Трета Смена
Се вработив во еден хотел како хаус мајстор. Да бидам искрен, работата беше никаква, ама немав избор,ми требаа пари.Платата беше мала, и се работеше во три смени, ама барем превозот и храната ни беа платени. Инаку хотелот не беше ништо посебно, прилично стар и неодржан, па и клиентелата не беше баш од високото друштво.Амашто се може, како што кажав,ми требаше работа.
А за мене работа имаше дури и повеќе отколку што можев да сработам на една смена. Ги одржував водовот, електричната мрежа, и видео надзорот. Ме имаше насекаде, па за кратко време сите ги запознав, од директорот, па се до чистачките.
Еден ден, менувајќи сијалици во една од собите, со полни раце алат, и загледан во подот, замислен некаде, Одеднаш се судрив со собарката.и двајцата треснавме на земја. Збунет, почнав да се извинувам, и подадов рака да стане, и тогаш ја погледнав во лице. Изненадување. Тоа беше Слаѓана, моја школска другарка, генерација.Заедно учевме во средно техничко училиште, само различен смер. Таа, со отворена уста ме погледна, и потоа и двајцата силно се изнасмеавме.
Ги прибрав алатите и се поздравивме. Почнавме разговор, се прашавме како сме и што правиме. Ми кажа дека почнала пред недела дена да работи овде, дека се вратила дома, и малку засрамено ми кажа дека маката ја натералада работи овде.
За неколку часа имавме пауза, па ја поканив да дојде на кафе во мојата канцеларија, каде што беше видео надзорот, па да си поприкажеме.Со радост прифати, ми речедека е среќна што има барем еден познат човек овде. Се разделивме и продолживме со работа.
Слаѓана беше неугледна средношколка, нејзините не беа богати, како и повеќето родители на моите школски другари, па и таа исто како мене скромно го помина средното училиште.Ја памтам како височка, ама рамна како даска, со светло смеѓа коса,долга до под раменици, кафени очи, малце крив нос, и широка насмевка, во стилот на 50 годишна жена. Секогаш облечена во фармерки и широки блузи. Никој не ја облетуваше во средно, мислам дека воопшто и немаше дечко тогаш, па се зачудивме сите кога разбравме дека веднаш после матурата се омажила и заминала. Оттогаш,па до денес, се немавме видено.
Дојде време за пауза, јас отидов во канцеларија, направив кафе и отворив колачи. По неколку минути дојде Слаѓана.Почнавме муабет:
- Каде беше досега, те снема после матурата - ја прашав.
- Се мажив во Црна Гора, се запознавме на интернет, и .... што да правам, наивна, отидов. Не беше лошо на почетокот, бече добар со мене, ама се се смени откако му пропадна бизнисот. Почна да пие, ме запостави сосем.Пробав да спасам што може да се спаси, дури и му родив дете, ама идиотот беше разочаран што сум родила девојче, па на крај ме избрка .... --ми раскажуваше со темна сенка на нејзиното лице, и спуштен поглед.
Јас и реков:
- Знаеш, судбината кога ти затвара врата, ти отвора прозорец, време е сега за нов почеток, само продолжи понатака -
Го пиевме кафето, па таа ме праша мене како сум и што има ново. И раскажав дека сеуште сум сам, дека немам девојка,живеам во стан, и го терам ергенлакот до крај. Слаѓана се зачуди, и рече:
- Ти, ... зарем ти да си сам ... ??? - се поднасмеа - отсекогаш мислев дека брзо некоја ќе те зароби. Ај, не очајувај, има полно риби во морето, ќе уловиш и ти некоја ... -
- Или некоја ќе ме улови мене ....- и одговорив.
Гласно се изнасмеавме. Ја посматрав под око. Не беше истата, лицето не и беше многу изменето, ама телото .... Цицките и беа пораснати до пристојна големина, колку што можеше да се забележи преку униформата, исто и газот. Косата сеуште и беше долга, иста стара фризура, само зачешлана настрана. На стомакот едвај се забележуваѓе еден гребен, колковите и беа изразени и сразмерни со газот. Се на се, имаше доста секси тело. Униформата и беше од два дела, палто и сукња до под колена, и рамни кондури, и не даваше многу да се примети, ама затоа фантазијата го надополнуваше она што окото не можеше да го види.
Следните неколку месеци се дружевме, па дури и се зближивме. Заедно ручавме, и помагав ако заглави со нешто, па дури и делевме превоз до дома, ако некогаш останеме покасно на работа. Неколку пати ја приметив дека ме мерка, онака, со отворени очи, од појасот надоле, ама моментот бргу поминуваше, и не бев сигурен што е во прашање.
Едно попладне дојдов на работа, требаше да одработам втора и трета смена, бидејки колегата ми беше на боледување. Одејќи накај канцеларијата, од една просторија слушнав расправии и плач. Се приближив, вратата беше подотворена, назрев внатре, и ги видов шефот на смена, две собарки и Слаѓана како се караат, а таа плачеше.Од она што слушнав, разбрав дека ја обвинуваат за кражба на материјали од хотелот. Се упатив во мојата канцеларија.Малку луѓе знаеја дека има малечки камери во товарните лифтови, кои ги користевме ние вработените.
Ги вратив снимките неколку дена наназад и почнав да ги прегледувам.Најдов интересни работи. Двете собарки секој ден изнесуваа по неколку материјали, чаршафи и детергенти, а за тоа сега ја обвинуваат Слаѓана.
Го повикав шефот на смена и му ги покажав снимките.Понатака, да не должам, собарките веднаш добија отказ, а Слаѓана извинување и бонус, со надеж дека нема да се пожали некаде.
И кажаа како ја дознале вистината, и потоа ја пуштија дома да се одмори и прибере.Пред да замине, ме најде како работам и силно ме прегрна. Ми рече:
- Ти должам многу, премногу ..... ќе ти се оддолжам - и силно ме притисна на неа. Цицките и се забија на моето торзо, а курот на нејзиниот стомак. Е, проклетникот баш тогаш почна да се крева, и тоа квалитетно, така да го почувствува и таа.Малку подзасрамено се тргна, ме погали по рамењата,малку и се зацрвенеа образите. Ми рече:
- Ќе се видиме утре навечер - и излезе низ вратата.
Пред да ја затвори повторно ме погледна во меѓуножјето, па веднаш го крена погледот кон мене, очите и беа широко отворени.
Јас останав да работам уште една смена, а крвта ми вриеше. Решив. Ова мора да заврши со секс. Решив, ќе и барам пичка на Слаѓана, памакар и да ме одбие. Барем нема да ми биде криво дека не сум се обидел.Се зафатив за работа, имав вишок енергија и морав да ја потрошам.
Утредента го преспав целден,бев скапан. Се разбудив во предвечерјето, се спремив и отидов на работа. Слаѓана ме чекаше на влезот. Беше весела. Ми даде еден сад со храна и ми рече:
- Испеков пита, однеси ја кај тебе во канцеларија, вечерва заедно ќе каснеме. -
- Важи - и реков, а таа, среќна, потскокнуваше внатре.
Некаде пред полноќ, откако ја завршив обиколката, се прибрав во канцеларијата, и седнав да се одморам. Во хотелот скоро и да немаше движење, сите дремеа, па и јас ги подзатворив очите, навален на столицата.Ме оттргна од дремката звукот од вратата, Слаѓана влезе внатре. Седна на столицата до мене, ме бакна на образот, и ја отвори питата. Јас се насмевнави ја прашав:
- Како си денес, се одмори ? ..... -
- И тоа како - рече - Многу се исплашив дека ќе ме избркаат, а ми треба работава -
- Не се плаши - и реков и ја погалив по дланката - додека сум јас тука ништо лошо нема да ти се случи,во тоа биди сигурна -
Слаѓана се насмеа, ми даде да каснам од питата, директно од нејзината рака, ме хранеше како мало дете, па ме праша:
- Знаеш дека ова никој не го направил досега за мене ? - и продолжи да ме храни - ама баш никој .... И како сега јас на тебе да ти се оддолжам, а ? -
Ја спушти питата и ги потпре лактите на нејзините коленици, насмевната ме праша:
- Што да направам за тебе јас , а ?-
Решив да го остварам она што вчера го намислив, па и реков:
- Па, би ми користело едно добро ЕБЕЊЕ ..... ако немаш против - и реков гледајќи ја во очи.
Таа се подисправи и се уозбили. Рече:
- Колку си директен .... - го завре погледот настрана.
- А зошто да глумиме - и одговорив. Ја погалив за коленото и реков:
- Погледни ме, и кажи ми дека не си ме загледала безобразно, кажи ми дека и ти не си помислила на ова, кажи ми дека грешам -
Слаѓана уште повеќе се зацрвене во лицето, ме гледаше во очи, неодлучно. И реков:
- Кажи ми дека не сум во право и ќе те оставам на мир. Ама знаеш дека и на двајцата ни треба ова, сами сме, си требаме еден на друг - а мојата рака од коленото полека се движеше кон внатрешноста на нејзините бедра.
- Имам дете ..... засрамено рече, а се потешко дишеше.
Не ги склопуваше бедрата, нозете и беа подраширени, а мојата рака полека се движеше се подлабоко во сукњата, накај нејзината пичка. Јас и реков:
- Ова не засега само нас двајца ..... а јас нема да направам ништо за да те засрамам - и реков, а мојата рака веќе беше на нејзината пичка, и ја галеше преку хулахопките и гаќите.
Слаѓана силно зеде здив и воздивна, се потпре на наслоњачот од столицата, со едната рака ми ја притискаше бутката, со другата се држеше на столицата. Ги подзатвори очите и сосем тивко почна да стенка. Готово. Беше моја.
Продолжив да и ја галам пичката, нежно ама го забрзував темпото.Потоа почнав да ја притискам по малце, по што таа ги затвори очите и ја наведна главата накај мене.
Го искористив моментот и ја бакнав во уста.
Ги отвори очите, ме грабна за главата и силни ме залапа.Стрвно. Како вулкан да еруптира. Цела се испружи над мене, а јас се згрчив на столицата.Ја грабнав за газот и силно ја стиснав, таа ми го наби јазикот во уста. Следниот момент се одвоив од нејзините бакнежи и се префрлив на нејзините усни школки.Слаѓана ме опчекори,ја подигна сукњата и седна на мојот подигнат кур, кој ја бодеше преку моите пантолони. Почна да меша и да воздивнува, а јас и ги грицкав ушите. Ми прошепоти на уво:
- Ќе се ебеме, ммм .... ?
- Даааа - и прошепотив.
Полека ја оттргнав од мене. На масата имаше еден клуч од соба во која претходно вршев поправки, знаев дека нема никој. Го зедов, ги исклучив камерите од ходникот кој води натаму,и ја поведов Слаѓана со мене.
Влеговме во соба и вклучивме пригушено светло, заклучивме. И реков:
- Соблекувај се - а и самиот ја соблеков блузата.
Набрзина ги слеков панталоните и кондурите, па чорапите и маицата. Останав по гаќи,и седнав на креветот.
Таа со отворена уста го гледаше моето голо тело.го откопча и слече палтото, па кошулата, остана по градник. Следна беше сукњата, па хулахопките. На крајот и градникот. И двајцата останавме по гаќи.
Слаѓана изгледаше одлично, округол газ, изразени колкови, баш онака како што сакам. Цицките и беасразмерно големи, гледа една спроти друга, со мали брадавици на средина и широки темни прстени. Имаше малку целулит, и малку влакна под пазувите, ама јас бев толку попален, што воопшто не ми сметаше тоа во моментот. Станав и се приближив до неа. И реков:
- Соблечи ми ги гаќите-, и ги фатив нејзините, полека ги спуштив.
Излезе на светло нејзината рунтава пичка, со темно кафени влакна, беше доста обрасната, ама и тоа во моментот воопшто не ми сметаше.Нејзините гаќи склизнаа на подот.
Таа ги фати моите, и спуштајќи ги одеднаш се ослободи мојот кур, сосем подигнат, и ме удри по стомакот како пружина. Слаѓана широко ги отвори очите и воздивна:
- Ооооффф .... колкав е -
- Не е толку голем - со гордост одговорив.Навистина, беше некои 17 сантима, кога последен пат сум го мерел, чист просек.
- Не сум видела поголем - рече.
Се залапавме и се прегрнавме цврсто. Така прегрнати легнавме на креветот, стискајќи се, и милувајќи. Лежевме на страна и двајцата.Слаѓана ја рашири едната нога и ја стави на мојот струк,со тоа курот се намести поубаво на нејзиното руно. Полека мешав со него и ја дразнев, а на главчето чувствував како се влажни. Таа се подлабоко дишеше, и еден момент ме повлече да легнам над неа. Очите и беа затворени, главата зафрлена наназад, а нозете раширени, така да петите и се потпираа на мојот газ.
Малку помалку,нежен убод по убод, и главчето го најде своето место, ги рашири усните од пичката и полека почна да влегува.Сантиметар-два, па надвор, па повторно назад, уште малку подлабоко. Слаѓана едвај дишеше, ги зари прстите во мојот грб и ги ширеше нозете најмногу што може.После уште неколку убоди, курот заврши цел во пичката од Слаѓана. Таа само изусти:
- ООООффффффф ....... ооооффффф ...- Јас само се подисправив и се потпрев на рацете, ја посматрав, Лицето и беше црвено како патлиџан, носниците раширени а очите подзатворени. Ја прашав:
- Убаво ти е? -
- Фантастично ..... фантастично .... насмеана одговори.Почна по малку да меша со пичката. И да се навикнува, беше доста тесна, несвојствено за жена која родила дете.
Откако видов дека се опушти почнав да ја бодам.На почетокот нежно, полека,како да водиме љубов. После некоја минута -две пичката доста и се навлажни, почна да цеди и даваше се помалку отпор. Тогаш забрзав. Почнав да ја ебам, го ваќав до главчето, па назад. Пополека, па до степен кога се слушаше шлапкање на нашите тела, а стенкањето на Слаѓана стана гласно. Во собата се слушаше:
- Шлап ..... Шлап ....Шлап ..... Шлап ..... - и - Ооооффф .....Ооооффф ....Аааддаааа ....оооофффф ....-
Не поминаа неколку минути, а Слаѓана широко ги отвори очите,како да ја каснал некој инсект, се згрчи како кифла под мене, потоа ги затвори очите и силно извика:
- Оооодддддаааааааааааа ........ аааааххххххххддддааааааа .......лелемајкомила .......ооооохххххддддааааа ....... -
Сврши толку силно што чаршавот беше сосем влажен под нејзиниот газ. Ноктите и беа толку силно набиени во мојот грб, што буквално ми одра кожа. Мешаше со пичката и земаше здив.
По некој момент ги отвори очите, ме погали со двете раце по лицето и ми рече:
- Не си свесен колку ми е мило што ме наговори на ова ..... многу ми требаше едно добро ебење .... ни сама не бев свесна колку многу ми требаше -
- И мене, верувај ми - ја залапав и продолжив да ја ебам.
Се дупевме така уште неколку минути, па станав од неа и се испружив на стомак. Слаѓана, зачудена , праша :
- Што ...???
Јас покажав накај курот, кој како јарбол висеше нагоре,и реков:
- Седнувај -
Таа свати и само се намести над мене смеејќи се:
- Ха ха ха ха ха -
Ја намести пичката на курот, руното го прекри главчето, и полека се насади.Почна полека да меша, напред-назад, навалена над мене, а цицките слободно и се клатеа над моето лице. Ги ловев брадавиците со врвот на јазикот, а таа се смешкаше. И ги галев, час газот, час цицките. Газот и беше мек, бел како снег, прстите сами ми тонеа, цицките исто меки, по малце виснати, ама доволно големи и цврсти да може квалитетно да се месат.
Слаѓана се подисправи и почна да се крева и спушта, да ме јава.Прво пополека, па се побрзо, онолку колку што можеше. Долго време немала секс, жедна беше за добро дупење, ама немаше кондиција. За неколку минути се испоти, се направи жива вода, па легна над мене. Земаше здив и ме праша:
- Ќе преземеш, или да ти умрам на курот сега ... ? -
- Ха ха ха ха ха ха - се насмеав, ја тргнав нежно од мене, и ја оставив да земе душа.
Лежеше на креветот, цицките и беа разлеани на двете страни, целата испотена, влакната од пичката слепени од сокови. И ги мазев цицките, а таа ми го галеше курот. Ме праша:
- Сега што ќеми правиш? -
- Заврти се и натрти го газот, па ќе видиш -
- Опа ..... и од позади .... - рече и се заврти.
Го истрти газот, ги рашири нозете,за да може удобно да се наместам позади неа, ја заврте главата и ме погледна поднасмеана, а пичката и се сјаеше, полуотворена. Само рече:
- Ставај го ... наеби се пичка .... - и го потпре лицето на јастукот, а со тоа уште повеќе го напрчи газот.
Ја стиснав за газниците и со еден потег и го пикнав курот до крај.Таа изусти:
- Оооооо ..... уууууууфффф....... -
- Е сега, Слаѓано, сега ќе те растурам - и реков -
- Аааааа ????? ....... ооооооххххх .... само изусти.
Почнав силно да ја бодам, овојпат безмилосно. Таа само стенкаше, ајас го пикав до крај. И го месев газот, цицките, ја дупев со сета сила. Моите препони шлапkаа и се удираа од нејзиниот газ, јајцата ми отскокнуваа од влажното руно, аСлаѓана стенкашепри секој убод:
- Ох .... Ох .... Ох ..... Ме растураш ..... ооооххх ..... ооохххх ..... што ми правиш .... -
Ја стиснав на средината на грбот, со левата рака и го милував, а со десната рака почнав да кружам околу аналниот отвор. Го навлажнив средниот прст, и го притиснав нежно на чмарот.Таа, тоа го почувствува и се исправи малце, ја заврте главата и ме погледна. Изусти задишано:
- Уууххххх ...???? .... Што ке ми прааааа ..... аааххх ..... ????? -
Не ја доврши реченицата, јас веке го пикнав средниот прст во нејзиниот газ, до првиот зглоб, а со левата рака малку грубо ја притиснав надоле. Слаѓана само, ја навали пак главата на преницата, и послушно се предаде.
Ја ебев безмилосно.Со курот во пичката, а со прстот во газот, го пикнав скоро целпрст, се побрзо и побрзо ја бодев. Целиот бев испотен,низ стомакот ми поминуваа пеперутки, и се движеа низ рбетот. Време беше да свршам. Пред да се случи тоа, ја видов Слаѓана како се исправи малку, едната рака ја стави на нејзината пичка, ја протрља и извика:
- Оооолеле .... ооооххххдаааа .....аааооооо......аааоооооо..... -
Се грчеше и свршуваше, сокови повторно и се цедеа од пичката и ми се слеваа низ јајцата.
Јас бев готов. Спермата почна да се спрема, да излегува. Само вреснав, го извадив курот и испрскав млазеви сперма на нејзиниот газ.
Се струполивме еден покрај друг. Слаѓана рече:
- Не си нормален, да знаеш -.
Јас задоволено се смешкав.
Сепрегрнавме и се бакнувавме,како вистински љубовници, таа ми ја милуваше косата и ме гледаше со полузатворени очи, се гледаше во нив мир, задоволство.Ме праша:
- Сега .... како понатака ? -
- Понатака, - и реков - ќе продолжиме да уживаме, еден со друг , па да видиме што ќе биде. Ако тебе ти одговара, се разбира .... -
Насмевната,ме погали по образот и рече:
- И тоа како ми одговара -
Полежавме уште малку,колку да собереме сила, потоа се облековме, ја суредивме собата, и се изгубивме во хотелот, секој на својата страна. До следната трета смена.