Мислиш нема да се најдат 50% паметни жени за во политика? Пих! Колку мажи македонци има во листата на Форбс? Жени има 2, на втората брат и е исто на листата, ама бизнисот она го има започнато. Знам пар жени од кои сум учела многу кои сами на плеќи го носеле бизнисот дур мажите работеле за плата, буквално, до ден денес е така. Сама без никој и ништо започнав бизнис на мои 26г, зошто платата во мојот сектор беше и остана мизерна, затоа и решив дека нема некому да му служам како измеќарка додека он си го рашетава газот по лични сатисфакции и си станав си отидов од домот купен со заеднички средства во брак, зошто знаев дека ќе успеам на крајот од краиштата. Господинот остана со прст во уста, кредит да си го доплати зошто се чаталеше дека он од тој стан не станува, плата од 20000ден и виде невиде го продаде станот и си отиде при мама. Нему сеуште мама му готви, фрла ѓубре после него и му ги собира гаќите од под во купатило после бањање, ебате мажот таков. Е нек сум таква феминистка, чудо едно големо како ќе ме нарече некој кога не ме знае како личност.