Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 септември 2015
Мислења
618
Поени од реакции
678
najvise se raduem na pobedava jer sledi najsranje periodot sto nekogas postoel, reprezentativna pauza. ajde mrs u kurac reprezentativna pauzo.
2 od 2, i sledna mislam ni e lesna, verona doma pa ima golema sansa na milan da im ideme so 9 boda, plus i praga u megjuvreme da ja dobieme doma, so samodoverba pustena na najako da se vleze u derbito.
Со Удинезе дома следна...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
1-2 конечен резултат,Мартинез и Весино стрелци
Џони експертиза,појма нема,шаманот Интеровски....хехехехехех

Го промашив Весино мислејќи дека ќе брцни еден гол од одбиена или со гла ама ништо :D

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.682
Поени од реакции
7.334
Tooooo, sensi bog. Kakov poteg napravi, ludak. Barela mesto Vesino za potecna igra. Godin za malku vreme pokaza klasa.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.282
Поени од реакции
46.733
Lele Politano odma bi go izbrkal za ona na kraj, cist gol mu skrati na Lukaku, midzet mrtov.
mu vrati zaso ovoj mu skrati asistencija hehe.
ne morase da podava be, koj kur ne sutirase koga mozese, poteg poise naprai.

Inace reakcijata posle primeniot gol (y) (y) (y)
Gi izdominiraa od toj moment pa sve do kraj, prakticno i najbolji fudbal prikazaa otkako kaljari im izramni, mozese i poubedliv da bide triumfot.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Незнам што кур сме им згрешиле толку на овие? Ова расистичките извици знаев од кога го видов кој ќе пуца, они вриеаја буквално цел меч. Се понашаа како да сме биле некад конкуренти за нешто...

Онака ти се причинуваше играме дерби со Јувентус или Милан... За секаков контакт имаше негодувања...

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Незнам што кур сме им згрешиле толку на овие? Ова расистичките извици знаев од кога го видов кој ќе пуца, они вриеаја буквално цел меч. Се понашаа како да сме биле некад конкуренти за нешто...

Онака ти се причинуваше играме дерби со Јувентус или Милан... За секаков контакт имаше негодувања...
Не знам што му беше..ајде го разбирам Наинголан ама другите?..и публиката многу сељачки се однесуваше...не ни знам кој играч од кај нив не доби жолт..како копита влегваа и мотивирани беа до коска...кога ќе дојдат на Меаца само товарење за ваквите екипи мамичето нивно

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Класика италијанска победа. :)
Играта не беше сјајна, за жал пак и овој трансфер период ја прават истата грешка со средниот ред, али за тоа ќе коментираме кога и официјално ќе заврши преодниот рок, иако е скоро сигурно дека нема да има нови влезни трансфери.
Сенси од играч кој дојде со најмали очекувања и најмалку фама, досега игра најдобро од сите засилувања. Пријатно изненадување за мене. Можеби ќе биде играч кој ќе направи голем исчекор во кариерата баш во Интер.
Сепак со добар почеток на сезоната влагаат во паузата. Сега имаат простор да ги доработат тие некои детали со новите играчи и да ги воиграат, па Ранокија, Кандрева и Весино да се вратат на клупата.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.902
Поени од реакции
116.259
Ovie Kaljari gi gledav prosloto kolo so Bresa, 432 gola trebase da primat ali Var gi spasuvase. Denes zemale mi glumat Real Madrid, pritisok na sudija, urlaat, vikaat na site strani, celo vreme izveduvaa nesto. Da im ebam sve selsko, ke doete na Meazza 20 ke vi dademe, krv vi ebam selska.

Dobro e sto dobivme denes, realno zaebani se ovie uvek, objasniv pogore zosto, pa sledno kolo doma i Udineze da gi dobieme i taman da vrieme na derbito.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Сенси еј, откако го облече дресот нема слаба утакмица изиграно, свака част. Акцијата Барела - Лукаку - Сенси и ролингот на миџетот хајлајт на вечерта, ебење. Ни треба уште еден играч ко Политано, само подобар, што ќе знае да искористи топки и да става точка на натпреварот, ваљда Санчез ќе се погоди, а ако се погоди ќе ги мелеме послабите екипи.

Годин е pure class, едноставно предобар и преискусен е другарот. И на крај, Конте, секоја измена на место, секоја измена на време. Топ 3 бода, следна Удинезе, па пациентите да ги удриме од земја :D

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Politano si e taman, be go plukajte, trebashe da shutne onde ama ko za ss e dobar, podvizen, brz osobeno koga se igra na kontra. zasluzuva coekot posho toj beshe eden od podobrite lani kaj spalleti, treba da dobiva redovno shansa.
me bendisuva mentalitetot koga ni gori pod noze, no mora da se tolcat vakvi protivnici i da ne mu se dava shansa da bidi neizvesno do kraj. ke vidime, dolga i shiroka e.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811

Истата публика и на Кеан му укаше мината година. Али тогаш беше ок, нели ради блек пантер и оскарите. :)
Таква публика се, не дека имаат нешто конкретно против Интер.

Лани на Интер на глава му се качија за Кулибали (заслужено), да видиме дали и останатите ист третман ќе добијат.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.282
Поени од реакции
46.733
Koga ke mi tekne deka Milan mesec dena se nategaa za sensi, imaa opcija za pozajmica i otkup ko i nie, baraa 2 godisna pozajmica : ))))
Na kraj Inter dur se nategaa za barela i za moment stopiraa pregovori, go dogovrija za eden den, odnosno, otkako vlegovme nie u kombinacija, milan smenija ponuda ali sensi na kraj izbra da ide vo Inter, potvrdeno od samiot igrac.

Od togasna perspektiva seedno ke ni bese da otidese u Milan, ali od segasna od edna strana nie dobivme super igrac za mala para, a milan od toa sto go gleam realno ocajno im fali bas vakov igrac u tim za da im ja stabilizira igrata u sredina.

Kako i da e fali uste edna kvalitetna opcija za sredina, valero neka si ide neka go daat za dzabe, mora uste eden igrac so kvaliteti za prv tim u inter, da nema opustenost kaj del od igracite i da si uvrtat u glava deka se nedopirlivi zaso alternativite ne se nesto posebno, ova najmnogu se odnesue na brozovic.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.134
Поени од реакции
6.582
a zosto ne igrat biragi i lazaro koi se kade kade pokvalitetni od ovie momentalno sto igrat.

Kajgana Shop

На врв Bottom