Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Со тие што се палат на скапи коли, изглед, глумење фраери итн боље да не си со нив.

Мене ми се гади од типови ванаби фраери кои се фалат со коли и длабок џеб а уствари од мама и тате бараат 500че за цигарче и кафе.

Мене ми се гади од типови ванаби фраери кои се фалат со коли и длабок џеб а уствари од мама и тате бараат 500че за цигарче и кафе.
Знам знам, на пример да ти дојде некој среден со најнов пасат или нешо да те собере одма би го одбила ти бегај ми се гади ќе му речеш

Знам знам, на пример да ти дојде некој среден со најнов пасат или нешо да те собере одма би го одбила ти бегај ми се гади ќе му речеш

Не генерализирај. Не сите ги интересира дали партнерот има автомобил или не.
Јас не се интересирам за автомобили, не ме привлекуваат, како да ти кажам.
Имај ферари ако сакаш, ако си ропак, џабе ти е, барем кај мене е така.

Не генерализирај. Не сите ги интересира дали партнерот има автомобил или не.
Јас не се интересирам за автомобили, не ме привлекуваат, како да ти кажам.
Имај ферари ако сакаш, ако си ропак, џабе ти е, барем кај мене е така.
Знам, коа ќе те собере со Пасатот ќе немаш време да го процениш па ќе те однесе после на некое егзотично место и ќе забележиш дека е ропак и после ќе му раскинеш. Налет Пасат, кеш и шетање низ светот кога е ропак...
Карактерот ви е најважен.

Ништо без извод од банкарска сметка, Извештај од Комисија за хартии од вредност, имотен лист, потврда за сопственост од централен регистер и кредитен бонитет. Исто и завршна сметка од последен квартал. Не се лажете.

Знам, коа ќе те собере со Пасатот ќе немаш време да го процениш па ќе те однесе после на некое егзотично место и ќе забележиш дека е ропак и после ќе му раскинеш. Налет Пасат, кеш и шетање низ светот кога е ропак...

Која те повреди па ги ставаш сите во исти ќош?:icon_lol:

Треба да ти се гади што и цигари пушат, а не само дали сам ги има купено :D
Автоматски споено мислење:

Пасат ли е лимузина?
Панамера, Q7, А8 тоа е веќе респектабилно

Зошто генерализирате дека само жените се палат на коли и моќ? На машкото нема да му е убаво да го собере некоја со Q7? :sneaky:
Бетер се хахахах демек со qr спечалиле

Она има ногу јак, стабилен карактер. Прво плачеше од родителите шо и се мешале за дечкото бивш кој на пошеток беше супер типче, за после да плаче од него. И за да не и се мешаат веќе родителите она отиде кај нив таму негде у странција :D

Најзгодниот дечко да го облечете во парталави алишта и да вози пони точак, нема да биде заприметен од ниедна женска...па сеа вие штрумфувајте како сакате:rolleyes:

Најзгодниот дечко да го облечете во парталави алишта и да вози пони точак, нема да биде заприметен од ниедна женска...па сеа вие штрумфувајте како сакате:rolleyes:
Твојот што возеше? :cautious:

Која те повреди па ги ставаш сите во исти ќош?:icon_lol:
Не се сите, 87.5% се. Ниту една девојка ми нема така направено а и да ми направи нема да ме повреди бидејќи одамна се знае како стојат работите.
Останатите 11.5% не ги задоволуваат општо прифатените објективни карактеристики за убавина.
Она што преостанува е да се најде таа една од сто...

Не е све у пасатот има нешто и во тоа татко ти да има некое фирмиче, стабилна работа со добра плата, да имаш по некое станче поблизу до центар што дотичната ќе може да си го уредува по нејзина желба. Тоа дека само пасатот е битен мало сутра.

Зошто генерализирате дека само жените се палат на коли и моќ? На машкото нема да му е убаво да го собере некоја со Q7? :sneaky:

у некој паралелен универзум тоа ќе му се случи на некого

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom