Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Od kaj go najde brat ova?
Од страната на hair во грција. Има целосна документација за цела серија tundra green а и за неколку други вклучувајќи ја и tundra.

Ova e euroventot za najnovava tundra?
Ова е за tundra green 18 (1U50jeffra/as50tdbhra).

Прашање од тотален лаик на оваа тема,ми треба инвертер за догревање во месеци октомври,ноември - март,април за простор од 36-7 квадрати.Првата намера ми беше да барам од нептун па почнав да читам овде и реков да побарам препорака.Дали 3.5ка би била доволна за тој простор и која би ми ја препорачале на пример од клими.мк? Ве молам само без препукувања и стручни објаснувања бидејќи јас ништо не се разбирам од оваа работа затоа и барам совет.Фала Ви

Прашање од тотален лаик на оваа тема,ми треба инвертер за догревање во месеци октомври,ноември - март,април за простор од 36-7 квадрати.Првата намера ми беше да барам од нептун па почнав да читам овде и реков да побарам препорака.Дали 3.5ка би била доволна за тој простор и која би ми ја препорачале на пример од клими.мк? Ве молам само без препукувања и стручни објаснувања бидејќи јас ништо не се разбирам од оваа работа затоа и барам совет.Фала Ви
Panasonic Ke35
Haier Tundra Green 3.5kw
TST Lomo CH 12

Зависно од буџетот.

Bidejki se raboti za 37m2 ( dali imas izolacija PVC prozori stan ili kuka ) i budzet od 30.000den najubavo ovaa da ja zemes
5.5kw
https://klimi.mk/product.php?id=376
3.5kw
Ovaa klima e Gree lomo eco rebrendirana TST odlicna klima za taa cena.
Ako imas izolacija togas 3.5kw TST ako nemas izolacija togas 5.5kw TST.

Bidejki se raboti za 37m2 ( dali imas izolacija PVC prozori stan ili kuka ) i budzet od 30.000den najubavo ovaa da ja zemes
5.5kw
https://klimi.mk/product.php?id=376
3.5kw
Ovaa klima e Gree lomo eco rebrendirana TST odlicna klima za taa cena.
Ako imas izolacija togas 3.5kw TST ako nemas izolacija togas 5.5kw TST.
Brat, za dogrevanje mu e klimata, ne znam sho mu nudish 5,5ka, sho e bitno izolacija dali imat ili ne. Vo ovie meseci toj za koi sho barat, bukvalno koja i da ja zemit 3,5ka mu e isto poshto vo site ovie meseci temperaturite se celo vreme vo +.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom