Osobno nikad drugom savjet nisam dao kojeg se i sam ne drzimKako svi znaju bit pametni pa drugom savjete djelit ufff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Osobno nikad drugom savjet nisam dao kojeg se i sam ne drzimKako svi znaju bit pametni pa drugom savjete djelit ufff
postenoOsobno nikad drugom savjet nisam dao kojeg se i sam ne drzim
Sve sami otvaraci panela a niko nema Masa i Medvjed crtani za djecu da mi posalje [emoji23][emoji86]
Ajde dajte mi listu za Viet, bez user pass![]()
Nemam ni U/P a nemam ni listu a volio bih da imamDaj ti meni useri pasS a ja imam listu![]()
Imam ja.. Direkt sa flusonica... Kad dodjem doma pošaljem. Sjeti me na pmSve sami otvaraci panela a niko nema Masa i Medvjed crtani za djecu da mi posalje [emoji23][emoji86]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
ufffff, za ovo bi ti dao tvviet listu i to bez pivaA ja cu 20 u cijeli somun.Naparen.U kajmaku bezbeli.Luka frtalj kile sitno isjecenog.Ako ikako more:zenskom rukom!
I piva klipaca.Sarajevska,"oznojena".Za pocetak.
Samo ne znam jos je l' "za ponijeti"!?
Il' da havljam ovdje...na "Kajgani"!?
Прегледај го приврзокот 220012
zavidim ti @schundo13A ja cu 20 u cijeli somun.Naparen.U kajmaku bezbeli.Luka frtalj kile sitno isjecenog.Ako ikako more:zenskom rukom!
Ti drug k'o da viris sta ja trenutno radim, samo ja uzeo cijeli somun, heheA ja cu 20 u cijeli somun.Naparen.U kajmaku bezbeli.Luka frtalj kile sitno isjecenog.Ako ikako more:zenskom rukom!
pa i kod shunde je cijeli somunTi drug k'o da viris sta ja trenutno radim, samo ja uzeo cijeli somun, hehe![]()
Jbg, ja vidim pola, ali ja sam vec stari prdonja, oci mozda popustile, hehepa i kod shunde je cijeli somun![]()