Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
trebase na poluvreme da go vadi lukaku. :unsure:
Mn smesno. Ako sum iskomentiral za poluvreme kaj sto sekoj pas mu beshe na tribina i topkata se odbivashe ko od drvo nema potreba da go potish sekoja utakmkca, da ne se navrakjame na koj shto kazal.

Za Lukaku kazav deka ocekuvam okolu 20 gola, ne mi teknuva tocno, moes i toa da go citirash.

Inace ne ja gleav utakmicava, ama dobro e sto osvojuvame bodovi.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.360
Поени од реакции
47.125
uredu e bene sredi si go pms-ot ne se pali odma.
Stvarno trebase i denes da go vadi inace, ko i so parma, se odbivase taka u prvo od nego topkata, i trebase da ja vrti konte so politano i esposito :LOL::LOL::LOL:, ama srekja ne go izvadi. Konte zna, nie ne.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.125
Поени од реакции
9.074
Малце повеќе се истрошивме од што треба пред за нас битен меч во ЛШ, ама многу побитни ни беа овие 3 бода. Мене лично не ми е никаква сатисфакција минување групна фаза во ЛШ ако се одалечиме од трката за скудето оваа сезона, секако немаме сила да се бориме на 3 фронта.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.125
Поени од реакции
9.074
Дуван Запата требаше за триевче.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.360
Поени од реакции
47.125
bitna pobeda, dobro izigraa, samo falese nekoja konkretnost napred, mi se dopagja idejata na konte za kreiranje na sansi samo steta fali onoj zavrsen pas a i onie uslovno receno prosti u prazno koi ostavaat eden ton prostor za igracot kon kogo e upatena topkata, denes u vakvi situacii dosta se gresese narocito u vtoro, od takt me izvadi lukaku na kraj koga so desna loso mu ja dae na politano a 1-1 bese rezultatot ako ne se lazam.
Isto i lautaro i par drugi igraci sto gledaat u zemja i nemaat percepcija deka ima del od terenot kade ima igrac koj e sam i e u gol sansa ako mu se dodade, ama da ne barame preku leb pogaca, ne deka celosno se adaptirani na noviov sistem taka da i ova sto do sea go pravat e top, bar spored mene a dobro e sto se moze i mnogu podobro.

Denes rojs skina konci u 30ta minuta, mozno e pak da ne igra so nas, vreme e lukaku prvenec da dae i u LS, neka idat na pobeda u dortmund pa sto bide bide, i sensi se vrakja taka da postojat uslovi za dobar rezultat. U sprotivno ni na kraj pamet ne treba da im e LE ko nekoj prioritet, moze i da se sozdadat uslovi za super rezultat u italija taka da tamu treba da se ide all in.

Lazaro inace denes debi u prv tim od start na eden natprevar, nemase losa utakmica, moze i prerano e otpisan ovoj od mnogu fanovi, skoro site sansi za gol prakticno i bea od negova strana i on ucestvuvase u akciite, ja licno zadovolen sum od nego so ogled kakov bese do sega. I onoj rolingot kade sto go fauliraa, na vrv od sesnaesterec :), koj faul tamu ne go svirna sudijata, smesta posle im dava daleku poblag na bolonja u zona na udar.
Gospod neka im e na pomos ako vaka se tegavat bod - dva so juve, milion gluposti ke se iznagledame. :popce:

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Никој не очекуваше ваков почеток од Лукаку. Одличен е. Истото важи и за Лаутаро. Огромен, огромен напредок од лани. Мораат што побрзо да го врзат со подобар договор. Кога ќе влезе во прајмот на кариерата, има потенцијал да биде светска класа шпиц.
Они двајца и Барела го носат тимот на грб, низ овој физички исцрпувачки период.
Добро е што вадат резултати, од ситуации каде што во минатите години генерално губеле бодови.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.052
Поени од реакции
1.178
Нападот е ТОП!
Вчера најголем проблем беше средниот ред. Брозович не беше на ниво, тоа се одрази многу на играта на тимот, премногу зависиме од Броз.
Асамоа поради повреда не беше во комбинација, најверојатно и со Дортмунд ке паузира.
Лазаро покажа дека има квалитет, само треба почесто да игра. Бираги е ограничен, не гледам некој напредок во однос на Далберт.

Добро ни оди засега, немаме широк ростер на играчи, играме и против мафија и судии...

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.301
Поени од реакции
10.498
Нападот е ТОП!
Вчера најголем проблем беше средниот ред. Брозович не беше на ниво, тоа се одрази многу на играта на тимот, премногу зависиме од Броз.
Асамоа поради повреда не беше во комбинација, најверојатно и со Дортмунд ке паузира.
Лазаро покажа дека има квалитет, само треба почесто да игра. Бираги е ограничен, не гледам некој напредок во однос на Далберт.

Добро ни оди засега, немаме широк ростер на играчи, играме и против мафија и судии...
Веќе има 1 асистенција, што е напредок во однос на Далберт, плус да не дискутираме центаршутот кој му е светлосни години пред тој на Далберт.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
7.015
Поени од реакции
24.098
Абе да беше Спалети вчера, место Политано сигурно ќе направеше замена некоја од типот Валеро-Барела или Ранокиа-Бастони.
Едноставно, најголемото засилување беше неговото заминување.
Фала му многу за ЛШ, ама да не се повтори.

Да ни останеше Наинголан мислам дека немаше да се покаже оваа слабост во средниот ред и ќе бевме комплетни.
Како и да е, нема за што да кукаме, сега следи Дортмунд и се освен пораз е значително.

Не се сложувам за Бираги дека е ограничен и дека немало напредок во однос со Далберт.
Го гледав Далберт неколку пати со Фиорентина и можам да кажам дека му ја имаат утнато позицијата комплетно во Ница и Интер.
Значи никако неможе да е лев бек, а многу тешко и винг бек.
Не па дека има страшни квалитети да биде крило, ама реално дечкото не го биѓава за голем клуб.

Бастони сега засега покажува одлични игри, има добра лева. Одличен во дуел и игра со памет. Преферира да подаде отколку да исфрли.
Лазаро покажа дека е солиден, ама за жал, Кандрева игра предобро во моментов и тешко дека ќе го замени.
Вчера откако влезе Тото, играта се смени комплетно.
Тотално му одговара 3-5-2, вчера успеа да игра и на левата страна.
Одличен сенс има Конте за овие работи. Добро ги познава играчите.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.693
Поени од реакции
7.370
Може да хејтаме колку сакаме, ама Кандрева ќе биде незаменлив кај Конте, одкако влезе вчера се размрда левата страна. Лазаро, доста добро изигра вчера.
Време е другиот лев бек да го видиме, Ди Марко.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.410
Поени од реакции
11.898
Не знам што го тупите со Лукаку сеуште. Еден гол од 30цм и еден од пенал, за кој целосна заслуга има Лаутаро. Изигра добро лукаку, ја градеше топкава се бореше, ама па правеше и глупави грешки кога на контра им ја даваше во нозе. Не заборавајте колку е платен, пошто не прајме муабет за н екој од школата од 17 год.

Kajgana Shop

На врв Bottom