Од скопје никој, Визер е единствена нискобуџетна од кај нас. Иначе мислам имаш директ до Минхен со Катар Ервејс ама сигурно е изгор картата. Други опции ти се Приштина, Софија и Солун да видишДечки кој лета за Мемингем освен Визаир?
Отвори сајтот на wizz,одбери земја Германија и ти ги пишува сите,не мора германски да знаеш на македонски и англиски ги пишуваефтини летови до германија каде има ?
Дестинацијата, за кој период ја купуваш и колку порано ја купуваш. Можеш да најдеш и за 20 евра, можеш и за 200. Само треба да побараш, и тоа многу. Јас 5 пати во два правци имам одено со wizz, најскапата повратна ми била 45 евра, со приоритиОвие се по 4000-5000, а кај ги има тие по дваесетина евра, или до дестинацијата е тоа ?
супер, да барам однапред значиДестинацијата, за кој период ја купуваш и колку порано ја купуваш. Можеш да најдеш и за 20 евра, можеш и за 200. Само треба да побараш, и тоа многу. Јас 5 пати во два правци имам одено со wizz, најскапата повратна ми била 45 евра, со приорити
колку порано,поарносупер, да барам однапред значи
Kako e istocna Germanija? Jas cekam termin za viza okolu nova godina, firmava mi se najduva limbach oberfrohna blizu Chemnitz pa planiram zdravje i semejstvoto da go povlekuvam nataki.Nekoj makedonce vo Saksonija, Plauen ili Zwickau ( Istocna Germanija )
Dali nekoj bara stan vo Riechenbach 330evra mesecno 50 kvadrati, ima rabota vo mestoto.
Дозволен ти е престојот од 3 месеци, кој мислиш дека ќе ти даде работна дозвола за во Мекдоналдс итн сезонски работи?Може ли некој да ми каже кој се процедурите за вадење работна виза(САМ, без агенции)? Студент сум и сакам да одам 3 месеци во Германија.