Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.833
Поени од реакции
115.929
Реал-Бриж овде никако не вреди да се игра на Реал на таков беден коеф. Подобро ГГ или 3+ да се одигра.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Sekako deka ne vredi protiv maalska ekipa bez odbrana. 17 gola ke im dadat na indijancive.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.346
Поени од реакции
11.775
Marej za 1.55? Mi izgleda kako dobar koeficient. VALUE
Nekoj komentar?

Od drugive(na prv pogled) Hul 3+

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Сити 7+
Аталанта 5+
Ливерпул 5+

И гледајте сега сите 0-2 :D

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Atalanta 3+, Real 1, Juve 1, City 1-1 3+. Na 5 stotki.
I neshto sitno na cela Championship 3+, okolu 100 kvota pravat.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.424
Поени од реакции
39.010
Ај сиктер бе идете у пичку матер умрете и кладилници и се да ви ебам преварантско. Пола шампионски тим им стои од тројната по ред и како да заборавија фудбал да играт, губат 0-2 на полувреме од бербери и гипс картон мајстори.
Ај и јас да умрам да ме згази некој автобус флека нека ме направи и ај сиктер у пм. Абе пиши си строго листови со 1000 коеф на 2 евра и лади си го со кока кола и да не се замараш ти ебам животот, паметни луѓе не напраиле пари од комар ние ќе напраиме со два реда школо. :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.944
Поени од реакции
23.770
Ај сиктер бе идете у пичку матер умрете и кладилници и се да ви ебам преварантско. Пола шампионски тим им стои од тројната по ред и како да заборавија фудбал да играт, губат 0-2 на полувреме од бербери и гипс картон мајстори.
Ај и јас да умрам да ме згази некој автобус флека нека ме направи и ај сиктер у пм. Абе пиши си строго листови со 1000 коеф на 2 евра и лади си го со кока кола и да не се замараш ти ебам животот, паметни луѓе не напраиле пари од комар ние ќе напраиме со два реда школо. :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Не ти треба школо за кладилница.
Среќа и само среќа.
Не е ској илз побогу па да врти по 3-5 илјади евра дневно.

П.С. Во право си за 1000 квота на 2 евра.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Na ilz moze da mu go cicas
Автоматски споено мислење:

A i vo pravo si , ne e s3koj kako ilz. Nema sekoj muda kako ilz.

B

Beginner

Гостин
Денес верувам нема да има многу добитни Сити многу луѓе 1-1 ја имат играно. Инаку кој курац ја погодувам Баерн гг1 кога идиотски ја комбинорам со Џвезда Х на полувреме и тоа го примија голот од еден ебан шут на гол.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Na ilz moze da mu go cicas
Автоматски споено мислење:

A i vo pravo si , ne e s3koj kako ilz. Nema sekoj muda kako ilz.
Абе ти да си имал муда ќе сликнеше некое ливче чисто колку да го оправдаш јадењето гомна, вака курац. Ама ок, пиши си типови барем да знаеме што да играме контра.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Абе ти да си имал муда ќе сликнеше некое ливче чисто колку да го оправдаш јадењето гомна, вака курац. Ама ок, пиши си типови барем да знаеме што да играме контра.
Proveri tema dobivka , ako sakas ke ti pratam eden kup . ama glup si .

Kajgana Shop

На врв Bottom