Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Овие наши лекари ќе го убијат Боки13. Проблеми со желудникот, проблеми со белите дробови...

А никој да се сети да го лекува од кила. Ја добил носејќи тешки торби.

Уште кога ги уапсија се знаеше дека и тој и Катица мистериозно ќе се разболат.
Пишував и јас, а и другите членови, дека ова е очекувано и никој нема да лежи од овие двајца. За Кичеец не знам. Мора некој да е црна овца, па изгледа он ќе го јаде стапот.

Уште кога ги уапсија се знаеше дека и тој и Катица мистериозно ќе се разболат.
Пишував и јас, а и другите членови, дека ова е очекувано и никој нема да лежи од овие двајца. За Кичеец не знам. Мора некој да е црна овца, па изгледа он ќе го јаде стапот.
Кичеец нели е во домашен притвор?

Кичеец нели е во домашен притвор?
Беше во притвор.
Откако пукна аферата со Дончев, го пуштија во домашен притвор.
Ако пукне уште една афера во која е замешан, ќе го ослободат и од домашниот притвор.:mad:

Шо бара Борко Ристоски во ДПМНЕ? Се пензионираше од ракометот па сега политика ќе тера?

Хахаахааха абе Борко кој кур ти треба политика бе стварно не знам.Не знам зошто луѓето кои и имаат добра пара како "министеров за одбрана" или Панчев севрџанецот за мали пари успеваат да се избрукаат пред народот.Моментално сум без работа ми се заеба понудата за странство но веднаш се потрудив да средам за друга и не се одлучив да трчам по партии а овие во газ ќе се ебат за 500е плата.
Отиде и Борко аут од оние кои ги сметав за малку посовесни Македонци и мислев дека навистина им било до името а не до дпмне.Уште Столе остана а се надевам дека барем он ќе остане достоен на зборот.

Дурловски :pos: Не бе ја не сум ВМРО, само за Македонија сум...

*на список на ВМРО*
,,,nekako ispagja deka koj ne e za Makedonija onoj drugiot e za Makedonija,,,treta opcija teshko,,,
,,,iako vo praksa se pokazha deka ni prva ni vtora ni treta ne se ZA,,,,

Значи најбитно во моментов на сите им е да почнат подготовките за следните избори, кога и да ќе бидат. Суштинските проблеми кој ги ебе. Добро, евентуално ќе се споделуваат 500ките и 1000ките на МојВоздух, да се знае кој се грижи за околината и здравјето. (y)
Ама битно ќе добиеме едно одлично тапшање по рамо со тој фамозен датум што го верглаат како чипирани сите, а може и да улета некоја статистика за економија и како сме лидери во регионот и на коњ сме!

Последно уредено:

Нормално, положување цвеќе на гробот на Гоце ќе дадат само кога до нив ќе стои бугарска делегација. :kafence:

Уште еднаш ќе пишам, генерална проба за тоа како ќе биде кога ќе го шитнат Делчев како Бугарин. До кое ниво стигнаа СДС, нит име сакаат да и спомнат на државата, нит народот македонски сакаат да го спомнат, нит сакаат почит да им укажат на тие што дале живот за Македонија... 11 години во опозиција и излегоа се погнасни и поарогантни, класични ѓубриња.

За комунистите и нивните наследици комуњариво ВМРО и нивните дејци секојпат биле Бугари. Што ти е чудно? Ништо чудно да дојдат до степен да речат дека е Бугарин а денешниве државјани на РСМ да немаат врска со него и со некогашното ВМРО.
Автоматски споено мислење:

Шо бара Борко Ристоски во ДПМНЕ? Се пензионираше од ракометот па сега политика ќе тера?

Нема потреба од ова може само да изгуби.

Тоа се тие европски вредности кои EU ги цени кај нас. Во цела држава имаме инсталирано кртови кои гледаат низ призмата на парите.

За комунистите и нивните наследици комуњариво ВМРО и нивните дејци секојпат биле Бугари. Што ти е чудно? Ништо чудно да дојдат до степен да речат дека е Бугарин а денешниве државјани на РСМ да немаат врска со него и со некогашното ВМРО.
Автоматски споено мислење:

Нема потреба од ова може само да изгуби.
Abe samo kaj Delcev odat ,oti nikoj neosi niednas kaj Lazo Kolisevski I toj e Golem Makedonec so ja napraj prvata drzava znaci tolku da neznaj da proceni nikoj sta valja a sta ne.Znaci Bruka

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom