Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
AD1B085B-CD37-4383-A3AF-D55D2AF04584.pngNekoj da znae dali imaat prodavnica vo Skopje, ili proizvodive kaj mozat da se nabavat od ovoj brend?

Другари Предлог за машинка за шишање кучиња? Купил ли некој од некаде а да е задоволен?
Ако има некој идеја некоја нека даде совет

Другари Предлог за машинка за шишање кучиња? Купил ли некој од некаде а да е задоволен?
Ако има некој идеја некоја нека даде совет
Незнам дали и каде ги има во МКД ама барај Moser или Oster. Специјално за миленици се правени и се доста поиздржливи од машинка за луге.

Vlatko-Vin prodava masinki za sisanje kucinja. 12 bona, ama super si ja vrsi rabotata

Ми требаат завеси за околу када со димензии поголеми од 180 цм, сите што ги видов беа со таа димензија. Знае ли некој каде би можел да најдам?

Ми требаат завеси за околу када со димензии поголеми од 180 цм, сите што ги видов беа со таа димензија. Знае ли некој каде би можел да најдам?
јас земав од Меркур 200 на 220 мислам дека беше, не се сеќавам, али барав да биде 200 или повеќе.

Vlatko-Vin prodava masinki za sisanje kucinja. 12 bona, ama super si ja vrsi rabotata
Линк нешто?
Или член е тука тој Влатко?
Автоматски споено мислење:

Незнам дали и каде ги има во МКД ама барај Moser или Oster. Специјално за миленици се правени и се доста поиздржливи од машинка за луге.
Фала ти, но сепак барам нешто локално.Да е однос вложено добиено најдобра. Сепак за домашна употреба ми е и не би одел на некоја марка од 100-200 евра

Последно уредено:
Дечки знае некој кај нас дали може да се најдат механизми за часовници, вакви?
На Битпазар ги има мислам некаде 100 денари се ги има и со различни стрелки

има во сити мол негде седишта за во кола за деца ако има може име на продавницата или линк?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom