Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Беше ти заљубена во него?
Како се мажиш за некој што не го сакаш?
Бев, после 5 години врска нормално дека бев, ама љубовта застанува таму каде што нема место за компромис. Љубовта не е доволна кога некој ти води инат и ти се смее во лице додека ги прави работите кои ти ствараат стрес. Го сакав дури и откако се разведов, ама не можев да дозволам да се однесува кон мене како кон слугинка, да гледа на нашиот брак како на делење на сметка во Веро и рачунање децимали при купување нови теписи. Ме уморуваше тоа делење на третинки, половинки и четвртинки.

Сакам искреност, неверство за мене не е опција. Кажи ми, да разјасниме од старт, ако ти си недораснат за нашата врска онда и јас ќе се понашам така. Едно е секс пријателство, друго е љубов, оти кога има неверство место за љубов нема, изневерениот ти е секс пријател. Не сум изневерила, не ме изневериле, не ни сакам.

И јас исто, се согласувам

Sent from my iPad using Tapatalk

Prvo treba ti da ne si gresen pa za da frlash kamen po drugi.
Site gresat covecki e. E sega ne zborime za karakter, nego za prva i ednistvena greshka vo zivotot.

Prvo treba ti da ne si gresen pa za da frlash kamen po drugi.
Site gresat covecki e. E sega ne zborime za karakter, nego za prva i ednistvena greshka vo zivotot.
,,,posle prva doagja vtora,,,i taka toa pochnuva samo so prvata greshka apropo i ne edenstvena,,,

Бев, после 5 години врска нормално дека бев, ама љубовта застанува таму каде што нема место за компромис. Љубовта не е доволна кога некој ти води инат и ти се смее во лице додека ги прави работите кои ти ствараат стрес. Го сакав дури и откако се разведов, ама не можев да дозволам да се однесува кон мене како кон слугинка, да гледа на нашиот брак како на делење на сметка во Веро и рачунање децимали при купување нови теписи. Ме уморуваше тоа делење на третинки, половинки и четвртинки.
Како си се заљубуеш ти алал нека ти е...

Како си се заљубуеш ти алал нека ти е...
А што да не треба да останам сама во животот зошто сум се развела? Од каде ти доби за мене слика дека се заљубувам лесно од неколку недели на форумов? Овде имам споделено само дека сум била пред 2ипол години во брак и дека моментално имам партнер, глупо е да го наречам дечко, многу повеќе ми е од дечко, како ти сфати дека се заљубувам лесно да ми е да знам.

А што да не треба да останам сама во животот зошто сум се развела? Од каде ти доби за мене слика дека се заљубувам лесно од неколку недели на форумов? Овде имам споделено само дека сум била пред 2ипол години во брак и дека моментално имам партнер, глупо е да го наречам дечко, многу повеќе ми е од дечко, како ти сфати дека се заљубувам лесно да ми е да знам.
Не се нервирај, убаво е тоа....ignorance is bliss.

so? ... sekoj e prica za sebe. ljubovta e relativna rabota I sekoj ja gleda so razlicni oci I osekja so razlicno srce.
,,,,ako ljubovta e relativna rabota,togash i neverstvoto bi trebalo taka da se okarakterizira,shto samo po sebe ke povleche deka diskusijata okolu toa,,,prostil/a ne prostil/a neverstvo,,,e bespredmetna,,,

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom