- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
"E da im iptv policija pomogne haha nebi se ništa gledalo"
Bas bih voleo to da vidim !
Bas bih voleo to da vidim !

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
haha nećeš vidjeti jer se neće desiti.. samo kazem"E da im iptv policija pomogne haha nebi se ništa gledalo"
Bas bih voleo to da vidim !![]()
Bas tako, svaka db od servera je vec javno objavljen queri i na koji nacin se dolazi do istih. Bas sam danas probao za ministru i jos neke servere. Sve ima online samo treba malo dublje uci u to sve. I to je sve smjesno za neke sta sve ljudi mogu. Gledao sam druga kako u 5 linija sql koda kupi citavu db od Volva. Dakle svi brojevi kr kartica, ljudi koji uzimaju na lizing, koji rentaju vse ama bas sve. Njihove adrese brojeve telefona....Broj se povecava onih koji su dosli do saznanja,to se moze videti i po serverima. nije tesko platiti one koji znaju i stvar je gotova.Cak je iptv sitnica sta sve ljudi znaju.
nebi se zezao sa legalnim institucijamaBas tako, svaka db od servera je vec javno objavljen queri i na koji nacin se dolazi do istih. Bas sam danas probao za ministru i jos neke servere. Sve ima online samo treba malo dublje uci u to sve. I to je sve smjesno za neke sta sve ljudi mogu. Gledao sam druga kako u 5 linija sql koda kupi citavu db od Volva. Dakle svi brojevi kr kartica, ljudi koji uzimaju na lizing, koji rentaju vse ama bas sve. Njihove adrese brojeve telefona....
Ili onaj tvoj stb checkerne elmu kafic bosna tvba itd sve se stim vadilo da ti neslikam fajlove ,najbolje je radio scraper stavis mu bot na 100 i ide
taj ima i svalerke da im nafataBas tako, svaka db od servera je vec javno objavljen queri i na koji nacin se dolazi do istih. Bas sam danas probao za ministru i jos neke servere. Sve ima online samo treba malo dublje uci u to sve. I to je sve smjesno za neke sta sve ljudi mogu. Gledao sam druga kako u 5 linija sql koda kupi citavu db od Volva. Dakle svi brojevi kr kartica, ljudi koji uzimaju na lizing, koji rentaju vse ama bas sve. Njihove adrese brojeve telefona....
heheh daIli onaj tvoj stb checker![]()
Moze jedna lista. Hvala.moze meni
VLC 3.0.8 for Windows 64 bitsmosez da me kazes tacno kojca verzija e VLC ?
ti nemas veze sa gradinom neki si sitni reseler dizes sebi reklamu ovvdjeHAHHAa jeste mi zanimljivi majko moja
ja se sa vama igram kao ona stara igrica Super Mario
A naj ajci je lik Elmu zdrobi prstima
![]()