Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
27 јануари 2018
Мислења
375
Поени од реакции
1.231
Со тие што се палат на скапи коли, изглед, глумење фраери итн боље да не си со нив.
Мене ми се гади од типови ванаби фраери кои се фалат со коли и длабок џеб а уствари од мама и тате бараат 500че за цигарче и кафе.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Мене ми се гади од типови ванаби фраери кои се фалат со коли и длабок џеб а уствари од мама и тате бараат 500че за цигарче и кафе.
Знам знам, на пример да ти дојде некој среден со најнов пасат или нешо да те собере одма би го одбила ти бегај ми се гади ќе му речеш

Член од
27 јануари 2018
Мислења
375
Поени од реакции
1.231
Знам знам, на пример да ти дојде некој среден со најнов пасат или нешо да те собере одма би го одбила ти бегај ми се гади ќе му речеш
Не генерализирај. Не сите ги интересира дали партнерот има автомобил или не.
Јас не се интересирам за автомобили, не ме привлекуваат, како да ти кажам.
Имај ферари ако сакаш, ако си ропак, џабе ти е, барем кај мене е така.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Не генерализирај. Не сите ги интересира дали партнерот има автомобил или не.
Јас не се интересирам за автомобили, не ме привлекуваат, како да ти кажам.
Имај ферари ако сакаш, ако си ропак, џабе ти е, барем кај мене е така.
Знам, коа ќе те собере со Пасатот ќе немаш време да го процениш па ќе те однесе после на некое егзотично место и ќе забележиш дека е ропак и после ќе му раскинеш. Налет Пасат, кеш и шетање низ светот кога е ропак...
Карактерот ви е најважен.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Ништо без извод од банкарска сметка, Извештај од Комисија за хартии од вредност, имотен лист, потврда за сопственост од централен регистер и кредитен бонитет. Исто и завршна сметка од последен квартал. Не се лажете.

Член од
27 јануари 2018
Мислења
375
Поени од реакции
1.231
Знам, коа ќе те собере со Пасатот ќе немаш време да го процениш па ќе те однесе после на некое егзотично место и ќе забележиш дека е ропак и после ќе му раскинеш. Налет Пасат, кеш и шетање низ светот кога е ропак...
Која те повреди па ги ставаш сите во исти ќош?:icon_lol:

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Треба да ти се гади што и цигари пушат, а не само дали сам ги има купено :D
Автоматски споено мислење:

Пасат ли е лимузина?
Панамера, Q7, А8 тоа е веќе респектабилно

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Зошто генерализирате дека само жените се палат на коли и моќ? На машкото нема да му е убаво да го собере некоја со Q7? :sneaky:
Бетер се хахахах демек со qr спечалиле

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Она има ногу јак, стабилен карактер. Прво плачеше од родителите шо и се мешале за дечкото бивш кој на пошеток беше супер типче, за после да плаче од него. И за да не и се мешаат веќе родителите она отиде кај нив таму негде у странција :D

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.492
Поени од реакции
10.397
Најзгодниот дечко да го облечете во парталави алишта и да вози пони точак, нема да биде заприметен од ниедна женска...па сеа вие штрумфувајте како сакате:rolleyes:

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Најзгодниот дечко да го облечете во парталави алишта и да вози пони точак, нема да биде заприметен од ниедна женска...па сеа вие штрумфувајте како сакате:rolleyes:
Твојот што возеше? :cautious:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Која те повреди па ги ставаш сите во исти ќош?:icon_lol:
Не се сите, 87.5% се. Ниту една девојка ми нема така направено а и да ми направи нема да ме повреди бидејќи одамна се знае како стојат работите.
Останатите 11.5% не ги задоволуваат општо прифатените објективни карактеристики за убавина.
Она што преостанува е да се најде таа една од сто...

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.381
Поени од реакции
43.194
Не е све у пасатот има нешто и во тоа татко ти да има некое фирмиче, стабилна работа со добра плата, да имаш по некое станче поблизу до центар што дотичната ќе може да си го уредува по нејзина желба. Тоа дека само пасатот е битен мало сутра.

Зошто генерализирате дека само жените се палат на коли и моќ? На машкото нема да му е убаво да го собере некоја со Q7? :sneaky:
у некој паралелен универзум тоа ќе му се случи на некого

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom