Не можат уште од сега да се уплатат?Какви коеф во ЛШ мажи ракомет уште од сеа бројам само д аостанет до петок вакви![]()
МОјт ако имаш на бет365 акаунт ја можам и поунаку али неќам така неморат ни да чекам до утре ке сум ќарНе можат уште од сега да се уплатат?
Пушти нешто и тука за нас што не разбираме, не се срамиМОјт ако имаш на бет365 акаунт ја можам и поунаку али неќам така неморат ни да чекам до утре ке сум ќар
Кристијано педерче не му даде на детево да се покажит
![]()
Одличен тип од моја страна, се надевам апсолутно никој не го виде постотЛоренци-Табернер 1 2.50 квота или 1 и 21.5 плус 4.5 квота. Незнам зошто е ставен таков фаворит Табернер, во најмала рака е изедначен дуел. Ми вреди некако за квотава.
Za pola gem go utnaОдличен тип од моја страна, се надевам апсолутно никој не го виде постот![]()
Lester 0.25 e 2.07 na bet365.Za utre ima i te kako bogata ponuda.Na eden tiket ke idat Dortmund Juve i Barsa.Na drug Inter,napoli,ajaks,benfika,siti .Kako potencijalni utakmici za singal gi gledam Vardar i Lester 2ki
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Каде ја виде 7 квота?Kjelce 2ka mnogu potceneti 7 kvota lapaj, ke im ja dupne glavata Karacic
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk