Greska se razbravme so toj dokument podnesiv za pasos a ne so vencanicaImat faleno knigite
Greska se razbravme so toj dokument podnesiv za pasos a ne so vencanicaImat faleno knigite
Значи фактот што сум уште на задолжителна не е на арноНе сум сигурен ама мислам дека апликантот што бара државјанство преку родител и оди на директно добивање на указ важи само доколку барателот е сеуште малолетен.
Не држи ме на збор, ама мислам дека е така.
Не, не мора да значи само сакав да кажам да не очекуваш некаков спец третман пошо си полнолетен. Родител со пасош е секако добра ствар.. но уште подобро би било да приложиш и потврда од БКК Струмица со молба за достава на дополнителен документ. Ко ќе го стават и тоа во твоето досие, тогаш дефинитивно мислам дека ќе добиеш указ.Значи фактот што сум уште на задолжителна не е на арно
Sto fora ke bese ova potvrdava od BG klub i kako moze toj mojot posrednik shupak OD STRUMICA da ne me informira deka i toa trebalo kako dokument!? Ali nema veze bitno parite si gi zema a ja stapiv u kontakt so edna advokatka od Sofija koja na sestrami i zakaza intervju za April 2020 posto shupakot posrednik NE GO BIVA (pred 1 mesec OTKAZ)Не, не мора да значи само сакав да кажам да не очекуваш некаков спец третман пошо си полнолетен. Родител со пасош е секако добра ствар.. но уште подобро би било да приложиш и потврда од БКК Струмица со молба за достава на дополнителен документ. Ко ќе го стават и тоа во твоето досие, тогаш дефинитивно мислам дека ќе добиеш указ.
Ќе почекаш исто како и сите но, барем сигурно ќе добиеш.
Скромен совет од мене.
Kakva krstenica ? Pisuva li bugarska ehzargija se spagaat li podatocite ? Osuduvan li e ... Nema sansi so takov dokument da go odvijat toa e protiv zakon.Krstenica od majka mu
Адвокатката да не е Весела Врбанова?Sto fora ke bese ova potvrdava od BG klub i kako moze toj mojot posrednik shupak OD STRUMICA da ne me informira deka i toa trebalo kako dokument!? Ali nema veze bitno parite si gi zema a ja stapiv u kontakt so edna advokatka od Sofija koja na sestrami i zakaza intervju za April 2020 posto shupakot posrednik NE GO BIVA (pred 1 mesec OTKAZ)
Јас да не прочитав добро????Kakva krstenica ? Pisuva li bugarska ehzargija se spagaat li podatocite ? Osuduvan li e ... Nema sansi so takov dokument da go odvijat toa e protiv zakon.
Истиот ден кога ќе закажеш за интервју, ги носиш сите документи.Ako zakazhvam termin za vo sofija za vo MP pocetoko na dekemvri, koj mesec otprilika ke treba da podnesvam dokumenti ?
Ако му биле ок документите ,советот може да го одбие поради неколку причини,осудуван,фалс документ,неоднесена потврда за неосудуваност,ако не биле поврзани добро изводите,можебин имало разлика во презимињата....Адвокатката да не е Весела Врбанова?
Автоматски споено мислење:
Јас да не прочитав добро????
Ама пишува не е одобрено а со таков документ плус мајка.
Ako ima problem so preziminjata ke go stavat na dopolnotelna nema da go odbijat ke ima rok za ispravanje na dokumentite .... ako e osuduvan,fals dokumenti togas ke go odbijatИстиот ден кога ќе закажеш за интервју, ги носиш сите документи.
Ако му биле ок документите ,советот може да го одбие поради неколку причини,осудуван,фалс документ,неоднесена потврда за неосудуваност,ако не биле поврзани добро изводите,можебин имало разлика во презимињата....
Кај си чекал со години, почекај си уште месец дена најубаво.Дечки има некој искуство со подигање на удостоверение за државјанство порано од закажаниот термин?
Znam deka vo ist den se intervju i dokumenti, mene me interesira denovive ako baram datum elektronski na sajtot na MP vo koj mesec otprilika ke treba da odam na intervju i da nosam dokumenti?Истиот ден кога ќе закажеш за интервју, ги носиш сите документи.
Ако му биле ок документите ,советот може да го одбие поради неколку причини,осудуван,фалс документ,неоднесена потврда за неосудуваност,ако не биле поврзани добро изводите,можебин имало разлика во презимињата....
I bt imaKolku sto znam ima klub od Strumica i Skopje... Ako ne se lazam, dr nema... Do Sega od niv nosea lugjeto