Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne be nemase ni procent rakija, tuku tolku znae,ovie nisto ne znaat od istorija a na zalost resija da ja resavaat istorijata po zelba na sosedite,samo da mozat da patuvaat do Tirana a ponkogas I do Belgrad.Уствари Сарафов е убиен по наредба на Сандански бидејќи бил премногу близок со бугарските власти, Тодор Паница го извршил атентатот...
Е тоа сакаше да каже Шилеџе, али неможеше прибидејќи во крвта имаше 60% кавадаречка ракија![]()
Ние сме нација со комплекс на ниска вредност, види го заев, дефиниција за понижување. Мицко, во фаца му викаат северна македонија, го заебаваат дека не е бричен, си кјути, наврнат и собран во рамењата како бакшиш. Срамота.Мицковски видете шо зобора ги како изгубени Германци се ,Борисов му вика ти мали да се обријеш.претставителност нула
Шешељ можеш да го разбереш, овие другиве не можеш.Јужна Србија изговорено од Шешељ е помала навреда отколку северна сто пати повторена од северџанските аутисти
Шешељ барем е нетокму со паметот, можам да го разберам
Ne e tocno.И друг порблем шо јас лично го наојџам кај нас (ко мислам нас не мислам на малцинствата како "македонци") е немањето национална свест, ниско ниво на национализам и толернатни дури и со душманот. И заради нашите комплекси ние ги обвинуваме нашите соседи за "нацисти, фашисти" шо е тотално бесмислено нешто.
најинтересно е тоа што сега исмејувањата се свртија кон нив, овие новокомпониранава нација северџани, одмаа почнаа ко пичкетини да плачат, јавно бараа цензури како тоа им било навреда, а забораваат дека се жигосани за век и векова со се фамилии, племе да им се сотре.Ne e tocno.
Narodot IMASE nacionalna svest. Taa nacionalna svest bese kompletno otkornata vo poslednite 6 godini.
Znaes kako uspeaa vo toa? So toa sto lugeto sho nemaa nikakva politicka povrzanost a si ja sakaa drzavata, sho sakaa imeto da ostane Makedonija bea belezani kako nacionalisti, fashisti i ostanati buzzwords koi realno, i tie sho gi rasfrlaa nemaat poima sho znacat. Pred se, VMRO ima teska zadaca kako da napravi ovie buzzwords da ne se asocijacija za nivnata partija.
Toa sto uspea taa operacija, me naveduva da mislam deka lugeto tuka se navistina lowest of the low, subhumans.
Go prodadovme kuchata za rabota u administracija.
A da, muabetot deka narodot nosi poteklo od anticki pleminja i sloveni. Da, toa isto taka ovie sega sho se na vlast, napravija vic od taa teorija, sekoj sho ke ja kaze da bide predmet na potsmev. Inaku site genetski ispituvanja pokazuvaat imame poveke procent od antickite pleminja ovde. Mislam, normalno e, koga ke se naseli grupa na narod, vo veke silno carstvo kako Vizantija, nema da pobedat preselnicite, tuku ke se naviknat da ziveat so drugite.
Со Фрчко, за ловџиите од Белград?Šešelj ušte vo 1991-92 se pazareše so eden pratenik so kolku divizii ke ja zavzemi Makedonija....javno na sednica
Само гомна јадење цело време. Ветер и магла.
Еве ви избори. Ќе гласате за трета опција? Левица или штотијазнам кој?
Жими куров ќе гласате.
Истите ќе ги гласате ко до сега.
Ne...na javna sednica na skupštinata...so drug pratenik. Edniot vika dve divizii za Makedonija treba....Šešelj go pravi budala i mu vika za Makedonija treba samo edna divizijaСо Фрчко, за ловџиите од Белград?
Чекаj малце. Тодор Паница, асли Бугарин од таму горе негде каj Дунав, го убил Борис Сарафов, бугарски офицер Македонец, затоа што така му наредил Jане Сандански, бидејќи Сарафов наводно бил близок до бугарските власти, односно бугарските власти на асли Бугаринот Тодор Паница?Уствари Сарафов е убиен по наредба на Сандански бидејќи бил премногу близок со бугарските власти, Тодор Паница го извршил атентатот...
Е тоа сакаше да каже Шилеџе, али неможеше прибидејќи во крвта имаше 60% кавадаречка ракија![]()
Друго е ова, го има на јутуб, ама неможам да го најдам, го прашуваат фрчко, новинари што ќе биде ако србија ја нападне и македонија,како босна и како хрватска, и фрчко вика, ние веќе сме суеверна земја со голем интегритет, ќе одговориме на заканите. Но винарите го прашуваат и Шешељ што мисли за изјавата на фрчко...овој вика не ни се приоритет, и нека седт мирни да не ги собереме ловџиите од Белград, за 24 часа ќе ја окупираат цела Македонија, пак му викаат на Фрчко, вие што ќе одговорите....Немам коментар им викаNe...na javna sednica na skupštinata...so drug pratenik. Edniot vika dve divizii za Makedonija treba....Šešelj go pravi budala i mu vika za Makedonija treba samo edna divizija