Фан клуб - РК Вардар

не бе?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Не дека е глуп и дека им поверува ама како прво Германец е и знаеш дека се исполнителни а како второ да се дешава нешто, да има смеење :D

Не дека е глуп и дека им поверува ама како прво Германец е и знаеш дека се исполнителни а како второ да се дешава нешто, да има смеење :D
Ѕвер :D

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Реалноста е дека откако Кил ја стегна одбраната, посебно со таа агресивна игра на средина, нашиве бекови немаа идеа што да прават во напад. Колку само топки ни пресекоа, што реално беа додавања од паника. Не знаевме кај да ја даваме и фрлавме некои ризични додавања. Нема везе, поминало. Не е битно ова. Океј, да, финансиски е убава цифра, али јебига, поминало.

Мене ме секираат централниве бекови и голманиве. Мислам дека голманиве може ќе бидат океј. Овој Кугис делува дека има рефлекс. Гедбан е голем, крева нозе човекот, но, делува дека е без осет и има спора реакција. Може требаше да се инвестира во оваа позиција. Но, никад не се знае со голмани, ќе видиме. Не сум толку песимист за нив.

Не знам дали Атман и Скубе се калибар да бидат главни бекови на европски шампион. Добри играчи се, но, имаат недостатоци. Атман во својот врв повеќе ми се допаѓаше како играч од Скубе. Гледам Писонеро пробуваше да копира нешто од лани со двајцата, Атман како лев бек, како лани Игор, али не идеше нај-нај.

Се надевам дека шеф е во право кога вика дека ќе се носи уште еден нов играч, среден/десен бек. Ни треба таков некој играч. Претпоставувам нема да биде од некој врвен калибар, али пак, за ротација, ќе биде поволно да се има уште еден.

Дисингер е добар, иако е ниво под Борозан. Не знам што километража од Горбок ќе извадиме оваа година. Делува доста спор, и 37 ќе фати. Како и да се нема некоја доверба во него.

Новиве пикери ми делуваат Океј мене. Овој Пелко делува дека офанзивно е солиден.

Крилата ни се тие, и тие се добри.

Ќе видиме, со заздравен ростер, со Калараш, со некој плус бек, солидна екипа ќе имаме. Да се уиграме, ќе држиме некое ниво.
Да бидеме реални се гледаше дека се заебаваат тимур се смееше со диско.
Како и дае 3то место ке земат некој денар морам да кажам имаше еден момент кога атман демек ке шутира кроз нозе на некој играч од килл и гоманот си напрај шпага и кога укапира дека нема топка многу јака фаца напрај. ХАХАХАХАХ

И гледаш денес на фб
ВАРДАР ЛИКО ФАНС: СЕНЗАЦИОНАЛНО РУСКИ ТРЕНЕРИ ПОТВРДУВААТ ДЕКА ВАРДАР КЕ СЕ ПОДОБРУВА, ДИСИНГЕР ГО ИЗБЕТОНИРАЛ ДВОРОТ НА БАБА МУ .. ЗА ПОВЕЌЕ ЕКСЛУЗИВНИ НОВОСТИ СЛЕДЕТЕ НЕ!!!
Автоматски споено мислење:

Следно од Дисингер што е? Се навлекол на ракија? :ROFLMAO:

Арапиве се напалени мислиш ЛШ финале играат. Само да не ни повредат некој играч.

Арапиве се напалени мислиш ЛШ финале играат. Само да не ни повредат некој играч.

Арапите се по природа напалени. Секој меч против нивен тим или репрезентација во било кој спорт е потенцијална опасност дека ќе останеш без рука или нога,и голема е веројатноста да се затепаш со некој нивен играч. Периќ мора многу да работи со Гедбане.

Периќ мора многу да работи со Гедбане.
Мора, мора. Човеков се шири при секој шут, место да земе дел од момент да процени кај ќе иде топката. И тоа што го фаќа во него оди. Истрчува, дига нога пред шут. Не знам зошто Кугис не е во составот денес. Може треба да му се даде шанса на тој Гогов да го видиме.

Периќ мора многу да работи со Гедбане.
Од она шо можам да го приметам слаба спортска интелегенција и многу лошо позиционирање и движење има

Штета што Циндрич не го задржавме уште некоја година,машина е човекот денес на Кил 7 гола за едно полувреме им даде.(сите од игра).
Како добро би ни дошол во составот,баш таков тип на играч мислам дека ни фали.

Штета што Циндрич не го задржавме уште некоја година,машина е човекот денес на Кил 7 гола за едно полувреме им даде.(сите од игра).
Како добро би ни дошол во составот,баш таков тип на играч мислам дека ни фали.
Атман е сеоски Циндрич.

Рано е уште да праиме математики и калкулации, мислам дека имаме пак јак состав, 1/4 финале не би требало да е проблем а за повторно на ф4 треба да се наредат многу коцки, да нема сериозни повреди, Писонеро да испадне нешто блиску до Раул и Парондо.

Според мене оваа сезона дури и да не се пласираме на ф4 е сосема океј, пред 3 месеци сите бевме помирени со тоа дека нема да постои тимот, имаше масовно заминување на најдобрите поединци, ќе треба време додека да најдеме асална замена за Дејан и Игор па и Фереира.

Јас се молам Игор само да има пропаст сезона у Полска и воопшто да не е задоволен па да удриме all-in на негов камбек, страшно фали во тимов иако сезонава не е ни почната и сериозно е многу чудно да го глеаме Вардар без него.

За Циндра мислам дека неаме апсолутно никаква шанса у блиска иднина да го видиме назад, за жал.

Не го чепкајте за кучето, најпријателски совет ова.
Да не му се случи нешто на кучето што го чуваше,па ова да е како некоја посвета на тоа?
Знам Гац му се вика кучето стално го ставаше на Инстаграм,сега одамна не сум видел.
Или па чисто онака му е тетоважата од љубов спрема кучето?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom