- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.454
- Поени од реакции
- 84.866
Од каде и колку?
eur119 FootLockerОд каде и колку?
Некад кога ќе се вратиш од бродовите и ќе се прибереш во Мкд, чекам една слика ако не ти е проблем да пратиш од сите модели патики што си ги имал досега, бар од овие што се уникатни и ги нема во Мкд. Баш би ме интересирало, ептен автентичен вкус имаш.Прегледај го приврзокот 216048
Nike more uptempo 96 denim.
Купени денес од 4elementos во Ла Коруња. 170 евра, ама на мерак не се штеди.
А Buzz, a Sportvision, a Nike, a SportReality, исто ти е, иста фирма се.Дечки ако може да ми каже некој дали купувал патики од Buzz? Имам купено тренерки и маици, немам никаква замерка.![]()
Братко веруј дека поисплатливо ти е од Бугарија да земеш, тука робата е чурук а цените се упм.Ќе донесат ли асална Самба патика кај нас во спортовиве или ќе мора да одам до Бугарија да барам?
Во Софија 10 модели на Самба патики, кај нас една.
Скоро истите фирми се, само што таму има повеќе модели и поголем избор.Братко веруј дека поисплатливо ти е од Бугарија да земеш, тука робата е чурук а цените се упм.
Прати ми слика од патиките што ги сакаш ке им пратам на дечкиве од купипатики.мк мислам дека ќе ти најдат добар модел за добра цена.Ќе донесат ли асална Самба патика кај нас во спортовиве или ќе мора да одам до Бугарија да барам?
Во Софија 10 модели на Самба патики, кај нас една.
НајубавиМногу убаво патиче мора да признаам, купени од citybox.
![]()