Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 август 2018
Мислења
408
Поени од реакции
522
Бушииии, уште ли бе титула мислите дека ќе зимате ахахах.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.498
Поени од реакции
6.935
Серија Ахаххахахахахахах

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Според напатениве, на играч на Јуве да му скршат врат у шеснаесетник и да остане инвалид за цел живот, стартот ќе биде во самоодбрана и нема да има пенал.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.121
Поени од реакции
46.085
Син прееска пишуваше како не заслужиле Наполи пенал пошто плачеле ептен :facepalm: изгуби се
da jer toa seriozno go pisav, deka toj so raka doma moze da si ja zeme, i da ne sviri penal, jer placele. Me boli kur za napoli, pisav deka ne vidov dali e ili ne e penal.
glup si, skini se skurca

Член од
23 август 2010
Мислења
39.678
Поени од реакции
115.340
Беше црвен она на Рабио? Чиста избиена топка па тек после имаше контакт,никогаш не се суди тоа.
Neka ti tekne togas na faulot na Elmas nad Dibala ako ne se lazam i dojdi ke praime pak muabet. Dvojni arsini ;)

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Според напатениве, на играч на Јуве да му скршат врат у шеснаесетник и да остане инвалид за цел живот, стартот ќе биде во самоодбрана и нема да има пенал.
Не се замарај со вечито третите, таков им е цел живот кукање и плачење како космичка сила е крива што неможат до титула да дојдат, колку тиња беше Јувентус толку ми се направи меракот на крај посебно за вечито третите, таман рекоа први сме и жбрц , еден комшија почна да крши хахаххахаххахах :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.121
Поени од реакции
46.085
Беше црвен она на Рабио? Чиста избиена топка па тек после имаше контакт,никогаш не се суди тоа. Не споредувај влечење за дрес што е апла жолт и минимален фаул на средина на терен, факт е дека Џенова заслужи бод, факт е дека му одговараше 1-1 на интер, факт е дека и Мота е бивш играч на интер и душа оставија на терен ама јбг си се заебаа сами на крај.
koe vlecenje be dybala ja izbi otide do igradc na genoa, ako odime po taa logika, zasto rugani ne dobi direkten crven u prvo ?
Ne mora da go vadis sudijava so muabetive, ja eba prvicno so nepotrebniot crven, posle toa ja ispusti cela utakmica i spored istiot toj kriterium bentakur morase vtor zolt da dobie, zaso ako toa vlecenje e za zut, i toa secenje na napad i faul e isto zut.
Rabiot isto, faul naprai, so se bunis za toa, si se drzese do neli strogiot kriterium, samo na bentakur morase da mu progleda niz prsti, premnogu ke bese da gi ostavi juve so igrac pomalce i vo rok od 5 min da dobie 2 crveni.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.933
Поени од реакции
8.821
Се разгоре тематаа, тоа се тражешее :D

Еве експерти еден куп, нека кажат на Фазио црвен ли беше, пошо стварно беше доста сомнително и не ми изгледаше како прекршок. А баш ќе споредам и со ситуациите што ги зборите за јуве-џенова, како што разбрав исто се работело за последен играч

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Пеналот чист како СУЗА , само за Стиви Вондер може да е дискутабилен овој пенал . Џабе се палите вие од малите клубчиња ...ама ок. Во мода е, веќе 8 години у низа. :sleep:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.121
Поени од реакции
46.085
Се разгоре тематаа, тоа се тражешее :D

Еве експерти еден куп, нека кажат на Фазио црвен ли беше, пошо стварно беше доста сомнително и не ми изгледаше како прекршок. А баш ќе споредам и со ситуациите што ги зборите за јуве-џенова, како што разбрав исто се работело за последен играч
ne bese spored toa sto go vidov na flash score, sviren mu e faul ko posleden u odbrana ( isto ko na rugani :) ), samo diskutabilno e dali bese faul ili ne, od toa sto go vidov na glupa snimka ne bese faul, cista duel gira i guranje na dvajcata.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom