сум имал проблем до сега со нивните уреди.Znaci zadovolen si od ledikom i nivnata usluga.
А кутиите од телефоните оригинал беа?можеби си во право, но досега имам 5 телефони купено од ледиком и сите биле океј и сите биле нови нови
Дали кутијата беше отворена? Не викам дека ледиком немаат нови телефони, него лесно се праат превари.можеби си во право, но досега имам 5 телефони купено од ледиком и сите биле океј и сите биле нови нови
Сите телефони беа целофан и кутиите неотворени исто како од телеком кога сум купувал телефони. Најпрвиот телефон кога го купував ми дадоа кутија се комплет ама немаше целофан и си побарав целофан нов нечепната кутија да ми даде и одма извади таков и немаше никаков проблемДали кутијата беше отворена? Не викам дека ледиком немаат нови телефони, него лесно се праат превари.
А кутиите од телефоните оригинал беа?
Ј6 има амолед екран, најефтин на али е 50 евра тој што си го видел ти е LCD, можеш да го монтираш ама разликата е небо и земја, најверојатно нема да можеш да подесуваш ни brightnessИмам Samsung J6 на кој му е расипан екранот/дисплејот ( падна и после тоа нема никаква слика на дисплејот , само црн екран ) . Гледав на Алиекспрес дека има екрани за Самсунг Ј6 кои се околу 10 долари . Прашањето ми е дали тие екрани се во ред и дали пасуваат за телефонот . Ако има некој искуство со порачки на екрани за мобилни од Алиекспрес нека кажи дали тие екрани се во ред и дали можат да се стават на конкретниот мобилен .
Нема да може да го залепи подебел е и ќе свети од страна беклајтотЈ6 има амолед екран, најефтин на али е 50 евра тој што си го видел ти е LCD, можеш да го монтираш ама разликата е небо и земја, најверојатно нема да можеш да подесуваш ни brightness
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Daj predlozete telefon do 22 000 denari?
Kypih samsung A70 za 19500