Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ista e verzijata 10006 i nema ponov od tojПроверете каков sp3s firmware има стариот, каков има новиот sp3s frimware.
Проверете каков sp3s firmware има стариот, каков има новиот sp3s frimware.
Ili +2C ili +3C, no mozes da ja smenisИнфо некој, колкава е фабричката оффсет температура на Амберот -30??
Ista kasa sme.site....ke cukame glava...Исто и јас
Значи нема решение да ги оправиме, јас па и петка му стегнав на кинезот дека за многу брзо време ми стигна, а не го уклучив пред тоа да го пробам![]()
Povrzuvanjeto e mnogu ednostavno i brzo. Samo spustija aplikacijata i sledi gi cekorite se ti kazuva so da pravisDenes montirani Gree x2, odnosno Gree Fairy LCLH 3.5 i Gree U- Crown 3.5ka. Prvi vpechatoci, Nadvoreshnata edinica na Fairy e potivka. Vnatreshnata edinica na Crown-ot e poelegantna Tolku zasega, shtom nabavam merachi za potroshna ke spodelam informacii.
Btw nekoj da mi pomogne okolu povrzuvanjeto na klimive preku Wi Fi?
Nisto toa e,Ista situacija i kaj mene, prviot si raboti super a vtoriov kako kaj tebe...vtoriot letoska e zemen, i vcera prvpat da go probam i penal...sea i tesko da moze da go vratam

frleni pari ...E pa sea toa e, na popust bese za 11$Nisto toa e,frleni pari ...
...ama sepak ke im pisam na support@ibroadlink.com, i porano sum im pisuval i redovno vrakjaat...pa moze nekoj link za nov Firmwar ke pustat. Koga imav problem so RM mini sum im pisuval i samo po sebe za cudo se sredi. Ke vidime za ova so SP3S kako ke iskociGotovo zaladi sea nema labavo i eftino...ostaj ja taka i vecerva da stopli zidovi....utre okolu pladne ako vidis vnatre e 23/24 ke ja namalis od 27 na 23/24.....i nema gasenje klima mi preku nokj januar i fabruar...samo mozes da ja namalis na 21 navecer ili 22Zedov merac na potrosuvacka, namestiv na 27 stepeni kaj 16.30 nekade , na auto fan i izlegov. Sega se vrakjam i kolku sto gledam temepratura nema postignato, do 25 e nekade e stignata, na visina od metro od zemja skoro 22 pokazuva termometarot. Potrosuvacka momentalna okolu 1500 w. Dosega potrosila 6.5 kwh ili vo prosek nesto povekje od kilovat na cas a nadvor ne e ni pod nulata. Ke bidi interesno koga ke padni pod -10 cim vaka se ponasa na ovie temperaturi.
Исто и јас
Значи нема решение да ги оправиме, јас па и петка му стегнав на кинезот дека за многу брзо време ми стигна, а не го уклучив пред тоа да го пробам![]()
Na golema vlaznost i temperaturi okolu 0C e normalno da pravi DF koga zadadena temperatura e pregolema primer 30C.Zdeavo decki
Imam klima vivax aevi 3.5 montirana pred 2.3 meseci
Deneska za prv pati mi pokaza df dva pati vo rok od 2-3 sati na nadvoresna temperatura od 1 stepen.
Sakav da prasam dali e toa nornalno ili nesto ne e vo red so klimava??
Sto klima i kvadrati..??Zedov merac na potrosuvacka, namestiv na 27 stepeni kaj 16.30 nekade , na auto fan i izlegov. Sega se vrakjam i kolku sto gledam temepratura nema postignato, do 25 e nekade e stignata, na visina od metro od zemja skoro 22 pokazuva termometarot. Potrosuvacka momentalna okolu 1500 w. Dosega potrosila 6.5 kwh ili vo prosek nesto povekje od kilovat na cas a nadvor ne e ni pod nulata. Ke bidi interesno koga ke padni pod -10 cim vaka se ponasa na ovie temperaturi.