Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Не дека е глуп и дека им поверува ама како прво Германец е и знаеш дека се исполнителни а како второ да се дешава нешто, да има смеењене бе?
Sent from my iPhone using Tapatalk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не дека е глуп и дека им поверува ама како прво Германец е и знаеш дека се исполнителни а како второ да се дешава нешто, да има смеењене бе?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ЅверНе дека е глуп и дека им поверува ама како прво Германец е и знаеш дека се исполнителни а како второ да се дешава нешто, да има смеење![]()
Да бидеме реални се гледаше дека се заебаваат тимур се смееше со диско.Реалноста е дека откако Кил ја стегна одбраната, посебно со таа агресивна игра на средина, нашиве бекови немаа идеа што да прават во напад. Колку само топки ни пресекоа, што реално беа додавања од паника. Не знаевме кај да ја даваме и фрлавме некои ризични додавања. Нема везе, поминало. Не е битно ова. Океј, да, финансиски е убава цифра, али јебига, поминало.
Мене ме секираат централниве бекови и голманиве. Мислам дека голманиве може ќе бидат океј. Овој Кугис делува дека има рефлекс. Гедбан е голем, крева нозе човекот, но, делува дека е без осет и има спора реакција. Може требаше да се инвестира во оваа позиција. Но, никад не се знае со голмани, ќе видиме. Не сум толку песимист за нив.
Не знам дали Атман и Скубе се калибар да бидат главни бекови на европски шампион. Добри играчи се, но, имаат недостатоци. Атман во својот врв повеќе ми се допаѓаше како играч од Скубе. Гледам Писонеро пробуваше да копира нешто од лани со двајцата, Атман како лев бек, како лани Игор, али не идеше нај-нај.
Се надевам дека шеф е во право кога вика дека ќе се носи уште еден нов играч, среден/десен бек. Ни треба таков некој играч. Претпоставувам нема да биде од некој врвен калибар, али пак, за ротација, ќе биде поволно да се има уште еден.
Дисингер е добар, иако е ниво под Борозан. Не знам што километража од Горбок ќе извадиме оваа година. Делува доста спор, и 37 ќе фати. Како и да се нема некоја доверба во него.
Новиве пикери ми делуваат Океј мене. Овој Пелко делува дека офанзивно е солиден.
Крилата ни се тие, и тие се добри.
Ќе видиме, со заздравен ростер, со Калараш, со некој плус бек, солидна екипа ќе имаме. Да се уиграме, ќе држиме некое ниво.
Арапиве се напалени мислиш ЛШ финале играат. Само да не ни повредат некој играч.
Мора, мора. Човеков се шири при секој шут, место да земе дел од момент да процени кај ќе иде топката. И тоа што го фаќа во него оди. Истрчува, дига нога пред шут. Не знам зошто Кугис не е во составот денес. Може треба да му се даде шанса на тој Гогов да го видиме.Периќ мора многу да работи со Гедбане.
Од она шо можам да го приметам слаба спортска интелегенција и многу лошо позиционирање и движење имаПериќ мора многу да работи со Гедбане.
Атман е сеоски Циндрич.Штета што Циндрич не го задржавме уште некоја година,машина е човекот денес на Кил 7 гола за едно полувреме им даде.(сите од игра).
Како добро би ни дошол во составот,баш таков тип на играч мислам дека ни фали.
Колку што видов јас, убаво си видел.Абе реален е Столе?? Јас нешо лошо гледам или овој го имат тетовирано кучето на ракана???
Да не му се случи нешто на кучето што го чуваше,па ова да е како некоја посвета на тоа?Не го чепкајте за кучето, најпријателски совет ова.