Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сакам да се запишам на финки но ќе имам околу 70 поени дали би ме примиле на некој смер државна или приватна квота
Автоматски споено мислење:

Јас сакам на мрежна безбедност следната година да се запишам гледам оваа примиле со 55 бода дсли следната година со 70 би можел да влезам

Јас сакам да се запишам на финки но ќе имам околу 70 поени дали би ме примиле на некој смер државна или приватна квота
На Интернет, мрежи безбедност ќе те примат.. Таму влагаат сите и со по 55бода.

Благодарам јас сум се заплашил и се си мислам нема да ме примаат никаде
Со начинов на кој што пишуваш, богами, за плашење е работава.
Извињење ако не си македонец.

Некој што го има слушано предметот Интернет програмирање на клиентска страна (JavaScript) да ми каже мислење за предметов и како се одвиваат лаб вежби ??

Denes se zapisav i dobiv na mail akaunt na iknow.ukim.mk. Znae nekoj koga ke dobieme akaunti na finki na ecourses

Koga gi davaat indeksite za 1 godina bidejki e potreben za da se izvadi za besplaten bilet za vozenje so gradski avtobusi

Некој што го има слушано предметот Интернет програмирање на клиентска страна (JavaScript) да ми каже мислење за предметов и како се одвиваат лаб вежби ??
Mislam deka dava okej voved vo javascript, so toa shto imase samo 1 cas vezbi. Labs se pravat od doma i se polagaa 2 random zadaci (od tie od labs) za da se dobijat poeni

Здраво, годинава прва година сум на ФИНКИ и некако завршив на КН, со калкулус 1 и 2, дикретна и физика. За физика најдов некој материјал да читнам за одморов, а ако можи некој да ми кажи со шо да почнам за калкулус 1 за да ми биди полесно?

Здраво, некој што ги има слушано предметите Визуелизација, Напреден веб дизајн и Веб базирани системи, ако може да ми каже повеќе инфо околу истите :D

Здраво сакам да ве прашам во кој случај се преминува од државна на приватна квота

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom