мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.078
- Поени од реакции
- 23.529
Jas uste si cekamstignati se
Jas uste si cekamstignati se
Ne razbiram sto uste cekas, koga se dojdeni?Jas uste si cekam
Vo sredata prasav, uste gi nemaat na lager. Gi ocekuvale za vo petok pa posle kao za ponedelnik sigurno. Ete utre e ponedelnik, bas da vidam dali ke se javat.Ne razbiram sto uste cekas, koga se dojdeni?
Vo Greestore Skopje imase uste od sreda.Vo sredata prasav, uste gi nemaat na lager. Gi ocekuvale za vo petok pa posle kao za ponedelnik sigurno. Ete utre e ponedelnik, bas da vidam dali ke se javat.
Od Bitola ja zemam. Mi vikaat ponedelnik ke ja imam.Vo Greestore Skopje imase uste od sreda.
Od kade ja zimas klimata, sto ti vikaat od ponedelnik?
100% ke ja imas utreOd Bitola ja zemam. Mi vikaat ponedelnik ke ja imam.
Од страната на hair во грција. Има целосна документација за цела серија tundra green а и за неколку други вклучувајќи ја и tundra.Od kaj go najde brat ova?
Ова е за tundra green 18 (1U50jeffra/as50tdbhra).Ova e euroventot za najnovava tundra?
Mojata stigna nekniJas uste si cekam
Kako sto imav napisano i prethodno. Ja cekam eden mesec vekje, den dva plus minus ne mi menva mnogu.100% ke ja imas utre
Panasonic Ke35Прашање од тотален лаик на оваа тема,ми треба инвертер за догревање во месеци октомври,ноември - март,април за простор од 36-7 квадрати.Првата намера ми беше да барам од нептун па почнав да читам овде и реков да побарам препорака.Дали 3.5ка би била доволна за тој простор и која би ми ја препорачале на пример од клими.мк? Ве молам само без препукувања и стручни објаснувања бидејќи јас ништо не се разбирам од оваа работа затоа и барам совет.Фала Ви
Да,заборавив да пишам буџет.па планирав некаде 30000...ја гледав Gree lomo lc gwv-12qb-k6dnb4i? Што мислење имате за неа?Panasonic Ke35
Haier Tundra Green 3.5kw
TST Lomo CH 12
Зависно од буџетот.
Bidejki se raboti za 37m2 ( dali imas izolacija PVC prozori stan ili kuka ) i budzet od 30.000den najubavo ovaa da ja zemesПрашање од тотален лаик на оваа тема,ми треба инвертер за догревање во месеци октомври,ноември - март,април за простор од 36-7 квадрати.Првата намера ми беше да барам од нептун па почнав да читам овде и реков да побарам препорака.Дали 3.5ка би била доволна за тој простор и која би ми ја препорачале на пример од клими.мк? Ве молам само без препукувања и стручни објаснувања бидејќи јас ништо не се разбирам од оваа работа затоа и барам совет.Фала Ви
Brat, za dogrevanje mu e klimata, ne znam sho mu nudish 5,5ka, sho e bitno izolacija dali imat ili ne. Vo ovie meseci toj za koi sho barat, bukvalno koja i da ja zemit 3,5ka mu e isto poshto vo site ovie meseci temperaturite se celo vreme vo +.Bidejki se raboti za 37m2 ( dali imas izolacija PVC prozori stan ili kuka ) i budzet od 30.000den najubavo ovaa da ja zemes
5.5kw
https://klimi.mk/product.php?id=376
3.5kw
Ovaa klima e Gree lomo eco rebrendirana TST odlicna klima za taa cena.T.S.T LOMO CH 12ABE4D по супер цена од 17.990 ден.
Инвертер сплит систем, 3.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk
Ako imas izolacija togas 3.5kw TST ako nemas izolacija togas 5.5kw TST.