- Член од
- 4 ноември 2017
- Мислења
- 2.200
- Поени од реакции
- 4.171
Нели лани му добацуваа нешто од трибини на руски. Му скандираа, па им покажа среден прст. Па после ЕХФ мислам 3000 евра му даде казна.Šo tolku im zgrešil?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нели лани му добацуваа нешто од трибини на руски. Му скандираа, па им покажа среден прст. Па после ЕХФ мислам 3000 евра му даде казна.Šo tolku im zgrešil?
И нив, и Барселона и Загреб.Најодвратен тим ми биле од увек, дури и во времињата кога ги водеше Вента. Гнаси.
незнам ја таа работа со ратите али на Кокошаров се најмило..он гиндомесе Атман Горбок Горпишин и Кугис
Шо ке му е имет тренер играчи им требетЈас претпоставувам дека нема да има ништо од нов тренер, Кокшаров ќе продолжи да ја води екипата до крајот на сезонава.
Ако не може да се донесе уште некој врвен играч, може да се земе некој од Еурофарм Работник.
sakas evropskiot sampion da go zasilis so igraci od poslab klub na podolna pozicija od nas vo mnogu poslaba grupa? daj od prolet da zememe nekoj ili od palister 2 sigurno ke se najde peskiri da podava na dibirov i stole...