Најекономично греење и ладење

Член од
11 мај 2013
Мислења
55
Поени од реакции
152
Od kaj go najde brat ova?
Од страната на hair во грција. Има целосна документација за цела серија tundra green а и за неколку други вклучувајќи ја и tundra.

Ova e euroventot za najnovava tundra?
Ова е за tundra green 18 (1U50jeffra/as50tdbhra).

Член од
25 јануари 2016
Мислења
46
Поени од реакции
17
Прашање од тотален лаик на оваа тема,ми треба инвертер за догревање во месеци октомври,ноември - март,април за простор од 36-7 квадрати.Првата намера ми беше да барам од нептун па почнав да читам овде и реков да побарам препорака.Дали 3.5ка би била доволна за тој простор и која би ми ја препорачале на пример од клими.мк? Ве молам само без препукувања и стручни објаснувања бидејќи јас ништо не се разбирам од оваа работа затоа и барам совет.Фала Ви

Член од
13 јули 2008
Мислења
1.397
Поени од реакции
1.886
Прашање од тотален лаик на оваа тема,ми треба инвертер за догревање во месеци октомври,ноември - март,април за простор од 36-7 квадрати.Првата намера ми беше да барам од нептун па почнав да читам овде и реков да побарам препорака.Дали 3.5ка би била доволна за тој простор и која би ми ја препорачале на пример од клими.мк? Ве молам само без препукувања и стручни објаснувања бидејќи јас ништо не се разбирам од оваа работа затоа и барам совет.Фала Ви
Panasonic Ke35
Haier Tundra Green 3.5kw
TST Lomo CH 12

Зависно од буџетот.

Член од
16 март 2019
Мислења
3.322
Поени од реакции
5.392
Bidejki se raboti za 37m2 ( dali imas izolacija PVC prozori stan ili kuka ) i budzet od 30.000den najubavo ovaa da ja zemes
5.5kw
https://klimi.mk/product.php?id=376
3.5kw
Ovaa klima e Gree lomo eco rebrendirana TST odlicna klima za taa cena.
Ako imas izolacija togas 3.5kw TST ako nemas izolacija togas 5.5kw TST.

D

Deleted member 95595

Гостин
Bidejki se raboti za 37m2 ( dali imas izolacija PVC prozori stan ili kuka ) i budzet od 30.000den najubavo ovaa da ja zemes
5.5kw
https://klimi.mk/product.php?id=376
3.5kw
Ovaa klima e Gree lomo eco rebrendirana TST odlicna klima za taa cena.
Ako imas izolacija togas 3.5kw TST ako nemas izolacija togas 5.5kw TST.
Brat, za dogrevanje mu e klimata, ne znam sho mu nudish 5,5ka, sho e bitno izolacija dali imat ili ne. Vo ovie meseci toj za koi sho barat, bukvalno koja i da ja zemit 3,5ka mu e isto poshto vo site ovie meseci temperaturite se celo vreme vo +.

Kajgana Shop

На врв Bottom