Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Sve sami otvaraci panela a niko nema Masa i Medvjed crtani za djecu da mi posalje [emoji23][emoji86]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Sve sami otvaraci panela a niko nema Masa i Medvjed crtani za djecu da mi posalje [emoji23][emoji86]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Imam ja.. Direkt sa flusonica... Kad dodjem doma pošaljem. Sjeti me na pm
Автоматски споено мислење:

Ja svima nešto dam na pm.. A znaš koliko je puta netko meni nesto dao... Nikad nitko.. Samo jednom u pet godina dobio sam listu i to od tebe.. Ja to pamtim. Nebitno jel mi trebalo ili ne.. Danas ocekuj kolekciju maše i medvjeda

Tu ne ubrajam par drugova sa skajpa s kojima se cujem redovno... Da se ne uvrede hehe

A ja cu 20 u cijeli somun.Naparen.U kajmaku bezbeli.Luka frtalj kile sitno isjecenog.Ako ikako more:zenskom rukom!
I piva klipaca.Sarajevska,"oznojena".Za pocetak.
Samo ne znam jos je l' "za ponijeti"!?
Il' da havljam ovdje...na "Kajgani"!?;)

Прегледај го приврзокот 220012
ufffff, za ovo bi ti dao tvviet listu i to bez piva :D

kod Milutina na slici se vidi ovo :P
http://cdn.tvviet.tv/hls42/Arena1FullHD.m3u8?token= channel=Arena1FullHD&d=MAG254&dName=Ministra

Postoje neke norme ponašanja u normalnom svijetu i medju ljudima.. Normalan covjek neće napraviti nešto sto ce napakostiti puno ljudi.. Nitko te nemoze natjerati, ali i tome i jeste vic, ti bi sam trebao biti fer i ok i neupropastiti ljudima eto tako jel je tebi došlo.... To je moje mišljenje a ti opet ajd po svom..

Išta se čudiš pa normalno da će ti netko prigovorit kad iz zajebancije i folirancije svijesno upropastiš nesto sto netko koristi.. Ali ti opet ajd po svom.. Nasa djela govore o nama a ne drugi ljudi
A ti kao odredzujes koje su norme ponasanja, pazi nesto sto smo ukrali i ja i ti nije moralno podjeliti na mjesto predvidzeno za to. Forum za to i sluzi da se djele stvari i razmjenjuju. A ne, vi bih da vam neko se uvlaci u bulju i trazi liste. Pazi sta ti pises ako nesto objavi neko sto se tebi ne svidza odma ce da napakosti ljudima. Da li ste normalni vi bre?????
Ja cu da postam sta hocu i kad hocu, ako imas neki problem sa tim prijavi administraci.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom