Ejebajgasad!!!
Фукара
- Член од
- 4 септември 2017
- Мислења
- 677
- Поени од реакции
- 1.117
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи дека и децата од домот без родители нема да ја имаат таа можност да одговорат!?Доколку еден или двајцата родители се починати, се мисли дали пред да настане смртта истите биле во брак.
Истражувањето е наменето за популација од рана зрелост, односно за лица од 18 до 40 години.
За жал нема да можат, можеби за наредното истражување темата ќе се прошири и ќе бидат вклучени и децата од домот без родители.Значи дека и децата од домот без родители нема да ја имаат таа можност да одговорат!?
Социјални Медиуми ти е најлошото поле да пробаш да фатиш нешто. Денес социјалните мрежи посебно IG го има издигнато женското его на ново ниво (ако е 6 по сексуална вредност автоматси IG и додава +2 со), исто така им отвори поле во глобалната сексуална селекција каде само ако си топ 5-10% од најактривните машки ќе се скине од ебење. Женската сексуална стратегија да се ебат само со најдобрите машки на социјалната и финансиска скала доаѓа до израз преку овие платформи зошто сега имаат пристап до машки од цел свет и локалните дечки како тебе немаат шанса.Интересна тема, прочитав дел од темава па реков ај ќе напишам, зошто сум сам? Не можам да најдам женска ни за секс, имам 24 години, не знам дали очај преовладуват во мене или нешто друго, патувам, се впуштам во авантури, сум излегувал на дејтој и све, не можам никако да искоренам зошто не можам да најдам ни за секс? Отворен сум, не сум срамежлив, физички активен и све то, активен по соц. Мрежи ама и таму чоек, одбиен скоро секој ден, не добивам повратен фидбек. Чаре? Совет?
#meToo, феминизам и Tinder си го прават своето. Ќе продолжи оваа тенденција додека го имаме овој gender conflict меѓу нас додека еден не се предаде, моментално трендот е sex dolls, sad.
Прегледај го приврзокот 219655
% of 18-30 year olds reporting no sex in the past year
2008
Women: 8%
Men: 10%
2018
Women: 18%
Men: 28%
Звучиш како бившиот мој.
Да, феминизмот е крив што жената сака да ја третираш како човечко битие, затоа секс куклите се излезени од рајот...уште да ви чисти и сѐ ќе биде во ред.
Демек жената нема задоволство? Само мажите ги искористуваат кутрите жени да си го направат меракот.
Задоволство? Хах! Не знаете ни клиторисот каде е.
Минута молк за уште една жртва на пичкината магија.ја гледате пичката како алатка за манипулација
Минута молк за уште една жртва на пичкината магија.