namalena cena tie Gree u-crown18ka 60k ista cena tie i suzumi ras16, isto i mirai ras18 ,nekoja iljadarka + daikin i amber 18ka 70k.60000 денари буџет макс 70 да отворен простор е нема врати ништо.
Ја видов таа Gree u-Crown дали е добра видов од 90к е симнатаnamalena cena tie Gree u-crown18ka 60k ista cena tie i suzumi ras16, isto i mirai ras18 ,nekoja iljadarka + daikin i amber 18ka 70k.
imas povejke izbor za cena pomejgu 60 ~ 70k
10km e odlecena stanicata od Rek Bitola I e na periferija od gradot I merit dali grobistata zagaduvaat. Taa sto e vo centar e uste 2km odalecena od prvata.Затоа покрај рек секоја зима станицата е почиста од таа на центар.
Да не се лажеме.
Spored mene od uvoznikot e najdobro ili od ovlasteni prodazni saloni koi se vo sorabotka so uviznikot.site ostanati se preprodavaci.....a znaes kako odi toa ...preprodavajne.2/3raka...Ја видов таа Gree u-Crown дали е добра видов од 90к е симната
Исто од која продавница е најдобро да се земе.
ke dobiesh privatna poraka, ne se sekiraj.....Ја видов таа Gree u-Crown дали е добра видов од 90к е симната
Клими мк ?Spored mene od uvoznikot e najdobro ili od ovlasteni prodazni saloni koi se vo sorabotka so uviznikot.site ostanati se preprodavaci.....a znaes kako odi toa ...preprodavajne.2/3raka...
60m2 со една клима не ми се верува дека ќе бидеш загреан ... ако не тие тешко нарцтај скицата од просторот има овде корисици ќе ти помогнат .. за 60м2 мислам 2 клими ќе ти требаат ...Ако може мала помош моментално се грееме на дрва камин,сакам да земам инвертер но не сум сигурен кој модел делот што се грее е околу 60 квадрати,имам само внатрешна изолација тервол и нови прозори,дали инвертерот би завршил работа од многу луѓе слушнав ако нема фасада надворешна не давај џабе пари и сл и ако може предлог за инвертер за оваа квадратура.
Ви благодарам однапред.
Како работи...Tuku Daj kazi kako raboti taa FH50ve sto ja Imas?
Колку м2 ладеше/грееш ?Како работи...
1.5 степен на издув наместена на 16 степени во соба со 29 степени = 1500W
Што се однесува до модулација: 330W ги држеше околу еден час. Наместена на 25 степени и quiet вентилатор
Рано е уште. Кога ќе залади ќе видиме
Иначе во поглед на бука, квалитет и сл. климава е перфекција. Особено тивка надворешна единица без никакви вибрации. Спие!
Jas sega montirav takva. Izgleda mokno a za iskustva treba da ja pocekame zimata.Ја видов таа Gree u-Crown дали е добра видов од 90к е симната
Каде да најдам амбер ?Ne tie tuku Greestore
Автоматски споено мислење:
Amber18 ke baras za 70m2 otvoren prostor. Taa ti e asolna 24ka na greenje do 8kw e na -30 sto bi rekol @Лепотанот
Прегледај го приврзокот 217085
Ako ti e montirana klimata stavi sliki od vnatresnata i nadvoresnata edinica.Jas sega montirav takva. Izgleda mokno a za iskustva treba da ja pocekame zimata.