Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ај одлогирај се, те молам.
Многу смешно..од цел пост се фативте за точката што ја ставив на заебанција..добро не знаев дека не смеам да се заебавам во мојот фан клуб..еве добро Стефане се извинувам што за момент те издеградирав и ти дадов ирончен одговор на твојата констатација...Барела не само што можи до БХ да трча туку и назад со исто темпо и плус да го исплива брегот кај Венеција.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Само каква работа би завршиле со Заниоло, ке имаме среден ред за наредни 10 години.
Рома не е екипа која одбива добри понуди, само конкуренцијата ке биде голема.

Ние можеме и да жалиме што го дадовме во трампата со наркоманот ама кај нас можеби немаше да го покаже својот потенцијал.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Јас уште не го разбирам хајпот на Заниоло, али можда е до мене. Можеби потенцијално ќе стане некој топ левел играч, ама засега не покажува доволно за да добива такво внимание. Имаше еден куп такви италијански играчи низ годините, што стагнираа понатаму во кариерата.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.935
Поени од реакции
23.399
Многу смешно..од цел пост се фативте за точката што ја ставив на заебанција..добро не знаев дека не смеам да се заебавам во мојот фан клуб..еве добро Стефане се извинувам што за момент те издеградирав и ти дадов ирончен одговор на твојата констатација...Барела не само што можи до БХ да трча туку и назад со исто темпо и плус да го исплива брегот кај Венеција.

Ја пошто сум од Тетоо морам да прашам, да не го продаваш фан клубот?

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Јас уште не го разбирам хајпот на Заниоло, али можда е до мене. Можеби потенцијално ќе стане некој топ левел играч, ама засега не покажува доволно за да добива такво внимание. Имаше еден куп такви италијански играчи низ годините, што стагнираа понатаму во кариерата.
Јас исто мислење имам за Киеза..неможам да разберам зошто е толку форсиран?..добро јасно е дека е подобар од другите Италјански фудбалери ама такви како него има многу фудбалери во другите лиги.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Јас исто мислење имам за Киеза..неможам да разберам зошто е толку форсиран?..добро јасно е дека е подобар од другите Италјански фудбалери ама такви како него има многу фудбалери во другите лиги.
Абе што збориш? Киеза е на друго ниво од Заниоло, веќе 2-3 години игра супер фудбал, созреан е за во топ клуб и мислам дека нема да биде разочарување како Бернандески во Јуве, туку каде и да оди ќе напредува.

За Заниоло тоа сеуште не може да се каже, уште не е докажан и оформен и стварно незнам зошто толку го хајпаат, вајда оти Италија нема многу таленти последните 15 години, па секој млад фудбалер што прикаже некоја добра игра одма го величат.
Како и да е, сега за сега одлично се носи со целиот тој товар и во репрезентацијата и во Рома, но за него сеуште останува она, МОЖЕБИ ќе го биде.

Последно уредено:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Абе што збориш? Киеза е на друго ниво од Заниоло, веќе 2-3 години игра супер фудбал, созреан е за во топ клуб и мислам дека нема да биде разочарување како Бернандески во Јуве, туку каде и да оди ќе напредува.
Ќе видиме дали е на друго ниво или дали нема да биди разочарување кога ќе оди во клуб со амбиции за титули и висок пласман...едно е да играш во клуб каде што немаш притисок и имаш слобода како во Лацио и Виола..друго е кога ќе одиш во Интер каде на гла ќе ти се обесат за секоја грешка и треба да се ослободваш од топката побрзо.

Ќе прајме муабет, ништо посебно не е Киеза..максимално исфорсиран играч што такви како него од прилика со исти квалитет во Германската Бундес лига има колку сакаш.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.400
So zaniolo se sjebavme toa e poise od ocigledno od momentalnava perspektiva, naingolan ne e tuka, baska e daden za dzabe momentalno u Kaljari ama u momentov inter gi uslovuvaat za nandez bidejki e cista pozajmica i najverojatno taka i ke dogovorat. 20m evra bea gotovi za radja lani za u kina ali se desi toa sto se desi so zena mu i morase da ostanuva vo italija i toa e toa.

Jedino nesto sto malce go vadi ovoj transfer e sto lani go dade resavackiot gol za da se plasirame u LS, protiv empoli, donese pari toj gol dosta ama ostanuva faktot deka za covek za ednogodisna upotreba go dadoa svojot najgolem talent, ogromna greska na ausilio ne e ni cudno sto pola godina posle toj poteg go donesoa marota koj hierarhiski e postaven nad nego u klubov.

Nandez e dobar igrac, so ogled deka naingolan najverojatno ke saka ostanuvanje u kaljari mislam deka ke se prinudeni da ni go dadat, ke legne ko i barela vo klubov pa ete moze nesto dobro da se izvlece od zaminuvanjeto na naingolan.

Inaku Sky za januari pisuvaat za de paul i giroud, sto spored mene e vlecenje na maksimumot od toj transfer period koga prakticno nisto kvalitetno i jako ne se prodava od pojakive timovi, dobri transferi ke se ova, idealni za squad depth-ot u timov i licno se nadevam deka ke gi realiziraat.

Последно уредено:
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
едно е да играш во клуб каде што немаш притисок
Јас ова размислување никогаш нема да го сфатам, најсериозно.
Не знам како мислиш дека играње во топ три лига во свет, во тим кој е секогаш во горен дел на табела во таа лига да игра без притисок. Не е играње под притисок само ако тимот треба да ти освои трофеј. Мислиш дека играчите на Интер 7 сезони играа без притисок зошто според квалитет никој не ни очекуваше да освојат трофеј во изминатиот период?

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Киеза во Фиорентина го има луксот да исчезне на 10натпревари по ред, и пак да му се даде безрезервна подршка од чистачи до претседник на клубот.

Во Интер, Јуве, Милан ако не се покаже во првите натпревари, ќе фрчат критики, пцовки по сите страни, и нема да знае кај му е гзот.

Чист пример за ова ти е Хернанес кој додека играше за Лацио беше (Кака и Пирло) во едно, кога дојде во Интер човекот се изгуби, незнаеше кај тера. Не секој може да изигра поеднакво добро во голем клуб и просечен клуб кој не цели кон ништо, Фиорентина најголема цел како клуб му е да фати Лига Европа.

Менталитет е во прашање, поготово кај навивачите.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Јас ова размислување никогаш нема да го сфатам, најсериозно.
Не знам како мислиш дека играње во топ три лига во свет, во тим кој е секогаш во горен дел на табела во таа лига да игра без притисок. Не е играње под притисок само ако тимот треба да ти освои трофеј. Мислиш дека играчите на Интер 7 сезони играа без притисок зошто според квалитет никој не ни очекуваше да освојат трофеј во изминатиот период?
Не знам дали имаш играно фудбал ама едноставно е.
Кога играш во клуб како Виола имаш луксуз да ја држиш топката повеќе од вообичаено, да не мора да победиш секој натпревар, да не мора да покриваш секаде..за разлика од Интер или Милан кои да се најмизерни на цел свет пак имаш притисок да победиш секој натпревар,немаш слобода во играта и со тоа неможиш да покажиш дел од потенцијалот..Киеза никогаш немаше да биди овој играч да тргнеше од Интер или Милан..ем немаше да добие никаква шанса, ем да добиеше немаше да ја искористи бидејќи ништо немаше да изигра.

Играчите на Лацио што правеа трансфер во Интер ти се чист пример..не мора да одиме далеку..ниту еден(освен Де Фрај) не ги прикажа истите перформанси...а во одредени сезони Лацио беше подобар од Интер..исто е сега со Лестер и Јунајтед..сите играчи на Лестер да играа во Јунајтед немаше вакви перформанси да прикажат.

Последно уредено:
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не знам дали имаш играно фудбал ама едноставно е.
Кога играш во клуб како Виола имаш луксуз да ја држиш топката повеќе од вообичаено, да не мора да победиш секој натпревар, да не мора да покриваш секаде..за разлика од Интер или Милан кои да се најмизерни на цел свет пак имаш притисок да победиш секој натпревар,немаш слобода во играта и со тоа неможиш да покажиш дел од потенцијалот..Киеза никогаш немаше да биди овој играч да тргнеше од Интер или Милан..ем немаше да добие никаква шанса, ем да добиеше немаше да ја искористи бидејќи ништо немаше да изигра.

Играчите на Лацио што правеа трансфер во Интер ти се чист пример..не мора да одиме далеку..ниту еден(освен Де Фрај) не ги прикажа истите перформанси...а во одредени сезони Лацио беше подобар од Интер..исто е сега со Лестер и Јунајтед..сите играчи на Лестер да играа во Јунајтед немаше вакви перформанси да прикажат.
Ме прашуваш дали јас имам играно фудбал, ќе ти кажам дека неам ама па ќе те прашам, ти професионално имаш играно фудбал за да го разбереш притисокот? Ти имаш настапувано за великан (да, Виола и Лацио се великани) па да знаеш дали одат или не одат секој пат на победа?

Тоа што играчи на Лацио праеле трансфери и пропаѓале у Интер не е само и само затоа што не се снаоѓале под притисок од поголем клуб. Може да бидат уште 300 други причини, нов тренер, ново окружување, нови соиграчи, нов стил на игра итн итн...

Kajgana Shop

На врв Bottom