Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Екипо, ако играте и вадете пари преку Скрил, можам да ги завршам работа за побрзо и побезболно да си ги добиете парите од Скрил.

Ѕирнете ми ја темата во потпис и контактирајте ме по ПП ако имате потрeба.

Добро сеа, може да се уплаќа на Coinbet24.com или не?

се најде грешката ? дај прати скринови што си уплатил

Се правдаат дека ми го поништиле облогот пред да започне натпреварот (а не откако завршил), што незнам дали е така. Ми ги прифатија и двата тикета, ми одзедоа средства од балансот и се одлогирав. Толку. Се вклучив наредниот ден откако беше се' завршено. Кога ќе уплатиш у кладилница не седиш таму пола ден за случајно ако им текне да ти го поништат тикетот и да ти вратат парите. Незнам што да речам, глупости.

1 (1).jpg

1 (2).jpg

Последно уредено:
Се правдаат дека ми го поништиле облогот пред да започне натпреварот (а не откако завршил), што незнам дали е така. Ми ги прифатија и двата тикета, ми одзедоа средства од балансот и се одлогирав. Толку. Се вклучив наредниот ден откако беше се' завршено. Кога ќе уплатиш у кладилница не седиш таму пола ден за случајно ако им текне да ти го поништат тикетот и да ти вратат парите. Незнам што да речам, глупости.

Прегледај го приврзокот 213402

Прегледај го приврзокот 213401
Ova e najverojatno otiden tiketot na avtorizacija i ne ti bil odobren oti koga uplates na pogolema suma taka pisuva oblogot e staven na avtorizacija ili taka slicno nesto bese , a oblogot vraten li ti e na smetka

Другари, дали е можно да исплатиш/подигнеш 200 евра од БЕТ365 без некакви проблеми?

Другари, дали е можно да исплатиш/подигнеш 200 евра од БЕТ365 без некакви проблеми?

Ако можеш да ги извадеш тие пари до Скрилл - пиши ми ПП, после јас можам да ти ги исплатам од Скрилл, на рака.

Dali moze na marathonbet so visa ili paypal da se vrsi uplata?
I dali se vrsi isplata na istite?

Decki imam Paysafecard od Germanija kupeno karticka, do pred nekoj mesec mozese bez problem da depoziras na bet i da si gi izvadis na smetka na primer na Tutunska, ama sega gledam bara na paysafecard da imas user da se logiras, a od MKD ip ne mozis bara 300 cuda za potvrda so kamera so licna karta germanska bla bla,

da ne znaj nekoj chare so da se praj so kartickata da ne odat fira parite? osven na coek vo germanija da mu ja dam ama ne e fintata da ja davam tuku da ja iskoristam ...fala ako znaj nekoj pisete

Здраво
Сакам да прашам дали може да се префрлаат пари од (НЛБ visa) дирекно на акаунтот на Bet365 благодарам однапред

Дали има некој стабилен веб сајт каде што можам да се коцкам со Пајонир картичка?

Здраво
Сакам да прашам дали може да се префрлаат пари од (НЛБ visa) дирекно на акаунтот на Bet365 благодарам однапред
Za bet365 ne znam, ali za marathonbet 100% moze jer ja igram tamu.. prefrlam od nlb tamu i od tamu na nlb mi predrlast vo rok od 2-3 dena.. nit provizii nit buturi nit cuda vragovi

Здраво

Мора да е на твое име.

П.С. Кога викаш НЛБ Виза мислиш на дебитна картичка, така?

Дали има некој стабилен веб сајт каде што можам да се коцкам со Пајонир картичка?
Забрането е коцкање со Пејонир картичката. Може да ти го блокираат акаунтот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom