Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Штета за Лазаро. Сега Конте ќе замара и ќе се инаети до јануари со Кандрева додека да попушти и да сфати дека сепак Лазаро треба да биде стартер.
Што играч е Лазаро? Јас немам ни секунда гледано од него, ти веројатно си го гледал многу пати во Бундес лига. Се снаоѓа тактички во оваа улога на винг-бек на Конте?
Се надевам дека ќе ја земе таа позиција, зошто Кандрева го знаеме, колку и системот да му ги маскира слабостите. Кога ќе дојдат посилните противници, ќе се вратат и фрустрациите.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.709
Поени од реакции
17.601
Со овој пенал на Мертенс, и судијата и него би ги суспендирал до полусезона.
Dries Mertens has been cleared to play for Napoli against Juventus this weekend after avoiding punishment for his dive.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Вака на времето од Реал Мадрид зимавме отпад, како Камби и Снајдер, сите знаеме што следеше потоа :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Муриел и лани дебитираше за Фиорентина со гол или два, сега за Аталанта. Не знам зошто толку многу менува клубови, ми делува како супер играч. Некој што го гледал повеќе...?
Има проблем со тежината и ниеден тренер не го сака поради ова, а во Удинезе се појави на тренинг со прекумерна тежина и му забранија да тренира додека не ја намали. Многу брзо ја качува и малку барем да ја одржуваше ќе имаше некаков напредок во кариерата и ќе беше топ за екипи кои играат со двајца напаѓачи.
Како и да е за тие пари е играч кој вреди да се купи, не прави проблем ако е на клупа и кога е во форма секој натпревар дава голови. Нас не одби за Фиорентина, им имаше ветено дека е оди кај нив и после 6 месеци не го откупија.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
И така е веќе во години и последниве сезони повреди му се чести. Повеќе простор за Демирал и Де Лихт да играат. Тоа бар нешто позитивно им е.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Не влечеше голема повреда и претходната сезона?
А и плус треба да се смени со Де Лихт. Стар е и спор веќе.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom