Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pavel Nedved praised Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala and Miralem Pjanic as Juventus host Atletico Madrid in the Champions League.Недвед нека ја направи приоритет продажбата на Дибала.
Можам да се кладам дека пак ќе сакаат да го продадат.Pavel Nedved praised Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala and Miralem Pjanic as Juventus host Atletico Madrid in the Champions League.
“Dybala is doing great things this season, you can perhaps see the difference more from last term. He played below expectations last season, but has changed completely and it is above all a change of his mentality. It was all him and I am pleased because he can still get stronger.
Бентанкур исто колку акции и топки пресече.Вечерва Дибала и Де Лигт искинаа, толку имам да кажам...
Pa realno tapa, u prvo se branea juve kontrolirase igra i sve, u vtoro normalno radi primeniot gol tvoite imaa posed i obidi ama nisto seriozno, osven u 93ta kade sto ja promasi topkata na 5 metri od gol eden od atletico ama nz kako se vikase, po nafrlena topka po zemja od desna stranaКако изиграа моите гревови ? Кај шо бев во кафичот Реал Псж даваа пренос![]()
Незнаеш како се викаше , а играше во Јуве 2-3 сезониVie dupete go Nedved, ama da ne mu se zakani so prodazba nemase da se zalaga Dybala i da ja vrati formata
Автоматски споено мислење:
Pa realno tapa, u prvo se branea juve kontrolirase igra i sve, u vtoro normalno radi primeniot gol tvoite imaa posed i obidi ama nisto seriozno, osven u 93ta kade sto ja promasi topkata na 5 metri od gol eden od atletico ama nz kako se vikase, po nafrlena topka po zemja od desna strana
Pa bez zvuk gleav spie maliot i vidov samo igrac u svetlo plavo promasi ne vidov deka e morataНезнаеш како се викаше , а играше во Јуве 2-3 сезони![]()