Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
За парите што ке ги дадеш за да го донесеш тоа кај нас ке си купиш BMW 2 години поново.....на пример вакво http://www.pazar3.mk/ViewItem.aspx?itemId=554794 ,е сега ако ти е да си тераш мафијашки филм тоа ти е боље ама и ова не е лошо :)

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
За парите што ке ги дадеш за да го донесеш тоа кај нас ке си купиш BMW 2 години поново.....на пример вакво http://www.pazar3.mk/ViewItem.aspx?itemId=554794 ,е сега ако ти е да си тераш мафијашки филм тоа ти е боље ама и ова не е лошо :)
Може да го земам за 4800 евра и до МК таблици би коштало околу 6200 евра, а и 12 месец е 2000 год :)

Имам мерак на 5 серија, иначе твоево е топ :)

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
Може да го земам за 4800 евра и до МК таблици би коштало околу 6200 евра, а и 12 месец е 2000 год :)

Имам мерак на 5 серија, иначе твоево е топ :)
Еххххх барем да беше мое :)

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Kade moze da najdam na forumov nekoja tema kade prodavaat vnatresna oprema za u kola potocno radio ?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Некој некаде да продава (стари/нови) гуми од стариот мини морис?

Ми требаат за брако приколка (само такви пасуваат, така е напраено)

Некој или да шитка или да знае каде има?

Фала.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Некој некаде да продава (стари/нови) гуми од стариот мини морис?

Ми требаат за брако приколка (само такви пасуваат, така е напраено)

Некој или да шитка или да знае каде има?

Фала.
Само да кажеш која ширина знам дека се 10 ки само која ширина ти треба, па да се качам на кров да барам :salut:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Само да кажеш која ширина знам дека се 10 ки само која ширина ти треба, па да се качам на кров да барам :salut:
Да стигнам дома ќе ти кажам поточно. Ако не ти е тешко, види ти што имаш во меѓувреме, па одма да праиме бизнис. :)

--- надополнето ---

Ми треба 10ка гума за Мини Морис (од старите)

По можност две гуми.

Поздрав.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
момци рамења за стокец да не знаете колку пари се и дали се продава само едно или во пар одат?
зависи каде како ке најдес ама мислам дека не се повеќе од 200-300 денари и не одат во пар посебно си се.

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Луѓе, сакам да земам нова кола до 8.000 евра. Што вие мислите која марка и кој модела до го одберам?
Ги гледав Chevrolet-иве вака за око се привлечни, новиот Spark е убав, а и Aveo-то не е лошо, краткото и седанот, башка поскапи се од Spark-от за околу 500 евра. Ги гледав на koli.com.mk .
Што би ме советувале вие?

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Mеѓу Спарк и Авео...Авео...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Кај да најдам електрика за прозор за Ibiza 1995? (освен по отпадиве во Тетово, ама и таму не најдов)

Значи си имам јас електрика на прозори на предните два ама ми се скина сајлата за левиот прозор, и сеа ми треба цел нов механизам.

Кај да го најдам? На старо, на ново? Која цена?

Фала.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Кај да најдам електрика за прозор за Ibiza 1995? (освен по отпадиве во Тетово, ама и таму не најдов)

Значи си имам јас електрика на прозори на предните два ама ми се скина сајлата за левиот прозор, и сеа ми треба цел нов механизам.

Кај да го најдам? На старо, на ново? Која цена?

Фала.
Се мења само сајла на ПП ке ти пишам

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Се мења само сајла на ПП ке ти пишам
Знам, ама сакам цел да го сменам, зашто сајлата е рѓосана распадната а и механизмот е тапа (стар)

А и не можам да го извадам, има ептен глупости и заебанции... да ја однесам кај некој да ја среди, така некако. Вака треба да бутам штрафцигери во врата, па да барам кај има штрафчиња, па кабли.....

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Знам, ама сакам цел да го сменам, зашто сајлата е рѓосана распадната а и механизмот е тапа (стар)

А и не можам да го извадам, има ептен глупости и заебанции... да ја однесам кај некој да ја среди, така некако. Вака треба да бутам штрафцигери во врата, па да барам кај има штрафчиња, па кабли.....
Посекако тоа треба да го направиш за да го смениш механизмот... а дали ќе го поправиш стариот или ќе ставиш пак стар, исто ти се фаќа. Половен е половен. А битното кај тебе е што сајлата е скината. Како што кажа колегата погоре, принципот е доста едноставен. Само ти треба сајла од кочница за точак (50 денари) и 1 сат време за да ја замениш на механизмот.

Kajgana Shop

На врв Bottom