Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинитивно со Моника Белучи. Моника би ме растурил хехе

Друже џабе пишуваш секоја година пак нема да ја ебеш :icon_mrgr:
Ама кој чека ќе дочека, ај ти.. го гледаш утре по Нујорк Тајмс пишуваат како Моника Белучи била фатена во секс афера со Македонец кој уште одамна и имал фрлено око.. хахахахаахахаххах

Ама кој чека ќе дочека, ај ти.. го гледаш утре по Нујорк Тајмс пишуваат како Моника Белучи била фатена во секс афера со Македонец кој уште одамна и имал фрлено око.. хахахахаахахаххах
Хахахахаха,гарант заборавил дека напишал пред некое време па ја видел темава и му текнало на Моника :D

Првиот пат немав среќа, сега вториот можеби ќе имам, али третиот пат сигурно хахахахахах
Ама за Моника вреди и 100 пати да напишеш по што она заслужува...
Автоматски споено мислење:

хахаха само кога ќе слушнете, па онда немојте да се зачудите
Автоматски споено мислење:

Хахахахаха,гарант заборавил дека напишал пред некое време па ја видел темава и му текнало на Моника :D
не сум заборавил, него пробав втора среќа

Друже ја гледам пред година дена сум изразил желба за една тогашна млада водителка од Македонија која е тотален анонимус па ништо не сум направил а ти со Белучи сакаш.
Најдобро ти е некоја во твојата околина што малку личи на неа да ја истресеш вака вистинскана малце тешко.

Друже ја гледам пред година дена сум изразил желба за една тогашна млада водителка од Македонија која е тотален анонимус па ништо не сум направил а ти со Белучи сакаш.
Најдобро ти е некоја во твојата околина што малку личи на неа да ја истресеш вака вистинскана малце тешко.
Ја удирам на велико, ако пали Моника ќе биде како џекпот

Не е јавно позната, ама на инстаграм прилично и дава на часови по јога у Скопје. Е со неа би се ептен онака јогинско тантрички :vozbud::drk:
Ivana Joga.pngIvana Joga.png

Дефинитивно со Моника Белучи. Моника би ме растурил хехе
... барем да имаш некоја апстрактна шанса, кажи дека ти би ја растурил неа, а не она тебе, не ја разбирам логиката :toe:

... барем да имаш некоја апстрактна шанса, кажи дека ти би ја растурил неа, а не она тебе, не ја разбирам логиката :toe:
bi me rasturil srceto, vo smislata od faktot sto mi svida mnogu. hehe jasno ti e sega ;)

Ако ставаме не толку јавни личности, јас да ја ставам тука Емилија Розман :)
zGc36Bg
rozmanticna1.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom